سبک های رهبری: 6 سبک اصلی رهبری، مزایا و معایب هر کدام و نحوه تشخیص اینکه کدامیک بهترین است
توسط SkylineG
سبک های رهبری روش هایی هستند که رهبران از طریق آنها بر افراد خود تأثیر می گذارند، انگیزه می دهند و هدایت می کنند.
هر سبک رهبری دارای نقاط قوت، ضعف و کاربرد مناسب خود است.
درک این 6 سبک رایج رهبری، اثربخشی و کاربرد آنها می تواند به رهبران کمک کند تا سبک رهبری منحصر به فرد خود را شناسایی و توسعه دهند که به بهترین وجه نیازهای تیم، افراد، محیط و سازمان آنها را برآورده می کند.
در زیر شش مورد از متداولترین سبکهای مدیریتی مورد مطالعه و بحث را بررسی خواهیم کرد: سبکهای رهبری فرماندهی، مقتدرانه، دموکراتیک، وابسته، تنظیم سرعت و مربیگری.
علاوه بر سبک های رهبری فوق، ما همچنین در مورد اینکه چگونه رهبران می توانند سبک رهبری خود را توسعه دهند تا به رهبران عالی با مهارت های ارتباطی عالی تبدیل شوند، بحث خواهیم کرد.
چرا سبک های رهبری مهم هستند؟
سبکهای رهبری اهمیت دارند زیرا صرف زمان برای درک و ارزیابی رویکردهای مختلف میتواند به شما کمک کند تا به رهبر مؤثرتر و الهامبخشتری برای سازمان خود تبدیل شوید.
دانستن اینکه از کدام سبک و رویکرد رهبری در موقعیت های مختلف استفاده کنید، می تواند به طور قابل توجهی بر عملکرد تیم شما تأثیر بگذارد و تأثیر زیادی بر نحوه عملکرد تیم شما داشته باشد.
سبک رهبری انتخابی شما به شدت بر نحوه احترام تیم شما، موفقیت کسب و کار شما تأثیر می گذارد و می تواند تفاوت بین متوسط و رشد پایدار را برای یک سازمان ایجاد کند.
چند سبک رهبری وجود دارد؟
بسته به اینکه با چه کسی صحبت می کنید، 3، 4، 7، تا 11 سبک رهبری وجود دارد. بر اساس روش Skyline G، در مجموع 6 سبک رهبری کلیدی وجود دارد.
برای این مقاله، ما بر روی 6 سبک رهبری متداول بر اساس کار دنیل گولمن تمرکز خواهیم کرد که اکثر رهبران برای مدیریت عملکرد تیم خود از آنها استفاده می کنند.
6 نوع متداول از سبک های رهبری کدامند؟
6 نوع متداول سبک رهبری که ما روزانه در پروژه های خود می بینیم عبارتند از:
- فرماندهی رهبری
- رهبری مقتدر
- رهبری دموکراتیک
- رهبری وابسته
- تنظیم سرعت رهبری
- رهبری مربیگری
این نوع رهبری خاص بیش از 90 درصد از سبک هایی را که روزانه می بینیم را تشکیل می دهند.
انواع مختلف رهبران از انواع مختلفی از سبکهای رهبری برای مدیریت موقعیتهای مختلف استفاده میکنند و هر موقعیتی نیاز به تجزیه و تحلیل دارد تا بدانیم چگونه به بهترین شکل ادامه دهیم.
فرماندهی رهبری
سبک رهبری فرماندهی توسط رهبرانی مشخص می شود که تصمیمات را یک طرفه می گیرند و از تیم خود انتظار پیروی فوری دارند.
با سبک رهبری فرماندهی، رویکرد غالباً دستوری و مستبدانه است، با تمرکز بر دستیابی به وظایف کارآمد.
طرفداران
چند مزیت عمده در رویکرد فرماندهی وجود دارد:
- تصمیم گیری سریع – به دلیل فرآیند تصمیم گیری متمرکز، تصمیم ها به سرعت گرفته می شوند. این تصمیم گیری سریع و قاطع برای واکنش سریع به شرایط در حال تغییر، استفاده از فرصت ها عالی است و می تواند به ویژه در موقعیت های بحرانی که یک رهبر روشن و مطمئن برای بازگرداندن نظم و ثبات لازم است مؤثر باشد.
- وضوح – دستورالعمل ها واضح هستند و سردرگمی را در بین اعضای تیم به حداقل می رساند.
- تکمیل کار – این سبک می تواند در موقعیت هایی که نیاز به اقدام فوری دارند مؤثر باشد.
منفی
همچنین برخی از اشکالات احتمالی برای رویکرد دموکراتیک وجود دارد:
- روحیه و تعهد پایین – یکی از بزرگترین چالش ها این است که سبک فرماندهی می تواند منجر به احساس ناتوانی و کم ارزش شدن اعضای تیم شود که به طور بالقوه منجر به کمبود انگیزه می شود.
- خلاقیت و نوآوری محدود – پیروان نابینا کمتر ریسک میکنند، ایدههای جدید پیشنهاد میکنند و با اشتیاق اجرا میکنند. خلاقیت و دیدگاه های متنوع اغلب سرکوب می شوند.
- عدم انعطاف – سازگاری با شرایط در حال تغییر ممکن است چالش برانگیز باشد.
رهبری مقتدر
سبک رهبری مقتدر با رهبری مشخص می شود که جهت روشنی را ارائه می دهد و در عین حال اعضای تیم را در فرآیند تصمیم گیری مشارکت می دهد. این سبک رهبری بر چشم انداز قوی تأکید دارد و استانداردهای بالایی را برای آن تعیین می کند.
طرفداران
مزایای عمده رویکرد معتبر وجود دارد:
- چشم انداز محور – چشم انداز قوی رهبر می تواند الهام بخش و انگیزه تیم باشد.
- همکاری – با گنجاندن پیروان در فرآیند تصمیمگیری و ایجاد روابط قوی، رهبران میتوانند محیط کاری مشترکتر و هماهنگتری را ایجاد کنند که در آن همه همسو باشند و در جهت یک هدف مشترک کار کنند.
- انطباق پذیری – این سبک می تواند با موقعیت های مختلف و در عین حال جهت روشن را تنظیم کند.
- نیروی کار بسیار درگیر و با انگیزه – افرادی که احساس می کنند از دیدگاه رهبر خود الهام می گیرند می توانند منجر به سطوح بالاتری از خلاقیت و نوآوری شوند زیرا پیروان احتمال بیشتری دارد که ریسک کنند، ایده های جدید پیشنهاد کنند و برای رسیدن به اهداف خود احساس قدرت بیشتری کنند.
- تیمهای قوی و مؤثر – افراد به احتمال زیاد برای دستیابی به اهداف مشترک اعتماد و همکاری میکنند که منجر به افزایش کارایی و اثربخشی میشود زیرا اعضای تیم قادر به استفاده از تخصص و دیدگاههای جمعی خود هستند.
منفی
همچنین برخی از اشکالات احتمالی برای رویکرد رهبری مقتدر وجود دارد:
- اتکای بیش از حد به رهبر – حضور رهبر ممکن است برای موفقیت تیم ضروری باشد.
- چالش های ارتباطی – اگر به خوبی مدیریت نشود، حضور قوی رهبر می تواند گفتگوی باز، همکاری و نوآوری را خفه کند.
- پتانسیل برای مدیریت خرد – تعادل بین هدایت و استقلال می تواند ظریف باشد.
- مبارزه برای حفظ ثبات و ثبات – علاوه بر این، رهبران تحول آفرین که دائماً مرزها را پشت سر می گذارند و رویکردهای جدید و نوآورانه را دنبال می کنند، می توانند منجر به عدم اطمینان و سردرگمی در میان پیروان شوند، که ممکن است برای همگام شدن با چشم انداز به سرعت در حال تغییر تلاش کنند.
رهبری دموکراتیک
رهبری دموکراتیک که به عنوان یک سبک رهبری مشارکتی یا مشارکتی نیز شناخته می شود، با مشارکت دادن پیروان در فرآیندهای تصمیم گیری مشخص می شود که حس همکاری و کار گروهی را تقویت می کند.
طرفداران
چند مزیت عمده برای سبک رهبری دموکراتیک وجود دارد:
- ایجاد اعتماد و تعامل با تیم – با مشارکت دادن اعضای تیم در فرآیند تصمیم گیری، رهبران دموکراتیک احساس مالکیت و مسئولیت پذیری ایجاد می کنند و انگیزه و تعهد پیروان خود را برای دستیابی به اهداف مشترک افزایش می دهند.
- بهره گیری از خرد جمعی تیم – با بهره گیری از خرد جمعی و استفاده از تخصص و دیدگاه بسیاری از افراد و پیشینه منحصر به فرد آنها، رهبران دموکراتیک می توانند تصمیمات آگاهانه و مؤثرتری بگیرند که منجر به بهبود حل مشکل، تصمیم گیری بهتر و بهتر می شود. راه حل های نوآورانه تر
منفی
با این حال، برخی از اشکالات بالقوه برای رویکرد دموکراتیک وجود دارد:
- تصمیم گیری کند و دست و پا گیر – در نظر گرفتن نظرات و دیدگاه های بسیاری از افراد می تواند منجر به تاخیر و کاهش سرعت و چابکی تصمیم گیری شود.
- بلاتکلیفی – رهبران ممکن است برای رسیدن به اجماع بین پیروان با نظرات و دیدگاههای متفاوت تلاش کنند. این می تواند منجر به درگیری شود و اثربخشی تیم را تضعیف کند.
در حالی که رهبری دموکراتیک می تواند تیم های برجسته و مشارکت گروهی را پرورش دهد، مجموعه ای منحصر به فرد از آزادی ها، مسئولیت ها و پیچیدگی ها را ارائه می دهد.
رهبری وابسته (وابسته – دوستانه و هماهنگ)
سبک رهبری وابسته توسط رهبرانی مشخص می شود که ایجاد روابط قوی و ایجاد یک محیط کاری هماهنگ را در اولویت قرار می دهد. این سبک بر همدلی و همکاری تاکید دارد.
طرفداران
رویکرد وابستگی چند مزیت عمده دارد:
- ایجاد اعتماد و سطوح بالای اعتماد و همکاری – رهبران با اولویتبندی نیازهای پیروان خود و تلاش برای ایجاد روابط قوی با آنها، میتوانند محیط کاری مشترکتر و هماهنگتری ایجاد کنند، جایی که همه برای رسیدن به یک هدف مشترک تلاش میکنند. اعضای تیم احساس ارزشمندی و ارتباط با رهبر می کنند.
- ایجاد اعتماد و تعامل با تیم – با مشارکت دادن اعضای تیم در فرآیند تصمیم گیری، رهبران دموکراتیک می توانند احساس مالکیت و مسئولیت پذیری ایجاد کنند و انگیزه و تعهد پیروان خود را برای دستیابی به اهداف مشترک افزایش دهند.
- انسجام تیم – تمرکز بر روابط باعث ایجاد یک جو مثبت و حمایتی می شود.
- کاهش استرس و فرسودگی شغلی – که استرس و فرسودگی شغلی را در میان پیروان کاهش می دهد، زیرا آنها به طور مداوم توسط رهبرانشان مدیریت نمی شوند، تنش را کاهش می دهد، منجر به افزایش رضایت شغلی، تعادل بین کار و زندگی و انگیزه می شود و می تواند به حفظ عملکرد بالا کمک کند. کارمندان
منفی
همچنین برخی از اشکالات احتمالی برای رویکرد وابسته وجود دارد:
- پذیرش متوسط - ممکن است برای حفظ هماهنگی، مسائل مربوط به عملکرد نادیده گرفته شود.
- چالشهای همسویی هدف – اولویتبندی روابط میتواند منجر به اهداف نادرست شود.
- تأخیر در انجام کار – تأکید بر روابط ممکن است تکمیل کار را به تاخیر بیندازد.
علاوه بر این، تمرکز رهبران وابسته بر روی قوانین و رویهها میتواند بهعنوان بوروکراتیک و خفهکننده دیده شود، که منجر به روحیه پایین و فقدان خلاقیت و نوآوری میشود، زیرا پیروان کمتر احتمال دارد که ریسک کنند یا ایدههای جدید پیشنهاد کنند.
اینکه مزایای رویکرد بوروکراتیک بیشتر از معایب آن باشد، کاملاً به موقعیت خاص و نیازهای سازمان و پیروان آن بستگی دارد.
تنظیم سرعت رهبری (Pacesetting – کنار بروید من خودم انجامش می دهم)
سبک رهبری Pacesetting توسط رهبرانی مشخص می شود که استانداردهای عملکرد بالایی را تعیین می کنند و از اعضای تیم خود انتظار دارند که از آنها الگوبرداری کنند. آنها از آن دسته رهبرانی هستند که می گویند “کنار برو – من خودم انجامش می دهم” و از شما انتظار دارند که از رهبری آنها پیروی کنید.
طرفداران
چند مزیت عمده از رویکرد رهبری Pacesetting وجود دارد:
- عملکرد بالا – این سبک می تواند از طریق ارائه یک مثال قوی نتایج استثنایی را به ارمغان بیاورد.
- کارایی – تمرکز بر عملکرد می تواند منجر به کارآمدی فرآیندها شود.
- ابتکار – اعضای تیم تشویق می شوند تا مالکیت کار خود را بر عهده بگیرند.
منفی
با این حال، برخی از اشکالات بالقوه برای رویکرد Laissez-Faire وجود دارد:
- خطر فرسودگی شغلی – انتظارات زیاد مداوم ممکن است منجر به فرسودگی شغلی در بین اعضای تیم شود.
- بی انگیزگی – اعضای تیم که نمی توانند ادامه دهند ممکن است دلسرد شوند.
- فقدان مربیگری – توسعه و راهنمایی ممکن است به نفع نتایج فوری نادیده گرفته شود.
رهبری مربیگری
سبک رهبری کوچینگ با تمرکز رهبران بر توسعه مهارت ها و توانایی های اعضای تیم مشخص می شود. این رویکرد شامل ارائه راهنمایی، بازخورد و پشتیبانی برای کمک به افراد برای رسیدن به پتانسیل خود است.
طرفداران
چند مزیت عمده در رویکرد رهبری مربیگری وجود دارد:
- افزایش مهارت – اعضای تیم برای بهبود قابلیت های خود راهنمایی شخصی دریافت می کنند.
- رشد کارکنان – این سبک به توسعه فردی و تیمی کمک می کند.
- تمرکز بلند مدت – ایجاد مهارت ها و ظرفیت ها می تواند به موفقیت پایدار منجر شود.
منفی
- زمان بر – کوچینگ مستلزم زمان و تلاش قابل توجهی از سوی رهبر است.
- فداکاری های کوتاه مدت – توسعه مهارت ممکن است تکمیل فوری کار را کند کند.
- مقاومت – همه اعضای تیم ممکن است پذیرای مربیگری نباشند.
اینکه مزایای سبک رهبری مربیگری بیشتر از معایب آن باشد به موقعیت و نیازهای خاص سازمان و پیروان آن و درک نقاط قوت و محدودیت ها و زمینه برای به حداکثر رساندن منافع و به حداقل رساندن معایب آن بستگی دارد.
چگونه سبک رهبری خود را تمرین کنیم
تمرین و توسعه سبک رهبری منحصر به فرد خود شامل ایجاد درک عمیق تر از نقاط قوت و ضعف خود و اصلاح و تطبیق مداوم رویکرد خود برای دستیابی به بهترین نتایج شخصی ممکن است. در زیر چند نکته در مورد نحوه تمرین و توسعه سبک رهبری شخصی خود آورده شده است:
خود بازتاب
شما باید زمانی را برای تفکر در سبک رهبری خود اختصاص دهید. به این فکر کنید که چه چیزی خوب کار می کند و چه چیزی می تواند بهبود یابد. از طرفداران و همکاران خود بازخورد صادقانه بخواهید تا دیدگاه گسترده تری در مورد رویکرد رهبری خود و جایی که باید بهبود ببخشید به دست آورید.
اهداف تعیین کنید
بسیار مهم است که برای شناسایی اهداف و اهداف خاصی که می خواهید به آنها برسید، وقت بگذارید و برنامه ای برای چگونگی دستیابی به این اهداف تهیه کنید. توسعه این طرح به شما کمک می کند که متمرکز بمانید و پیشرفت خود را در طول زمان اندازه گیری کنید.
گوش دادن فعال را تمرین کنید
مؤثرترین رهبران شنوندگان عالی هستند. با گوش دادن فعالانه به دنبال کنندگان و همکاران خود، می توانید دیدگاه ها، نیازها و نگرانی های آنها را بهتر درک کنید و به گونه ای پاسخ دهید که حمایت کننده و موثر باشد.
برای بازخورد باز باشید
پیروان خود را تشویق کنید تا بازخورد سازنده و صادقانه در مورد سبک رهبری شما ارائه دهند، و مهمتر از همه – برای شنیدن حرف های آنها باز باشید. از این بازخورد برای بهبود و اصلاح رویکرد خود استفاده کنید.
به طور مداوم یاد بگیرید و سازگار شوید
رهبری یک فرآیند یادگیری مداوم است. در مورد آخرین روندها و بهترین شیوه های رهبری به روز بمانید و مایل باشید رویکردهای جدید را امتحان کنید و سبک خود را در صورت نیاز تطبیق دهید.
با تأمل مداوم، تمرین و اصلاح سبک رهبری خود، میتوانید رهبر مؤثرتری شوید و محیط کاری را ایجاد کنید که برای پیروان خود حمایتکننده، سازنده و انگیزهبخش باشد.
موثرترین سبک رهبری چیست؟
هیچ پاسخ یکسانی برای این سوال وجود ندارد.
مؤثرترین سبک رهبری متفاوت است و کاملاً به موقعیت منحصر به فرد سازمان، تیم، اهداف و منابع و غیره بستگی دارد. سبک های مختلف رهبری می توانند در شرایط مختلف مؤثر باشند.
به عنوان مثال: یک سبک مقتدرانه یا دستوری ممکن است در شرایط بحرانی که تصمیمات سریع مورد نیاز است مؤثر باشد، در حالی که یک سبک مشارکتی یا دموکراتیک ممکن است در ایجاد اجماع و تعهد در بین اعضای تیم مؤثرتر باشد.
در نهایت، مؤثرترین سبک های رهبری، نیازهای تیم و چالش های منحصر به فرد سازمان را متعادل می کند.
مؤثرترین رهبران رهبری موقعیتی را نشان میدهند و از ترکیبی از سبکهای رهبری مختلف استفاده میکنند و در صورت نیاز بین آنها جابهجا میشوند تا به اهداف، اهداف و نتایج مطلوب سازمان دست یابند.
سبک رهبری شما چیست؟
با این همه سبک مدیریت و رهبری – سبک ذاتی رهبری طبیعی شما چیست؟
ارزیابی سبک رهبری
به عنوان یک مدیر عامل یا رهبر، بسیار مهم است که سبک رهبری خود و تأثیری که می تواند بر کارمندان داشته باشد را درک کنید. درک سبک رهبری منحصر به فرد شما می تواند تفاوت بین موفقیت و شکست برای تیم شما باشد، زیرا در نهایت، شما مسئول تنظیم لحن یک سازمان هستید – از ایجاد انگیزه و هدایت نوآوری تا رهبری با الگو.
همانطور که گفته شد، درک اینکه واقعاً چه نوع رهبر هستید، بدون برخی از راهنمایی های بیرونی می تواند دشوار باشد.
به عنوان یک رهبر، چگونه تعیین می کنید که چه نوع رهبر هستید؟ چگونه مهارت های رهبری منحصر به فرد خود را ارزیابی می کنید؟ ارزیابی سبک رهبری
ارزیابی سبک رهبری یکی از ابزارهایی است که بسیاری از مدیران از آن برای به دست آوردن بینش در مورد روش ترجیحی خود برای رهبری تیم ها، ایجاد انگیزه در افراد و تصمیم گیری استفاده کرده اند.
ارزیابی رهبری می تواند بینش های کلیدی در مورد ویژگی های خاص – مانند سازگاری و توانایی ارتباط – ارائه دهد که به شما کمک می کند محیط ایده آلی برای موفقیت کارکنان و رشد سازمانی ایجاد کنید.
با تمرکز بر نقاط قوت فردی و حوزههای توسعه، ارزیابی رهبری میتواند به مشخص کردن مناطقی که برای به دست آوردن نتایج بهتر از اعضای تیم نیاز به بهبود دارند، کمک کند.
چرا درک سبک رهبری مهم است؟
در برخی مواقع، این احتمال وجود دارد که هر مدیر اجرایی با موقعیتی مواجه شده باشد که رویکرد معمولی آنها آنطور که میخواستند جواب نداده و خود را در جستجوی جایگزینی مییابند.
به عنوان یک مدیر اجرایی، مهم است که سبک رهبری شخصی خود و نحوه تأثیر آن بر دیگران را درک کنید.
رهبری و ایجاد انگیزه برای تیم شما برای ایجاد یک فرهنگ برنده در محل کار کاملا ضروری است، و سبک رهبری طبیعی شما ممکن است آن چیزی نباشد که تیم شما به آن نیاز دارد – بنابراین وقتی نوبت به رهبری یک تیم می رسد، داشتن مهارت های مناسب کافی نیست. درک اینکه چه زمانی و چگونه رویکرد شخصی شما باید مطابق با نیازهای تیم شما تنظیم شود، مهم است.
با هماهنگی با آنچه که اعضای تیم خود را به صورت فردی و جمعی انگیزه می دهد، می توانید خود را در موقعیت بهتری قرار دهید تا بهترین نتایج را از تیم خود به دست آورید و نتایج موفقیت آمیزی را به طور مداوم ارائه دهید.
نحوه انتخاب سبک رهبری مناسب برای شما
انتخاب سبک رهبری مناسب برای استفاده به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از ملاحظات که می تواند به رهبران در تعیین مناسب ترین سبک رهبری کمک کند عبارتند از:
وضعیت
شرایط مختلف نیازمند رویکردهای متفاوتی است. در شرایط بحرانی، رهبری مستبد ممکن است در تضمین تصمیم گیری سریع مؤثرتر باشد. در یک محیط با ثبات تر، سبک رهبری دموکراتیک ممکن است برای تقویت همکاری و خرید از طرفداران مناسب تر باشد.
مردم
ویژگی ها و نیازهای افراد نقش مهمی در تعیین بهترین سبک رهبری دارد. بگوییم که دنبال کنندگان بسیار ماهر و با تجربه هستند، یک سبک ساده تر ممکن است موثر باشد. با این حال، اگر پیروان تجربه کمتری داشته باشند، ممکن است برای رسیدن به همان نتیجه، رویکرد دستوری بیشتری مورد نیاز باشد.
اهداف
اهداف سازمان نقش عمده ای در تعیین سبک رهبری صحیح برای اجرا دارند. اگر هدف توسعه و الهام بخشیدن به افراد باشد، سبک رهبری تحول آفرین مناسب تر از سبک استبدادی است. اگر هدف حفظ ثبات و نظم است – رهبری بوروکراتیک ممکن است راهی برای رفتن باشد.
در نهایت، مؤثرترین و تأثیرگذارترین رهبران میدانند که چگونه رویکرد خود را بسته به نیازهای هر موقعیت و افراد آن تنظیم کنند. سبک رهبری چابک و انطباقی ویژگی بارز یک رهبر بزرگ است. رهبران با انعطاف پذیری، پاسخگو بودن و رهبری واقعی افراد خود قادر خواهند بود محیطی ایجاد کنند که باعث رشد و موفقیت شود.
آیا می توانید سبک رهبری خود را تغییر دهید؟
به عنوان یک مدیر اجرایی، رهبری یک تیم یکی از مهمترین وظایفی است که تا به حال به عهده خواهید گرفت.
این نه تنها مهم است که بتوانید سبک رهبری فردی خود را تعیین و تنظیم کنید تا به بهترین نحو با نیازهای تیم خود و هر یک از اعضای تیم مطابقت داشته باشد، بلکه واقعاً درک کنید که برای نشان دادن بهترین ها در هر فرد و ایجاد احساس ارزشمند بودن در آنها چه چیزی لازم است. .
در واقع این امکان برای شما وجود دارد که سبک رهبری خود را تغییر دهید. با درک نیازهای تیم و سبک رهبری شخصی خود، با کمی تمرین، مطمئناً می توانید سبک رهبری خود را تغییر دهید تا نیازهای اعضای تیم خود را بهتر برآورده کنید.
تبدیل شدن به یک رهبر بهتر
تبدیل شدن به یک رهبر بهتر مستلزم خودآگاهی و تعهد به یادگیری مادام العمر است. به روز رسانی و تمرین برای بهبود مهارت های رهبری شما در محیط های کاری به سرعت در حال تحول امروزی ضروری است.
خوشبختانه، منابع زیادی برای کمک به شما در بهبود مهارت های رهبری وجود دارد.
مربیگری تیم های رهبری برای ساختن یک نیمکت قوی پر از رهبران آینده نگر و ستاره دار کلیدی است.
خواه شما یک رهبر طبیعی فرمانده، رهبر مقتدر، رهبر دموکراتیک، رهبر وابسته، رهبر سرعتبخش یا رهبر مربی باشید، اگر میخواهید با مربیگری متمرکز بر مسئولیتهای موقعیتی خاص خود، درباره تبدیل شدن به یک رهبر بهتر و جامعتر اطلاعات بیشتری کسب کنید. ما امروز ما خوشحال می شویم که در مورد برنامه های توسعه رهبری خود با شما صحبت کنیم و به هر سؤالی که دارید پاسخ دهیم.
بدون نظر