کوچینگ چیست؟و چرا شما باید به کوچینگ اهمیت بدهید...
کوچینگ چیست؟کوچینگ را به عنوان مشارکت با مشتریان در یک فرآیند فکری و خلاقانه تعریف می کند که الهام بخش آنها برای به حداکثر رساندن پتانسیل شخصی و حرفه ای است. (فدراسیون بین المللی کوچینگ)
کوچینگ (Coaching) یا مربی گری،
به افراد کمک میکند تا نقاط قوت خودشان را تقویت و جهان را جای بهتری برای زندگی کنند. کوچینگ مجموعه ای از مکالمات عمدی است که به یک فرد یا گروه قدرت می دهد تا خواسته خود را به طور کامل اجرا کند.بیل گیتسموسس ماکروسافت
هرکسی به یک کوچ نیاز دارد.
کوچینگ: درباره آن بیشتر بدانید..
- کوچینگ باز کردن پتانسیل یک فرد برای به حداکثر رساندن عملکرد خود است. این کمک به آنها برای یادگیری به جای آموزش آنها است.
- کوچینگ روشی برای دستیابی به اهداف تعیین شده است
- کوچینگ کمک به فرد برای تغییر در راهی که می خواهد و کمک به او برای رفتن به سمتی که می خواهد برود.
- کوچینگ از یک فرد در هر سطحی حمایت می کند تا به آن چیزی که می خواهد تبدیل شود.
- کوچینگ آگاهی را ایجاد می کند، انتخاب را توانمند می کند و منجر به تغییر می شود.
- کوچینگ فرآیندی است که امکان وقوع یادگیری و توسعه و در نتیجه بهبود عملکرد را فراهم می کند. برای اینکه یک مربی موفق باشد، نیاز به دانش و درک فرآیند و همچنین انواع سبک ها، مهارت ها و تکنیک های مناسب با زمینه ای است که کوچینگ در آن انجام می شود.
- کوچینگ در مورد بهترین عملکرد شما از طریق کمک فردی و خصوصی شخصی است که شما را به چالش می کشد، تحریک می کند و شما را برای ادامه رشد راهنمایی می کند. جرارد اودونوان
- کوچینگ روشی برای کار با افراد است که به آنها شایستگی و رضایت بیشتری می دهد تا بتوانند در سازمان خود مشارکت کنند و در کاری که انجام می دهند معنا پیدا کنند. جیمز فلاهرتی
- کوچینگ به شما کمک می کند تا کشف کنید که چگونه بسیاری از منابع درونی را که در شما خفته و استفاده نشده اند، باز کنید، زیرا نمی توانید تشخیص دهید که آنها وجود دارند. کارمل وین
- کوچینگ در مورد کمک به مشتری برای فکر کردن به چیزها از دیدگاه متفاوت است. این به فرد کمک می کند تا از اعماق وجود خود به چیزهای بیشتری دست یابد که در غیر این صورت می توانستند.
- کوچینگ به افراد کمک می کند تا از نقاط قوت و همچنین ضعف خود آگاه شوند و در مورد روشی که به بهترین وجه برای اهدافشان مناسب است تصمیم بگیرند. این فرآیندی متشکل از گفتگوهای متمرکز برای ایجاد محیطی برای رشد فردی، اقدام هدفمند و بهبود پایدار است.
- کوچینگ فرآیند توسعه ای است که مشتریان را قادر می سازد تا قابلیت های خود را ایجاد کنند تا بتوانند به اهداف شخصی، حرفه ای و سازمانی دست یابند. مربیان با مشتری خود در یک فرآیند فکری و خلاقانه شریک می شوند که مشتریان را برای به حداکثر رساندن پتانسیل شخصی و حرفه ای ترغیب می کند.
دانیتا بایاز مربیان تاثیرگذار
از شکایت دست بردارید، کوچینگ را شروع کنید
.
کوچینگ یک سبک مدیریتی
در مطالعهای که اخیراً روی 100 مدیر برتر از 1000 شرکت Fortune انجام شده است، تجزیه و تحلیل بهبود عملکرد به دلیل مربیگری به عنوان یک سبک مدیریت را نشان داد.
به طور قابل توجهی، از منظر سازمانی، همین مطالعه نشان داد که معرفی کوچینگ به عنوان یک فرهنگ برای مدیران، ارزش بازگشت سرمایه را بیش از شش برابر سرمایه گذاری آنها داشته است!
بهبود رضایت شغلی
حفظ مدیریت استعداد
بهبود خدمات مشتری
بهبود کار تیمی
کوچینگ:تاریخچه
توماس لئونارد، یک برنامه ریز مالی آمریکایی، به طور کلی به عنوان اولین فردی شناخته می شود که مربیگری زندگی را به عنوان یک حرفه در دهه 1980 توسعه داد. مفهوم و تاریخچه مربیگری زندگی امروز واقعاً با او شروع می شود.
لئونارد مشاهده کرد که مشتریانش، اگرچه از نظر عاطفی پایدار هستند و به سختی نیاز به درمان ندارند، از او چیزی بیشتر از راهنمایی های معمول در مورد چگونگی سرمایه گذاری و محافظت از درآمد خود می خواهند.
آنها برای سازماندهی بهتر زندگی و برنامه ریزی و دستیابی به اهدافشان کمک می خواستند.
در نتیجه مشاهدات او، حرفه لئونارد به تدریج از برنامهریزی مالی به توسعه تمام وقت تکنیکهایی تغییر کرد که قرار بود به روششناسی زندگی او تبدیل شوند. در آن زمان او آن را "برنامه ریزی زندگی" نامید.
در عرض چند سال، او مهارتهای مربیگری ویژهای را که مکمل بودند، اما با مهارتهایی که توسط درمانگران، مربیان و مشاوران انجام میشد، متفاوت بود، آموزش داد. میتوانید در مورد اینکه مربیگری زندگی واقعاً چیست و چگونه تفاوت دارد، بخوانید و با آنها مقایسه کنید.
در اوایل دهه 1990 لئونارد اولین برنامه رسمی آموزش مربی را پایه گذاری کرد. او آن را دانشگاه مربی نامید. همانطور که شناخته شد، Coach U دورههایی را در زمینه مربیگری ارائه میکرد که به صورت زنده یا از طریق یک سری تماسهای کنفرانسی اغلب به نام «کلاسهای از راه دور» انجام میشدند. در آن زمان بدون اسکایپ، زوم یا اینترنت!
من با افتخار می گویم که در سال های 1998 تا 2000 با CoachU آموزش دیدم، 200 ساعت کلاس از راه دور، و بعداً تبدیل به یک رهبر کلاس تله شدم که مربیان جدید دیگر را تدریس می کند.
توماس لئونارد در سن 49 سالگی به طرز غم انگیزی در جوانی درگذشت، اما CoachU امروزه به عنوان یکی از پیشروترین و مبتکرترین و معتبرترین مدارس مربیگری باقی مانده است.
لئونارد همچنین در تأسیس فدراسیون بینالمللی مربیان نقش مهمی در تاریخ مربیگری زندگی تا امروز داشت. این نهاد جهانی برای اولین بار استانداردها و اصول اخلاقی صنعت را تنظیم و منتشر کرد و اعتبار مستقل مربیان و اعتباربخشی مدارس مربیگری را ارائه کرد.ICF هنوز معیاری برای تعالی مربیگری است، اگرچه در حال حاضر بسیاری از انجمنهای دیگر وجود دارند که دورههای آموزشی و اعتبارسنجی مربیان را تأیید میکنند.
در این زمان، مردم متقاعد شده بودند که یک کوچ ماهر می تواند در (تقریبا) تمام مشکلات به آنها کمک کند. با این حال، برای برخی، مربیان هیچ کمکی نکردند. اندی موری، تنیسور بریتانیایی نمونه بسیار خوبی است.
مخلص کلام:
کوچینگ : «یک فعالیت سازمانیافته با هدف انتقال اطلاعات و/یا دستورالعملها برای بهبود عملکرد گیرنده یا کمک به او برای دستیابی به سطح دانش یا مهارت مورد نیاز .
کوچینگ یعنی چه؟
کوچینگ چیست ؟
برخی از مزایای متعدد دریافت کننده کوچینگ چیست و چرا کوچینگ امروزه تا این حد محبوب است ؟
آیا کوچینگ واقعاً مزایای بسیار زیادی را ارائه می دهد و به همین دلیل است که امروزه بسیار محبوب است؟
یا اینکه کوچینگ واقعاً فقط یک گرایش است یا یک مد ناشی از سهولتی که ظاهراً هر کسی میتواند خود را «مربی» در عصر اینترنت بخواند؟
- در این پست، با ارائه چند تعاریف رایج که این مفهوم تا حدی پیچیده را ساده میکند، به شما کمک میکنم تا درک خود را از چیستی مربیگری روشن کنید.
اول باید خودمو معرفی کنم! نام من دکتر سعید جوی زاده است و به عنوان یک مربی نویسنده و پژوهشگر ، از سال 1380 به بیش از 9500 مشتری کمک کرده ام تا پتانسیل خود شکوفایی خود را باز کنند.از نوشتن اولین کتابهایشان گرفته تا تبدیل زخمهای دیرینه به منابع جدید قدرت و انعطافپذیری، راهاندازی کسبوکارهای جدید از ابتدا (یا پس از انجام مشاغل حرفهای) و خیلی چیزهای دیگر، من معتقدم که کار با یک مربی یکی از تحولآفرینترین ابزارهای موجود است.امروز "کوچینگ" چیزی است که بسیاری از مردم به طور فزاینده ای با آن آشنا هستند، اما اکثر آنها در تلاش برای تعریف مربیگری هستند.
- پس کوچینگ چیست و چرا کوچینگ اهمیت دارد؟کوچینگ به عنوان فرآیندی تعریف میشود که هدف آن بهبود عملکرد، تمرکز و ظرفیتهای مشتریان و در عین حال باز کردن پتانسیل بلندمدت آنها برای موفقیت و دستیابی به اهداف فوری در تجارت، روابط و فراتر از آن است.
اول باید خودمو معرفی کنم! نام من دکتر سعید جوی زاده است و به عنوان یک مربی نویسنده و پژوهشگر ، از سال 1380 به بیش از 9500 مشتری کمک کرده ام تا پتانسیل خود شکوفایی خود را باز کنند.از نوشتن اولین کتابهایشان گرفته تا تبدیل زخمهای دیرینه به منابع جدید قدرت و انعطافپذیری، راهاندازی کسبوکارهای جدید از ابتدا (یا پس از انجام مشاغل حرفهای) و خیلی چیزهای دیگر، من معتقدم که کار با یک مربی یکی از تحولآفرینترین ابزارهای موجود است.امروز "کوچینگ" چیزی است که بسیاری از مردم به طور فزاینده ای با آن آشنا هستند، اما اکثر آنها در تلاش برای تعریف مربیگری هستند.
کوچینگ:تعاریف
تعریف شماره 1: کوچینگ "روشی برای دستیابی به اهداف تعیین شده" است.
گروه بین المللی منتورینگ مربیگری را به عنوان "روشی برای دستیابی به اهداف تعیین شده" تعریف می کند. به اندازه کافی ساده، درست است؟
آنها همچنین اضافه میکنند که کوچ کسی است که از گفتگو یا مکالمه برای کمک به یک مربی (به عبارت دیگر، یک مشتری) برای «تعیین درست هدف» و «پیدا کردن بهترین راه برای رسیدن به هدف» استفاده میکند.
با توجه به این تعریف، مربیان فقط به آنچه مشتریانشان می گویند اهدافشان رعایت نمی شود. وظیفه یک کوچ این است که به مشتریان خود کمک کند تا اهداف خود را روشن و تعریف کنند تا اطمینان حاصل شود که آنها در مسیری با هدف و معنی برای خود هستند.
- در نهایت، این تعریف با پیشنهاد این که یک کوچ وظیفه اضافه ای دارد که به مشتری کمک کند تا "پتانسیل درونی پنهان [خود] را آشکار کند، به پایان می رسد."
تعریف شماره 2: کوچینگ «فرایند بازتاب از طریق گفتگو» است که خودآگاهی را برای ایجاد تغییرات مورد نظر شما ایجاد می کند.
- کوچینگ با ارزیابی نقاط قوت و ارزشهای خود و زیر سوال بردن آنچه برای مشتری اهمیت دارد، به مشتریان کمک میکند تصمیم بگیرند که «چه اقدامی برای ایجاد تغییراتی که میخواهند در کار یا زندگی خود انجام دهند».
تعریف شماره 3: کوچینگ «روابط حرفهای است که به افراد کمک میکند تا با پر کردن «شکاف بین جایی که اکنون هستند و جایی که میخواهند باشند، به نتیجه برسند».
- در مورد انواع اهدافی که کوچینگ میتواند به افراد کمک کند، آنها میتوانند اهدافی را در سراسر «زندگی، شغل، کسبوکار یا سازمان» مشتریان در بر گیرند.
موضوعات رایج کوچینگ چیست؟
با توجه به تعاریفی که در بالا از کوچینگ ارائه شد، میتوانیم به این نتیجه برسیم که هر تعریفی از کوچینگ دارای موضوعات مشترکی است، از جمله:
- کوچینگ یک رابطه حرفه ای است
- کوچینگ برای کمک به مشتریان برای درک و باز کردن پتانسیل کامل خود وجود دارد
- فرآیند یا روش کوچینگ روشی است که از مکالمه، گفتگو و گفتگو برای توسعه آگاهی و وضوح مشتری برای انگیزه ها و اهداف خود استفاده می کند.
- کوچینگ به شدت بر هدف گذاری و برنامه ریزی تکیه دارد تا به مشتریان کمک کند به تدریج به آنچه که بیشتر از همه در کار، زندگی، روابط و فراتر از آن می خواهند برسند.
- خودآگاهی، مسئولیت شخصی و مسئولیت پذیری موضوعات کلیدی مربیگری هستند
کوچینگ کار می کند زیرا همه چیز به شما مربوط می شود. وقتی با آنچه واقعا می خواهید و چرا - و اقدام کنید - ارتباط برقرار می کنید - ممکن است اتفاقات جادویی رخ دهد.
یکی از هیجانانگیزترین چیزهای کوچینگ ، سر و صدایی است که وقتی از منطقه راحتی خود بیرون میروید، برنامهای در نظر میگیرید و آن را عملی میکنید، به دست میآورید! وقتی زندگیتان را به شیوهای دوباره خلق میکنید، زندگی معنای جدیدی پیدا میکند. تو این را می خواهی."
کوچینگ به شما کمک می کند تا مسئولیت زندگی خود را بپذیرید، افکار دیگران را رها کنید و به خود واقعی خود تبدیل شوید. این در مورد شما است که زندگی ای را که می خواهید - و لیاقتش را ایجاد می کنید.
کوچینگ در مورد کمک به مشتریان است که قفل گنجینه زندگی خود را باز کنند - پس باید در نظر داشت که الماس ها از زغال سنگ تحت فشار ساخته می شوند و این سنگ ریزه در صدف است که مرواریدها را ایجاد می کند.
مربی کسی است که آنچه را که نمیخواهید بشنوید به شما میگوید، آنچه را که نمیخواهید ببینید، به شما میگوید، تا بتوانید همان چیزی باشید که همیشه میدانستید میتوانید باشید.
کوچینگ از نگاه اندیشمندان
کوچینگ : "به جای آموزش دادن به آنها به آنها کمک می کند تا یاد بگیرند" (Gallway, T. 1986)
کوچینگ "روشی برای دستیابی به اهداف تعیین شده" است (Gallway, T. 1986)
کوچینگ : "باز کردن پتانسیل یک فرد برای به حداکثر رساندن عملکرد خود" (Whitmore, J., 2002)
کوچینگ یعنی : "برای به دست آوردن بهترین نتیجه از مردم، باید باور داشته باشیم که بهترین ها در آنجاست"(Whitmore, J., 2002)
کوچینگ : «فرایند بازتاب از طریق گفتگو» است که خودآگاهی را برای ایجاد تغییرات مورد نظر شما ایجاد می کند.
کوچینگ : به مشتریان کمک می کند که «در مورد اینکه چه کسی میخواهند بشوند شفافیت پیدا کنند» یا معنا و هدف بیشتری در زندگی خود بیابند. سپس، یک مربی از تشویق، مسئولیتپذیری و مهارتسازی برای کمک به ایجاد انگیزه در مشتریان برای ایجاد یک برنامه و اقدام استفاده میکند.
کوچینگ «روابط حرفهای است که به افراد کمک میکند تا با پر کردن «شکاف بین جایی که اکنون هستند و جایی که میخواهند باشند، به نتیجه برسند».
کوچینگ با ارزیابی نقاط قوت و ارزشهای خود و زیر سوال بردن آنچه برای مشتری اهمیت دارد، به مشتریان کمک میکند تصمیم بگیرند که «چه اقدامی برای ایجاد تغییراتی که میخواهند در کار یا زندگی خود انجام دهند».
کوچینگ :مهارت های مورد نیاز
- یک رابطه برابر که در آن مربی و مربی درک متقابل و احترام داشته باشند بسیار مهم است.
- توانایی به حداکثر رساندن منابع و الهام بخشیدن، به روشی مشابه آنچه برای راهنمایی لازم است.
- توانایی تشخیص نقاط قوت و به چالش کشیدن فردی که تحت مربیگری قرار می گیرد، تا آنها را به جلو سوق دهد.
- مهارت مقابله با مشکلات و عدم تمرکز، یا اجازه دادن به مربی که روی آنها تمرکز کند.
- توانایی بالا بردن آگاهی و مسئولیت هم با فردی که تحت مربیگری قرار می گیرد بلکه در سطح کلی محیط اداری و سازمانی.
- مهارت واقعی ساختن آن، به معنای یافتن تعادل مناسب بین مهارتهای بین فردی و مهارتهای عملی برای تبدیل بحثها به اقدامات.
بنابراین، فقط چند مهارت مهم مربیگری و مربیگری وجود دارد. همانطور که متوجه شدید، در برخی موارد کاملاً همپوشانی وجود دارد و در PushFar اغلب می بینیم که برخی
کوچینگ :تمرکز بر موارد زیر
- کوچینگ باورها و راه هایی را که مانع پیشرفت مشتری می شود را زیر و رو می کند و می شکند
- کوچینگ راه های جدیدی برای تفکر باز می کند
- کوچینگ در صورت نیاز چالش برانگیز و پویا می شود
- کوچینگ به راه حل نگاه می کند نه به مشکل
- کوچینگ اقداماتی را نسبت به هدف مشتری (کوچی) تنظیم می کند
- کوچینگ یعنی بررسی نیازهای مشتری (coahcee)
- کوچینگ موضوع هر جلسه فقط توسط مشتری ارائه می شود (کوچی)
- کوچینگ نسبت به اهداف مشتری بی طرف و مثبت می ماند (coahee)
- کوچینگ در جاهایی که لازم باشد تجربی می شود
- کوچینگ به گذشته مشتری (در صورت وجود) کم می پردازد
کوچینگ :اهمیت و کاربرد
کوچینگ یک پدیده شناخته شده در بالاترین رده های کسب و کار است. ارزش واقعی کوچینگ کسب و کار دیگر به عنوان "کمک اصلاحی" دیده نمی شود، به عنوان سرمایه گذاری در نظر گرفته می شود که از نظر رهبری مؤثرتر و متعهدتر نتیجه می دهد. آیا اگر ما این تجمل را داشته باشیم که برای هر کارمندی یک مربی تهیه کنیم، عالی نیست؟ اما همانطور که تیم بیسبال موفق دارای مربیان عمومی و همچنین یک یا دو مربی تخصصی است، یک تجارت موفق می تواند با فرهنگ مربیگری عمومی، به علاوه مربیگری اختصاصی در جایی که نیاز باشد، رونق بگیرد.فرهنگ کوچینگ در تجارت صرفاً یک محیط سازمانی است که در آن کارکنان در یادگیری و به کارگیری مهارت های خود و تبدیل شدن به دارایی های بزرگتر برای سازمان احساس حمایت می کنند. این شامل آموزش مناسب، بازخورد، و ارتباط فرصتها میشود و زمانی که به درستی انجام شود، نیروی کاری پرانرژی و متعهد ایجاد میکند.
هدف هر سازمان تجاری داشتن نیروی کار بسیار موثر و مولد است. بدون این، سازمان ممکن است در زیان دهی فرو رود، یا بدتر از آن، ممکن است فروشگاه را تعطیل کند.گزارش گالوپ در مورد محل کار آمریکا نشان می دهد که روش های مدیریت قدیمی بررسی سالانه و رتبه بندی های اجباری دیگر در سال 2021 کارایی ندارند.بنابراین، راه پیش روی مدیران چیست؟ پاسخ ساده مربیگری است.
اگر سازمانی بخواهد به اهداف خود دست یابد، کوچینگ بسیار ارزشمند است. این باید بخشی از مدیریت عملکرد مستمر کارکنان توسط مدیران برای به حداکثر رساندن پتانسیل کارکنان باشد.
ناکامی در آموزش کارمندان منجر به نیروی کار غیرمولد و غیرفعال می شود. در بدترین حالت، ممکن است برای سازمان شما هزینه داشته باشد.
نیاز فوری به مدیران منابع انسانی وجود دارد که به سرعت عمل کنند تا اطمینان حاصل شود که سازمان هایشان در رقابت باقی می مانند. آنها می توانند با دسترسی به برخی از بهترین برنامه های آموزشی هم برای مدیران و هم برای کارمندان به طور موثر به این مهم دست یابند.
کوچینگ چیست؟ یک روش قدرتمند و مؤثر در ایجاد انگیزه و تحسینبرانگیزترین روش موفقیت افراد است که از طریق پرسیدن و سفر کردن فرد در درون خود، ارتباط مؤثر و مفیدی بین کوچ و کوچی ایجاد میکند. روشی است که برای کمک به کارکنان و پرورش ظرفیتهای درونی و احساس هویتدادن به افراد استفاده میشود. هدف آن توسعه مهارتها و شایستگیهای افراد است و این کار را با تمرکز بر حوزههای خاصی از مهارت یا رفتار مانند رهبریکردن مؤثر و پرنفوذ اما ناپیدا و با احترام کامل و رعایت اصول اخلاقی در پذیرش فرد بهعنوان بخشی از فرآیند کوچینگ انجام میدهد.
کوچینگ چه اهمیتی دارد؟
بر اساس آنچه قبلاً در معرض مفهوم کوچینگ بود، هرکسی که هدفی دارد که می خواهد به آن برسد ممکن است به یک مربی نیاز داشته باشد. مربی در چه اهدافی می تواند به مشتری کمک کند؟ مثال ها بی پایان هستند:
- اهداف شخصی (رهایی از عادات غیر مفید و ایجاد سایر عادات مفید، دستیابی به اهداف علمی یا تحصیلی، ثبات روانی، سرکار رفتن و...)
- اهداف مرتبط با کار (تاسیس و موفقیت یک پروژه یا شرکت، توسعه عملکرد در محل کار، بالا بردن راندمان تولید، …)
- اهداف مرتبط با روابط (خانوادگی، زناشویی، اجتماعی، حرفه ای و…)
- اهداف سلامتی یا ورزشی (دستیابی به وزن ایده آل، ترک سیگار، رهایی از عادات غذایی مضر و ایجاد عادات سالم، بالا بردن کارایی ورزشی...)
- اهداف مرتبط با گروه (تشکیل تیم های کاری، دستیابی به هماهنگی و هماهنگی بین اعضای سیستم، بالا بردن کارایی گروه در کل و...)
این همه فقط برای نام بردن چند مورد است، لیست بی پایان است
چرا ایجاد فرهنگ کوچینگ در سازمان شما در حال حاضر بسیار مهم است؟
مفسران اقتصادی تأثیر استعفای بزرگ سال 2021 را برجسته کرده اند ، جایی که شاهد بودیم که کارکنان به طور داوطلبانه سازمان خود را ترک کردند و رکورد 4.5 میلیون نفر را در ماه نوامبر 2021 به ثبت رساندند. همه گیری COVID-19 همچنین نحوه تجربه کار افراد را تغییر داد و کار را کاهش داد. احساس تعلق و ارتباط کارکنان با یکدیگر. به دلیل این تغییرات لرزه ای، سازمان ها باید عمداً با کارکنان خود ارتباط برقرار کنند تا آنها را حفظ کنند. توانایی برقراری ارتباط موفقیت آمیز با کارکنان توسط رهبران درون سازمانی هدایت می شود که از قدرت مربیگری بهره می برند . اینها افرادی هستند که تعامل را افزایش می دهند، اعتماد را افزایش می دهند و وفاداری را توسعه می دهند - یک مکالمه معنی دار در یک زمان.
نکته جالب این است که وقتی از شرکتها پرسیده میشود چرا شرکتها برای آموزش به Fierce، Inc مراجعه میکنند، دلایل آنها معمولاً به کیفیت مربیگری که رهبران آنها برای تیمهایشان ارائه میدهند مربوط میشود.
این دلایل عبارتند از:
- کارمندان با مشکلات خود به من مراجعه می کنند. آنها را حل می کنم و روز بعد با یک مشکل دیگر ظاهر می شوند. فقط ساعات کافی در روز ندارم.
- کارمندان در تصمیم گیری خود احساس اطمینان نمی کنند. برای ایمن بودن، آنها تا زمانی که ایدهها را توسط همه اجرا نکنند، جلو نمیروند، که پروژهها را متوقف میکند.
- کارمندان مسیرهای توسعه مشخصی در سازمان ندارند و در نهایت به دلیل اینکه آینده ای در شرکت نمی بینند ترک می کنند.
آیا می خواهید کارمندانتان موفق باشند؟ آیا می خواهید موفق شوید؟ البته که انجامش میدی! موفقیت کارکنان منجر به موفقیت سازمانی می شود و همه ما می خواهیم در هر کاری که درگیر آن هستیم موفق باشیم.کوچینگ در یک محیط تجاری دقیقاً به همین دلیل مهم است. کارمندان را تقویت می کند که قابلیت های کسب و کار را گسترش می دهد و همه اینها موفقیت بیشتری را ایجاد می کند. به جای تمرکز بر حوزههای مشکلدار سالیانه یک بار در یک بررسی سالانه، مربیگری داخلی برای کارکنان در طول سال، چالشها را زودتر شناسایی و اصلاح میکند، که باعث افزایش بهرهوری، پیشرفت و رضایت شغلی میشود.همانطور که می بینید، مزایای کوچینگ به یک طرف رابطه تجاری محدود نمی شود: شرکت ها و کارمندان زمانی که سرمایه گذاری روی کوچینگ انجام می شود سود می برند. بیایید به برخی از مزایای کلیدی برای هر دو طرف بپردازیم.
برخی از مزایای مربیگری برای کارفرمایان عبارتند از::
- کوچینگ بهره وری را افزایش می دهد. اگر بتوانید مناطقی را که کارکنان ممکن است کمبود داشته باشند شناسایی کنید و از طریق مربیگری آن مناطق را تکمیل کنید، کارمندانی را توسعه می دهید که قادر به انجام کارهای بیشتر باشند. کارمندانی که می توانند مدیریت رایگان بیشتری را برای انجام کارهای دیگر انجام دهند.
- کوچینگ مقرون به صرفه است. ما به طور خلاصه به ایده بررسی سالانه پرداختیم، روشی که بسیاری از مشاغل از آن استفاده می کنند. با این حال، مربیگری در طول سال میتواند مشکلات کوچک را قبل از بزرگتر شدن شناسایی کند و در هزینه و زمان شما صرفهجویی کند.
- کوچینگ از عمق نیمکت پشتیبانی می کند. وقتی به کارمندان آموزش میدهید که بهترین خودشان باشند، یک تیم قوی از «شروعکننده» و «پشتیبانی» میسازید که همگی در هر لحظه آماده حضور در میدان هستند. زمانی که زمان آن برسد که یک کارمند به کار خود ادامه دهد، آنها آماده خواهند بود.
- کوچینگ کارمندان را نگه می دارد. بیایید با آن روبرو شویم: استخدام و آموزش کارکنان جدید فرآیندی زمان بر و پرهزینه است. سرمایهگذاری روی نیروی کار فعلیتان، آنها را برای مدت طولانیتری در اطراف نگه میدارد، زیرا آنها شادتر و وفادارتر هستند.
- کوچینگ کسب و کار شما را قوی تر می کند. همه کسب و کارها اهدافی دارند. وقتی روی مربیگری کارکنان خود سرمایه گذاری می کنید، آنها را بخشی از این اهداف می کنید. به نوبه خود، آنها این اهداف را پذیرفته و برای دستیابی به آنها تلاش خواهند کرد.
- کوچینگ چشم انداز بهتری را جذب می کند. همه مایلند در محیطی کار کنند که در آن احساس قدردانی کنند و ابزارهای لازم برای موفقیت در اختیارشان قرار گیرد. مربیگری می تواند مجموعه استعدادها را به طور کامل نگه دارد.
- کوچینگ مدیریت را با شخصیت تر می کند. هنگامی که کارکنان احساس ارزشمندی می کنند، پذیرای تعامل و تعامل با مدیریت برای به اشتراک گذاشتن افکار و ایده ها خواهند بود.
یک سازمان پس از اجرای کوچینگ چه نتایجی را می تواند انتظار داشته باشد؟
بنابراین یکی از بهترین نمونه ها گوگل است. یکی از پروژه هایی که گوگل در مورد آن صحبت می کند پروژه ای به نام اکسیژن است. این تحقیقی بود که در سال 2008 برای درک ارزش یا تأثیر داشتن مدیران خوب انجام شد.
در نتیجه یکی از اقداماتی که گوگل انجام داد معرفی کوچینگ بود. آنها بیش از 350 نفر دارند که در سازمان مربی مربی نامیده می شوند و آنها آنجا هستند تا از هر کسی که در حرفه خود به کمک نیاز دارد حمایت کنند. آنها یک برنامه بسیار ساختاریافته دارند - یک دوره زمانی محدود با تعدادی جلسات که کسی می تواند از آن برای ارتباط با مربی استفاده کند.
مکرراً، کارمندان این را به عنوان یکی از دلایلی که گوگل را یکی از بهترین مکانها برای کار میدانند، ارزیابی میکنند. اگر کارمندانی دارید که میگویند این یکی از بهترین مکانها است (بیش از 90 درصد مردم این را میگویند)، میتوانید میزان مشارکت، میزان تعهد و ارزشی را که یک کارمند به ارمغان میآورد تصور کنید.
تفاوت بین آموزش، مربیگری، راهنمایی و مشاوره
تدریس و آموزش
مربیگری
کوچینگ شامل این باور است که فرد در درون خود پاسخی برای مشکلات خود دارد.
مربی یک متخصص موضوع نیست، بلکه بیشتر بر کمک به فرد برای باز کردن پتانسیل خود متمرکز است. تمرکز بسیار بر روی افراد و آنچه در درون سر آنهاست است. یک کوچ لزوماً یک فرد تعیین شده نیست: هر کسی می تواند رویکرد مربیگری را با دیگران، چه همتایان، چه زیردستان یا مافوق، اتخاذ کند.
” کوچینگ ” یکی از سبک های اساسی رهبری است که توسط دانیل گولمن شناسایی شده است ( برای اطلاعات بیشتر به صفحه ما در سبک های رهبری مراجعه کنید .
مهارت کلیدی کوچینگ پرسیدن سوالات درست برای کمک به فرد برای حل مشکلات خود است.
منتورینگ
منتورینگ شبیه مربیگری است. توافق کلی وجود دارد که یک مربی راهنمایی است که به کسی کمک می کند سریعتر از آن چیزی که به تنهایی انجام دهد یاد بگیرد یا پیشرفت کند.
در محل کار، مربیان اغلب به طور رسمی با توافق دوجانبه و خارج از زنجیره مدیریت خط یک فرد تعیین می شوند. آنها معمولاً تجربه و تخصص قابل توجهی در زمینه مشاغل شخصی دارند.
یک رابطه مربیگری معمولاً بر آینده، پیشرفت شغلی و گسترش افقهای یک فرد متمرکز است، برخلاف مربیگری که بیشتر روی اینجا و اکنون و حل مشکلات یا مسائل فوری تمرکز دارد.
به صفحات بعدی ما مراجعه کنید: منتورینگ چیست؟ و مهارت های منتورینگ برای اطلاعات بیشتر.
مشاوره
مشاوره به مداخله درمانی نزدیکتر است. بر گذشته تمرکز می کند و به فرد کمک می کند تا بر موانع و مسائل مربوط به گذشته خود غلبه کند و به پیش برود. در اینجا، تمرکز ممکن است داخلی یا خارجی باشد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد نقش مشاور، به صفحات ما مراجعه کنید: مشاوره چیست؟ و روشهای مشاوره
کوچینگ و منتورینگ:مقایسه جهت فهم بیشتر
بهترین راه برای درک چگونگی ساختار روابط کوچینگ و منتورینگ، انجام یک مقایسه جانبی است:
موضوع | مربیگری | منتورینگ |
دوره زمانی | این رابطه به احتمال زیاد کوتاه مدت (تا 6 ماه یا 1 سال) با یک نتیجه خاص در ذهن است. با این حال، برخی از روابط مربیگری بسته به اهداف به دست آمده، میتوانند طولانیتر ادامه داشته باشند. | رابطه طولانی مدت تر است ، یک یا دو سال طول می کشد، و حتی بیشتر. |
تمرکز | کوچینگ بیشتر مبتنی بر عملکرد است و برای بهبود عملکرد حرفه ای در حین کار طراحی شده است. | منتورینگ بیشتر مبتنی بر توسعه است، نه تنها به عملکرد شغلی فعلی حرفه ای نگاه می کند، بلکه فراتر از آن، رویکردی جامع تر برای توسعه شغلی دارد. |
ساختار | به طور سنتی ساختارمندتر، با جلسات منظم برنامه ریزی شده، مانند هفتگی، دو هفته ای یا ماهانه. | به طور کلی جلسات غیررسمی تر هستند، بر اساس نیاز مورد نیاز. |
تجربه و تخصص | مربیان به دلیل تخصص خود در زمینه خاصی استخدام می شوند، حوزه ای که مربی تمایل به بهبود دارد. مثال ها: مهارت های ارائه، رهبری، ارتباطات بین فردی، فروش. | در برنامههای منتورینگ سازمان، منتورها نسبت به منتیها، در یک زمینه خاص دارای سابقه و تخصص بیشتری هستند. منتی از تجربه مربی درس می گیرد و از آن الهام می گیرد. |
دستور جلسه | دستور کار کوچینگ توسط مربی و مربی به منظور رفع نیازهای خاص مربی ایجاد می شود. | دستور کار منتورینگ توسط منتهی تعیین می شود . مرشد از آن دستور کار حمایت می کند. |
سوال کردن | پرسیدن سوالات تفکر برانگیز ابزار برتر مربی است که به مربی کمک می کند تا تصمیمات مهمی بگیرد، تغییرات رفتاری را تشخیص دهد و اقدام کند. | در رابطه منتورینگ، مربی بیشتر احتمال دارد که سوالات بیشتری بپرسد و از تخصص مربی استفاده کند. |
نتیجه | نتیجه یک قرارداد مربیگری مشخص و قابل اندازه گیری است و نشانه هایی از بهبود یا تغییر مثبت در حوزه عملکرد مورد نظر را نشان می دهد. | نتیجه یک رابطه مربیگری می تواند در طول زمان تغییر کند و تغییر کند. علاقه کمتری به نتایج خاص و قابل اندازهگیری یا تغییر رفتار وجود دارد و علاقه بیشتری به رشد کلی منتهی وجود دارد. |
دقیقا کوچینگ چیست؟
کوچینگ طرح موضوع است، نه دخالتکردن در موضوع.
کوچینگ کمک به دیگران برای یادگیری است نه تدریس مسائل به آنها.
کوچینگ نیروی انگیزشی و ترغیبکننده و لذت بخش در یادگیری است.
کوچینگ تمرکز بر عملکرد، با استفاده از ظرفیتهای موجود، است.
کوچینگ آزادسازی پتانسیل و ظرفیتهای موجود است.
کوچینگ کمک به افراد برای دستیابی به وضعیت مطلوب و بهبود آن است.
کوچینگ چه چیز نیست؟
به معنی گفتن و دستور دادن به افراد درباره آنچه که باید انجام دهند و چطور باید انجام دهند، نیست.
ساختاربندی آن مشابه آموزش و مشاوره نیست.
به معنی ارائه بازخوردهای غیرضروری نیست.
ناجی افراد و ارائهدهندهی همه پاسخها به آنها نیست.
صرفاً برای افراد ضعیف نیست.
یک معیار صرفاً انضباطی نیست.
کوچینگ : نقشه راه یادگیری
سوال از زمانی که مربیگری را شروع کردم این است : نقشه راه یادگیری کوچینگ چیست؟ مراحل یادگیری آن چیست؟ از آنجایی که مربیگری به عنوان یک حرفه نوپا تلقی می شود و نهادهای مختلفی در معرض آن هستند، برنامه درسی واحدی برای مطالعه آن وجود ندارد، بلکه ممکن است در یک مدرسه مربی یک راه و همکارش راه دیگری را انتخاب کند.
با بررسی دوره های ارائه شده در حال حاضر، دریافتم که لازم است کارآموز به جای پیگیری تصادفی دوره ها، از یک برنامه متدولوژیک صحیح برای یادگیری کوچینگ پیروی کند. نبود پایه و اساس مناسب و مطالعه با یک مسیر مبتنی بر مبانی علمی منجر به اتلاف وقت، تلاش و هزینه زیادی می شود و اغلب منجر به یادگیری مربیگری حرفه ای نمی شود، بلکه برعکس است. در واقع، مسیرهای اشتباه یادگیری کوچینگ ممکن است حتی بر سلامت روانی مربیان نیز تأثیر منفی بگذارد. به همین دلیل در نظر گرفتم که از دبیرخانه دانش نقشه دقیقی ترسیم کنم که مسیر و انتخاب دانشجویان و معیارهای ادامه و توقف را نشان دهد.
قبل از روشن شدن برنامه درسی که برای یادگیری کوچینگ در نظر گرفته ام، باید ارائه شود که این برنامه آموزشی نه آسان است و نه سریع و برای کسانی که مایل به شرکت در یک یا دو دوره سریع جهت اخذ مدرک هستند مناسب نیست. البته به این معنی است که برای همه مناسب نخواهد بود. اما در همه موارد دانش آموز می تواند در انتخاب مسیر خود با بینشی نسبت به نیازهای خود در هر مرحله از جزئیات ذکر شده بهره مند شود. قبل از اینکه به توضیح برنامه درسی بپردازیم، باید اصول مهمی در مورد مربیگری و یادگیری آن ایجاد کنیم
کوچینگ :اصول مهمی که نباید فراموش کنید...
کوچینگ ریشه در علم عمیق دارد
کوچینگ (آنطور که برخی ممکن است فکر کنند) مجموعه ای از مهارت های انگیزشی یا ابزارهای مدیریت زندگی نیست، بلکه هنری است که ریشه های عمیقی در روانشناسی و سایر علوم دارد. کوچینگ را می توان هنر کاربردی روانشناسی مثبت گرا دانست. پروفسور مارتین سلیگمن (Seligman and Csikszentmihalyi, 2000) روانشناسی مثبت را اینگونه تعریف می کند: «مطالعه علمی عملکرد مثبت انسان و شکوفایی آن در سطوح چندگانه که شامل ابعاد حیاتی، شخصی، رابطه ای، نهادی، اجتماعی و جهانی زندگی او می شود». اما رابطه کوچینگ با روانشناسی به مثبت ختم نمی شود، بلکه ریشه در مکاتب مختلفی دارد که از نظر سختگیری تحصیلی متفاوت هستند، مانند روانشناسی شناختی-رفتاری، NLP، نظریه سیستم ها و موارد دیگر.
کوچینگ:مهارت در جزئیات نهفته است، نه عناوین
اگر می خواهید یک معیار واحد برای انتخاب یک برنامه آموزشی داشته باشید، توجه مربی به جزئیات و نکات ظریف را ببینید. پرداختن به «چیزی» با پیچیدگی روح انسان با نوسانات، شرایط و پیچیدگیهای آن، ساده نیست، بلکه مستلزم توجه زیاد به جزئیات، تشخیص مهم از غیر مهم و مشاهده دقیق معانی عمیقی است که از آن استفاده میشود. ابزارها و چارچوب های نظری، بدون کسب مهارت (و نه دقیقاً) به وجود می آیند.بررسی دقیق و تشخیص تفاوت ها مربی نمی تواند در این مسیر فاصله کمی را طی کند. هر یک از ابزارهای کوچینگ را می توان به گونه ای به کار برد که ثمری نداشته باشد و یا حتی نتیجه معکوس نداشته باشد. تفاوت مربی بی نقص با دیگران توجه به جزئیات مهم و توانایی او در سفت کردن آنهاست
کوچینگ:یادگیری مربیگری زمان می برد
از نکته قبل برمیآید که یادگیری کوچینگ نیاز به زمان دارد و تسلط هرگز به عجله نمیرسد. همانطور که قبلاً، هر ابزار کوچینگ دارای جزئیات مختلفی است و تسلط بر استفاده صحیح از آن مستلزم تلاش، پشتکار و اصلاح مکرر است. با تنوع زمینه ها و موقعیت هایی که با آنها سر و کار دارد و تجربیات متقاطع با آنها، مهارت ها ایجاد می شود، دانش انباشته می شود و کارآموز از طریق درجات حرفه ای به شیوه ای سالم و متعادل پیشرفت می کند. در مورد آموزش عجولانه که فاقد روش شناسی است، مانند گذشته هرگز منجر به تسلط نخواهد شد
با توجه به مطالب گفته شده می توان به توضیح کامل مراحل یادگیری کوچینگ پرداخت
مراحل یادگیری
مرحله اول: ساخت فونداسیون
مهمترین ویژگی این مرحله این است که نشان دهنده یک جهش کیفی در نحوه تفکر، مهارت های ارتباطی و درک خود است. در مرحله ساخت فونداسیون، کارآموز موارد زیر را یاد می گیرد
مهارت های مشاهده نزدیک
مدیریت پرونده
زبان ذهن
ایجاد صمیمیت
چارچوب کلی برای کار روح انسان
چند مدل عمیق از حالات روانی
و خیلی بیشتر
در ابتدا پیشنهاد می شود به ترتیب در دوره های زیر شرکت کنید
- دوره NLP Practitioner
این دوره یکی از مهمترین پایه های کوچینگ را نشان می دهد. حتی اگر بگویم که بدون تسلط بر NLP به سختی هیچ مربی موثری وجود ندارد، خودم را اغراق آمیز نمی دانم. در این برنامه، کارآموز مدل ها و چارچوب های مهمی را برای درک مکانیسم های ارتباطی و برخی اصول مهم روانشناختی می آموزد. او همچنین مهارتهای اولیه مربیگری مانند املا و گرامر مانند مهارتهای آشنایی، کاربردهای مدل ارتباطی، زبان ذهن، فرامدل زبان، مهارتهای مشاهده دقیق، ارتباط کلامی و غیرکلامی و غیره را میآموزد و آموزش میدهد
. در این دوره مربی مانند نویسنده ای می شود که املا را بهبود نمی بخشد یا بر اساس قواعد نحو می نویسد، ممکن است در موضوعات ساده بنویسد، اما هرگز در یک سازمان رسانه ای بزرگ ویراستار نخواهد شد.
طول دوره بین هفت تا ده روز کامل آموزشی به میزان 9 تا 12 ساعت در روز است و به سختی مطالب مورد نیاز را پوشش می دهد و پس از آن باقی می ماند که کارآموز از تمام آموخته های خود استفاده کند. حداقل شش ماه استفاده مداوم و پیگیری با استاد راهنما تا تسلط کامل بر مفاهیم و ابزارهای برنامه نویسی، فقط در آنجا می توان به دوره بعدی رفت. - چرخه ساختن نابغه
، که به عنوان دستاورد نبوغ شخصی شناخته می شود، و موارد دیگر. این دوره از مدرسه عصب روانشناسی به عنوان یک دوره پایه برای یکی از مهم ترین مدل های روانشناختی، یعنی مدل فرا حالت ها آمده است. این فرم توسط Dr. مایکل هال به عنوان یک مدل استاندارد برای توصیف و اصلاح حالات ذهنی و عاطفی. علاوه بر پایه های شناختی قوی در این دوره، کارآموز چهارده ابزار دقیق را نیز یاد می گیرد که اهداف متفاوتی بین مدیریت احساسات، تصحیح مفاهیم، رشد توانایی های ذهنی و سایر ابزارهای مفید در یادگیری کوچینگ
دارد. مدت زمان دوره از سه تا شش روز کامل آموزش، با سرعت 9 تا 12 ساعت در روز، کارآموز پس از آن به حدود دو تا چهار ماه زمان نیاز دارد تا علاوه بر مطالعه دقیق مطالب علمی دریافتی، بر ابزارها و مفاهیمی که در آنها آموخته است تسلط یابد.
مهم ترین چیزی که کارآموزی که می خواهد کوچینگ بیاموزد این است که به تحکیم پایه ها اهتمام داشته باشد و در انتقال به مرحله بعدی که از طریق کاربرد عملی مستمر، بررسی، آموزش، دریافت بازخورد از سوپروایزر است، عجله نکند . یادداشت ها و تأمل در تجربیات (هلینگر و همکاران، 2019). . شایان ذکر است که این دو دوره به تنهایی برای کار در زمینه کمک و حمایت روانشناختی حتی قبل از تحصیل خود کوچینگ کافی است که به دانشجو کمک می کند تا پایه ای قوی برای ایجاد پایه های مربیگری حرفه ای ایجاد کند.
مرحله دوم: یادگیری چارچوب های کوچینگ
در این مرحله کوچ شروع به یادگیری کوچینگ می کند، اصول آن چیست، ابزارهای مختلف آن چیست و چگونه از آن ابزارها در یک چارچوب کامل و یکپارچه برای خدمت به مشتری استفاده کند. دوره های زیر برای این مرحله پیشنهاد می شود:
- Coaching Map Course
این دوره یکی از چارچوب های کلی یادگیری کوچینگ را نشان می دهد و در واقع چارچوبی مناسب برای حرفه های حمایت روانی به طور کلی می باشد. در این دوره، کارآموز با ماهیت کلی جلسه مربیگری حرفه ای، نحوه سازماندهی زمان جلسه، ایجاد هدف و غلبه بر بسیاری از موانع که وقت و انرژی جلسه را به گونه ای می گیرد که در خدمت نباشد، غلبه می کند، می آموزد. هدف، از طریق یک چارچوب کلی به دنبال تعدادی ابزار دقیق برای باز کردن درهای بسته مشتری، و از بین بردن مشکلات به طور اساسی،
مدت دوره 4 روز، به طور متوسط 5 ساعت در روز است. برای تسلط بر محتوای آن حدود 30 تا 50 ساعت آموزش عملی لازم است - دوره مربیگری تغییر
که یکی از دوره های مدرسه عصب شناسی است که در بنیاد مصطفی محسن آن را توسعه داده و به آن اضافه کرده ایم . علاوه بر مجموعه ای از ابزارهای عملی که مربی را قادر می سازد تا به مشتریان خود کمک کند تا تغییرات عمیق مورد نظر خود را ایجاد کنند.مدت
دوره 3-4 روز آموزشی با نرخ 5-8 ساعت در روز است. کارآموز برای تسلط بر ابزارهای خود به حدود 20 تا 30 ساعت مربیگری عملی نیاز دارد - دوره کوچینگ ماتریکس
یک دوره آموزشی عمیق چند بعدی است که بعد جدیدی به فرآیند یادگیری کوچینگ می افزاید، رویکردی سیستمی برای درک خود، با ابزارهای مفید برای ردیابی چارچوب ها و کشف و پرداختن به معانی عمیق.
مرحله سوم: ابزار تیز کردن و عمیق کردن
هدف این مرحله این است که به صورت عمودی در مفاهیم، چارچوب ها و ابزار کوچینگ به مرحله عمیق تری بپردازیم. این ویژگی تمرکز بر جزئیات دقیق و ابزارهای عمیق است. کسانی که مایل به یادگیری کوچینگ حرفه ای هستند می توانند پس از گذراندن حدود 200 ساعت عملی حرفه ای یا بیشتر وارد این مرحله شوند.
- Advanced Practitioner of Neuro Linguistic Programming
این دوره یکی از عمیق ترین و مهم ترین دوره هایی است که مهارت و دانش کوچینگ را به عمقی می برد که بدون آن هرگز نمی توان به آن دست یافت. این شامل چندین واحد است که می توان به طور جداگانه مطالعه کرد که مهمترین آنها عبارتند از:- دوره Mind Lines
که یکی از مهم ترین دوره های آموزشی مفهوم فریم و نحوه برخورد با آن است. - دوره آموزشی Figuring out People،
که شامل جزئیات مهمی در مورد "متابرنامه ها" و انواع آنها و نحوه استفاده از آنها برای ارائه خدمات به مشتری است. - مدل سازی پیشرفته،
که یک جهش کیفی برای مربی از نظر درک مکانیزم های روان انسان و آگاهی او از تجربه شخصی مشتری و استفاده از منابع شخصی وی است.
- دوره Mind Lines
- مطالعه تئوری سیستم ها و سایبرنتیک. بخشی از این مطالعه در دوره قبل در دوره مربیگری ماتریکس قرار دارد، اما در این مرحله مطالعه عمیق کتاب های پایه مانند نوشته های گریگوری بیتسون، پیتر سینگ و دیگران ضروری است. اهمیت این قرائت ها در گسترش افق مربی و تقویت قوای ذهنی او در برخورد با موارد پیچیده مربیگری است.
- مطالعه معناشناسی عمومی. این کاملا اختیاری است و مطالعه آن را به دلیل سختی و وجود برخی انتقادات جز زیر نظر متخصص توصیه نمی کنم. می توان آن را به طور کامل نادیده گرفت
مرحله چهارم: گسترش یادگیری مربیگری
توصیه نمی کنم مربی تا حداقل 600 ساعت کوچینگ حرفه ای به این مرحله برود، در غیر این صورت از سرمایه گذاری مورد نیاز زمان، تلاش و هزینه خود در این دوره ها بهره مند نخواهد شد. نمونه هایی از این دوره ها عبارتند از:
- گروه ها و تیم های کوچینگ
یکی از مهم ترین دوره ها برای برنامه های مربیگری گروهی است، چه در زمینه روابط شخصی، شرکت ها، موسسات و یا هر نوع گروهی. در آن، مربی مجموعه جدیدی از ابزارها، مهارتها و چارچوبهای مربیگری را برای گروهها و تیمها یاد میگیرد که به دانش قبلی او در زمینه مربیگری میافزاید. - کوچینگ اجرایی
دوره ای که مهارت های کوچینگ را در چارچوب مدیران اجرایی و رهبران به عمل می آورد. او انواع مختلف دیالوگ های کوچینگ و قوانین جدید مهم برای کار با این کلاس خاص را یاد می گیرد. لازم به ذکر است که یادگیری کوچینگ برای مدیران اجرایی تنها برای افرادی که دارای سابقه حرفه ای قبلی هستند، به خصوص در شرکت های سازمانی مناسب است
مرحله پنجم: توسعه و اضافه
این مرحله نهایی پذیرفته شدگان یادگیری کوچینگ است که دانش را تکمیل کرده و به کوچینگ، ابزار و علوم آن تسلط یافته و در عمل آن کمتر از 2000 ساعت کاربردی حرفه ای غیر از مطالعه، آموزش و مطالعه صرف کرده اند. همه ابزارها و چارچوب های آن را خوانده و آموزش داده تا به تعداد اساتید هر سو برسد. یک انتقال کیفی برای آنها وجود خواهد داشت تا شروع به نوشتن تجربیات، توسعه مفاهیم و ابزارها، و مشارکت در تحقیقات علمی خود، چه به صورت آکادمیک یا حرفه ای، کنند. در اینجا مربی باید موارد زیر را گسترش دهد
- مطالعه روش های تحقیق علمی
- روانشناسی مثبت گرا، نظریه های مختلف آن را مطالعه کنید و تحقیقات اخیر را در آن بخوانید
- مطالعه تئوری سیستم ها و آنچه که به فلسفه سیستم ها و کاربردهای آن مربوط می شود
- چارچوب هایی برای راه حل های مختلف برای مشکلات رایج ایجاد کنید
بنابراین، ما روش شناسی یادگیری کوچینگ را با جزئیات کامل کرده ایم. اگر سوالی دارید، لطفا با ما تماس بگیرید و ما خوشحال می شویم که از حمایت و اطلاعات شما باشیم
مشاورین مرکز کوچینگ ایران
پاسخگویی شما هستند
شماره تماس : 09382252774
بهترین وب سایت های جهان در زمینه اموزش کوچینگ
در زمینه آموزش کوچینگ، وب سایت های مختلفی وجود دارند که ممکن است به شما کمک کنند. برخی از بهترین وب سایت های جهان درباره آموزش کوچینگ عبارتند از:
۱. International Coach Federation: https://coachfederation.org/
این سایت بین المللی، یکی از بهترین و معتبرترین منابع در زمینه کوچینگ است. این سایت به شما امکان می دهد تا اطلاعات بیشتری درباره کوچینگ و راه های تبدیل شدن به یک کوچ موفق را کسب کنید.
۲. CoachU: https://www.coachu.com/
CoachU یکی دیگر از بهترین وب سایت های آموزشی در زمینه کوچینگ است. این وب سایت به شما کمک می کند تا به عنوان یک کوچ حرفه ای شروع به کار کنید و موفقیت را تجربه کنید.
۳. Udemy: https://www.udemy.com/topic/coaching/
این وب سایت آموزشی، بیش از ۲۰۰۰ دوره آموزش کوچینگ را به شما ارائه می دهد. این دوره ها شامل موضوعات مختلفی مانند کوچینگ کاری، کوچینگ زندگی، کوچینگ روحی و روانشناسی و غیره هستند.
۴. Coursera: https://www.coursera.org/courses?query=coaching
Coursera نیز یک وب سایت آموزشی معتبر است که در زمینه کوچینگ دوره های آموزشی متعددی را ارائه می دهد. این دوره ها شامل موضوعات مختلفی از جمله کوچینگ کاری، کوچینگ زندگی، مهارت های رهبری و غیره هستند.
۵. Tony Robbins: https://www.tonyrobbins.com/coaching/
Tony Robbins یک کوچ مشهور و موفق است که برای بسیاری از افراد به عنوان یک الگوی الهام بخش در زندگی شخصی و حرفه ای شناخته می شود. این وب سایت به شما امکان می دهد تا از تجربیات و موفقیت های او در زمینه کوچینگ استفاده کنید.
در کل، این تنها چند نمونه از بهترین وب سایت های جهان در زمینه کوچینگ هستند که می توانند به شما کمک کنند تا در این حوزه مهارت های خود را تقویت کنید.
کوچینگ: درباره آن بیشتر بدانید..
- کوچینگ شکلی از توسعه است که در آن یک فرد با تجربه با ارائه آموزش و راهنمایی از یک یادگیرنده یا مشتری در دستیابی به یک هدف شخصی یا حرفه ای خاص حمایت می کند».
- کوچینگ یک روش آموزشی است که در آن یک فرد با تجربه یا ماهرتر به کارمند مشاوره و راهنمایی می دهد تا به توسعه مهارت ها، عملکرد و حرفه فرد کمک کند."
- کوچینگ یک رابطه غیر رسمی بین دو نفر است که یکی از آنها تجربه و تخصص بیشتری نسبت به دیگری دارد و مشاوره و راهنمایی ارائه می دهد.» - ویکیپدیا
- کوچ ها به مشتریان خود کمک می کنند تا به سمت اهداف حرفه ای خاص پیش بروند."
- کوچینگ می تواند به کاهش استرس در محل کار کمک کند."
- کوچینگ برای حمایت از دانشجویان، اساتید و مدیران در سازمانهای آموزشی اعمال میشود».
- کوچینگ در مورد بهترین عملکرد شما از طریق کمک فردی و خصوصی شخصی است که شما را به چالش می کشد، تحریک می کند و شما را برای ادامه رشد راهنمایی می کند. جرارد اودونوان
- کوچینگ زندگی به طور کلی با مسائلی مانند تعادل بین کار و زندگی و تغییرات شغلی سروکار دارد و اغلب در خارج از محیط کار رخ می دهد."
- کوچینگ باید یک فرآیند تحقیق باشد، نه یک سری سوال."
- کوچینگ مانند یک آینه جادویی است که در مورد هر چیزی که در زندگی دارید فکر می کنید، احساس می کنید و می گویید را منعکس می کند. با کار کردن با هم، آینه خود را میشناسید و آن را تغییر میدهید تا نامحدود شود.» - سلطان الساسی24. «کوچینگ مانند یک آینه جادویی است که در مورد هر چیزی که در زندگی دارید فکر می کنید، احساس می کنید و می گویید را منعکس می کند. با کار کردن با هم، آینه خود را میشناسید و آن را تغییر میدهید تا نامحدود شود.»
- کوچینگ کسب و کار نوعی توسعه منابع انسانی برای مدیران اجرایی، اعضای مدیریت، تیم ها و رهبری است."
- کوچینگ کسب و کار حمایت مثبت، بازخورد و مشاوره در مورد یک فرد برای بهبود اثربخشی شخصی در محیط کسب و کار فراهم می کند."
بدون نظر