رشد شخصی یک علم موشکی نیست و شخص واقعاً باید صبر داشته باشد و به خود ایمان داشته باشد. هیچ فرمول خاصی وجود ندارد و نمی توان انتظار داشت که معجزه به طور ناگهانی اتفاق بیفتد. رشد شخصی مستلزم برنامه ریزی دقیق و تحلیل دقیق است. به‌عنوان یک فرد، باید بدانید که در چه زمینه‌هایی باید سخت کار کنید یا اینکه همه مهارت‌های جدید بیش از صد درصد به شما کمک می‌کنند. صرفاً پیوستن به یک دوره بدون درک نیاز به پیوستن به آن و اینکه چگونه به شغل شما کمک می کند، فایده ای ندارد. هرگز به چیزی نپیوندید مگر اینکه و تا زمانی که خودتان کاملاً متقاعد شده باشید.

ابتدا باید اهداف و اهداف خود را بدانید. از خود بپرسید که چرا به توسعه شخصی نیاز دارید؟ چرا باید رنج شرکت در جلسات آموزشی را متحمل شوید یا برای ارتقای دانش خود وقت بگذارید؟ چشم انداز شما در زندگی چیست؟ برنامه ریزی توسعه شخصی به فرآیند ایجاد یک برنامه عملیاتی دقیق اشاره دارد که در مورد اینکه مسیر عمل یک فرد چگونه باید باشد و چگونه باید برای به دست آوردن دانش تا آنجا که می تواند و کسب مهارت های اضافی، برخورد کرد. بدون برنامه ریزی مناسب، به من اعتماد کنید، در نهایت به یک صفر بزرگ خواهید رسید. در زندگی به دنبال میانبر نباشید. همیشه بهتر است یک رویکرد گام به گام اتخاذ کنید. هرگز کاری را با عجله انجام ندهید.

اجازه دهید مراحل مختلفی را در کل فرآیند برنامه ریزی توسعه شخصی طی کنیم:

 

  1. اهداف و آرزوهای خود را در زندگی بشناسید . می‌خواهید در زندگی‌تان چه باشید و دوست دارید پنج سال بعد خود را کجا ببینید؟ به یاد داشته باشید، اهداف باید واقع بینانه باشند. هدف خود را روی یک تکه کاغذ بنویسید. شما باید در مورد آن بسیار واضح و مطمئن باشید. با خودتان صادق باشید. 

     

  2. یک تحلیل SWOT از خودتان انجام دهید . نقاط قوت خود را درک کنید. افراد بسیار کمی هستند که واقعاً نقاط ضعف و زمینه های بهبود خود را می شناسند. بنشینید و یادداشت کنید که چه چیزهای جدیدی دوست دارید یاد بگیرید که در نهایت به شغل شما کمک می کند. 

     

  3. درک کنید که بهترین گزینه موجود چیست که به شما کمک می کند با آخرین پیشرفت ها در زمینه های مربوطه آشنا شوید یا شما را در جریان آخرین فناوری ها، نرم افزارها و غیره قرار دهید. آیا خواندن کتاب یا گشت و گذار در وب سایت های مختلف یا بحث با همکاران یا ثبت نام در دوره های مختلف اضافی است؟ شما باید در مورد رسانه خیلی شفاف باشید. 

     

  4. تحقیق کامل بسیار مهم است. برای مشاوره و راهنمایی با مافوق، دوستان یا کسی که واقعاً به دنبال او هستید، بنشینید. پیشنهادات آنها را بپذیرید و متوجه شوید که آیا واقعاً نیاز دارید برای یک دوره خاص پول خرج کنید و آیا می توانید کل مبلغ را پس بگیرید؟ اگر در یک دوره خاص پذیرش می کنید، فراموش نکنید که صحت و مرتبط بودن آن را بررسی کنید تا بعداً پشیمان نشوید. 

     

  5. در زندگی بسیار متمرکز باشید . هرگز امید خود را از دست نده. یاد بگیرید شکست ها را با لبخند بپذیرید و مطمئن شوید که آنها را تکرار نمی کنید. 

     

  6. به اندازه کافی صبور باشید . صد در صد خود را به هر کاری که انجام می دهید بسپارید. هر کاری که از صمیم قلب انجام شود هیچ نتیجه ای ندارد. 

     

  7. همانطور که چیزهای جدیدی یاد می گیرید و دانش جدید به دست می آورید، سعی کنید همان را در کارهای روزمره خود نیز پیاده کنید . دریابید که آیا مهارت های تازه کسب شده واقعا کار شما را آسان کرده است یا خیر؟ نظارت منظم بر کار ضروری است. بازخوردهای منظم از روسای خود بگیرید. 

     

  8. اگر نتایج در اولین تلاش مثبت نبود، بی انگیزه نشوید . باید کمی به خودت زمان بدی 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *