مهارت های کوچینگ برای ارتقای عملکرد تیم

کوچینگ مدیران

مهارت های کوچینگ برای ارتقای عملکرد تیم

ارتقای عملکرد تیم با برنامه مهارت های مربیگری برای مدیران

چشم انداز و اهداف کلی برنامه:

مهارت های کوچینگ برای مدیریت برنامه با هدف توسعه مهارت های مربیگری مدیران برای هدایت عملکرد و مشارکت تیمشان است. مدیران یاد خواهند گرفت که به عنوان یک مربی عمل کنند و از مهارت های مربیگری به عنوان سبک مدیریتی خود در محل کار استفاده کنند. این برنامه مهارت های مربیگری و کاربرد آن را برای هدایت عملکرد، مشارکت و مهارت های همکاری تیم در محل کار معرفی می کند. شرکت‌کنندگان با استفاده از مدل‌های مربیگری، شایستگی‌های اصلی، مهارت‌های مربیگری را یاد می‌گیرند و یادگیری خود را در جلسات مربیگری تمرینی با توجه به چالش‌های فعلی محل کار خود به کار می‌گیرند.

برنامه مهارت های کوچینگ  برای مدیران:

این دوره دارای 11 پودمان می باشد و 10 ساعت آموزشی اضافی برای مدیران در نظر گرفته شده است که در 11 پودمان گنجانده نشده است، منتورینگ مدیران به صورت 7 ساعت منتورینگ گروهی و 3 ساعت منتورینگ فردی انجام می شود.

زیر 11 پودمان به عنوان بخشی از برنامه درسی و آنها به عنوان ماژول های پایه، متوسط ​​و پیشرفته دسته بندی می شوند.

ماژول های سطح پایه –

  • مربیگری و کشف خود
  • خود و مربیگری

ماژول های سطح متوسط ​​-

  • سفر مربیان و مربیگری
  • اهداف و توافقات مربیگری
  • برای ایجاد اعتماد و صمیمیت ارتباط برقرار کنید
  • ذهن آگاهی به بی ذهنی
  • گوش دادن به یادگیری
  • دری به سوی آگاهی

ماژول های سطح پیشرفته –

  • ارتباط به آگاهی
  • آگاهی از آگاهی
  • اقدام و آگاهی پایدار

تعداد ساعات تماس دانشجویی:

این برنامه برای 60 ساعت یادگیری مهارت های مربیگری طراحی شده است. 32 ساعت محتوا در محل به عنوان آموزش کلاسی، 12 ساعت آموزش آنلاین حضوری به صورت زنده ارائه می شود که در 4 جلسه هر جلسه 3 ساعته و 12 ساعت تکالیف و پروژه برای اجرای یادگیری در محل کار و سایر غیر مربیان تکمیل می شود. مشارکت های یادگیری را رهبری کرد. 10 ساعت مربیگری مربی در طول سه ماه ارائه می شود تا اطمینان حاصل شود که مدیران به طور مؤثر یادگیری را به کار می گیرند و کاربرد یادگیری را در محل کار اثبات می کنند.

اهداف آموزشی: 

هدف این برنامه آموزش مدیران در زمینه به کارگیری مهارت های مربیگری در سطح تخصصی و توانمند ساختن آنها در به کارگیری مهارت های مربیگری آموخته شده در هدایت عملکرد تیم در محل کار است. شرکت کنندگان به طور کامل برای استفاده از ابزارها و مدل های مختلف مربیگری مورد نیاز برای تسهیل مربیگری در محل کار مجهز خواهند بود.

فلسفه مربیگری:

فلسفه مربیگری ما از روانشناسی مربیگری تحول آفرین نشأت می گیرد. بهترین شیوه های مربیگری در محل کار. این برنامه ماهیتی جذاب و کاربردی برای زبان آموز دارد. تمام مطالب دوره بر اساس اصول یادگیری بزرگسالان و روانشناسی طراحی شده است.

 

تاریخ ها و مکان ها:

این یک برنامه درخواستی برای شرکت ها و سازمان هایی است که مایلند مدیران خود را در مورد مهارت های مربیگری سازمان خود تأیید کنند. برای دعوت از ما برای آوردن این دوره به سازمان شما تماس بگیرید.

زبان برنامه:

فارسی

نحوه تحویل:

این دوره به صورت آموزش کلاس درس در محل و سپس جلسات آنلاین ارائه می شود.

شرکت کنندگان مورد نظر:

این دوره برای مدیران شرکتی که تیم ها را مدیریت می کنند و مسئولیت عملکرد آنها را بر عهده دارند بسیار سودمند است.

پیش نیاز دوره:

هیچ پیش نیازی برای این دوره وجود ندارد، اما ما با سازمان هایی که مایل به اجرای این برنامه هستند صحبت می کنیم تا مطابقت با اهداف سازمانی، تیمی و فردی آنها را تایید کنیم.

سیاست های پرداخت شهریه، برداشت و بازپرداخت:

قیمت این برنامه بستگی به تعداد شرکت کنندگان و مکانی دارد که سازمانی که مایل است مربیان ما برای ارائه این دوره سفر کنند. هزینه ها / پرداخت ها غیر قابل استرداد است.

………………………………………………………

کوچینگ تیم: تعریف، مهارت ها، تکنیک ها و مثال ها

موفقیت مربیگری تیم ثابت می کند که رهبری نباید به صورت فردی به حداکثر برسد.

در واقع، تمرکز بر ایجاد تیمی از رهبران اغلب به نتایج بهتری نسبت به رویکرد صرفاً فردی منجر می‌شود.

استفاده از رویکردی که بر کل تیم تمرکز دارد، منجر به پیشرفتی بیش از فردی می شود.

درست مانند یک تیم ورزشی، رشد تیم به بهترین وجه با رویکردی حاصل می شود که نقاط قوت جمعی و مهارت های فردی گروه را در نظر می گیرد.

با این حال، استفاده از رویکرد مربیگری متمرکز بر تیم در مقایسه با مربیگری فردی، مزایای بسیار دیگری نیز دارد.

این مقاله نحوه کامل کردن رویکرد خود را به مربیگری تیم و مزایای فراوان این رویکرد را شرح می دهد.

کوچینگ تیم چیست؟

این سبک کوچینگ بر کمک به تیم ها در دستیابی به اهداف خود در حین ایجاد یا حفظ یک محیط فراگیر تمرکز دارد.

تیم ها می توانند حول یک هدف مشترک متحد شوند، فرهنگ تیمی را توسعه دهند، بهره وری خود را افزایش دهند، نقش خود را در سازمان پیدا کنند، الهام بگیرند و پاسخگو باشند.

هنگامی که رهبران از رویکرد تیم گرا استفاده می کنند، در مورد نحوه تعامل کارکنان با یکدیگر بیشتر می آموزند.

مربیگری تیم چیست - یک تعریف

همکاری بین اعضای تیم به طور طبیعی تشویق می شود و رهبران می توانند راه هایی برای بهینه سازی اثربخشی همکاری خود بیابند.

بینش تعاملات کارکنان می تواند به رهبر تیم و کارمندان کمک کند تا تعارضات را کاهش دهند، همدلی به دست آورند، هدف کاری خود را روشن کنند، و بفهمند که چگونه هر فرد نقش منحصر به فردی در موفقیت شرکت ایفا می کند، بنابراین به اعضای تیم انگیزه می دهد تا روحیه خود را تقویت کنند. به طور کلی، این رویکرد راه هایی برای ایجاد یک تیم مشارکتی بیشتر پیدا می کند.

مزایا و مزایای کوچینگ تیم چیست؟

کوچینگ تیم محور مزایای فراوانی را ارائه می دهد. برای مثال، هیچ راه بهتری برای متحد کردن یک تیم از اثبات اینکه همه آنها اعضای حیاتی یک سازمان هستند، وجود ندارد.

وقتی یک تیم کامل را مربی می‌کنید، هر فردی با انگیزه می‌شود، زیرا فقط موفقیت آنها در خطر نیست، بلکه موفقیت کل سازمان است.

مزایای مربیگری تیم چیست - مزایا

سیستم‌های پشتیبانی نیز بسیار توسعه یافته‌اند، بنابراین هیچ‌کس احساس نمی‌کند که کنار گذاشته شود. پویایی مثبت تیم پس از متعهد شدن به رشد تیم شروع به شکوفایی می کند.

هر فرد می تواند از طیف وسیعی از مهارت ها برای کمک به تیم به عنوان یک کل استفاده کند. با این حال، مهارت های مشارکتی به ویژه با رویکرد مربیگری متمرکز بر تیم توسعه می یابد.

علاوه بر این، این مزایای دیگر نشان می‌دهد که مربیگری تیم سودمند است:

  1. بینش رهبری اضافی در مورد نحوه ارتباط و کار تیم با یکدیگر، بنابراین رهبران می توانند تصمیمات هیئت نمایندگی آگاهانه را اتخاذ کنند.
  2. روابط داخلی توسعه می یابد تا منابع سریعتر و مؤثرتر مبادله شوند.
  3. محیط فراگیر به کارکنان این امکان را می دهد که احساس کنند شنیده شده و مورد تایید قرار گرفته اند. کارمندان احساس می کنند که مربیگری به جای برخی از کارکنان، همه کارمندان را بالا می برد.
  4. حل تعارض و گفتگوهای تیمی سازنده تر.

تکنیک های کوچینگ و مثال هایی برای هدایت تیم خود به سمت موفقیت

کوچینگ موثر تیم بر چندین تکنیک مختلف تکیه دارد که هر کدام در ایجاد روش کوچینگ کامل کمک می کنند.

استراتژی های زیر می تواند به شما کمک کند تا مهارت های مربیگری خود را بهبود بخشید و جلسات کوچینگ خود را موثرتر کنید.

1. ایجاد اعتماد

همه افراد در تیم شما باید توسط رهبر ارتباط برقرار کنند. شما فقط نقاط قوت و ضعف هر یک از اعضا را درک می کنید تا تصویر کاملی از نقاط قوت تیم خود به دست آورید تا اطمینان حاصل کنید که کار آنها با توانایی های آنها مطابقت دارد.

برای اطمینان از اینکه مربیگری شما با پاسخ مثبت مواجه می شود، گروه باید به شما اعتماد کند. یکی از روش های رایج مورد استفاده گوش دادن فعال است.

به بحث های خود توجه داشته باشید و پس از پایان صحبت کارکنان، آنچه را که برای نشان دادن علاقه شما بیان کرده اند تأیید کنید.

6 تکنیک کوچینگ برای هدایت تیم به سمت موفقیت

2. هوش هیجانی خود را نشان دهید

EQ برای یک مربی بزرگ بسیار مهم است. اگرچه شناسایی نقاط ضعف کارمند ممکن است دشوار نباشد، اما برای یافتن علت اصلی مشکل، هوش هیجانی زیادی لازم است .

اطمینان حاصل کنید که سعی می کنید خود را در موقعیت کارکنان خود قرار دهید تا موانع آنها را درک کنید.

3. انگیزه داشته باشید

مربیان و رهبران اغلب ناخواسته کارکنان خود را در هنگام استرس بی انگیزه می کنند، زیرا آنها به پرخاشگری یا رهبری مستبد متوسل می شوند.

شما باید به نحوه نگاه تیمتان به شما، هم در لحظه فعلی و هم در زمان های آشفته دسترسی داشته باشید. درک کنید که چه چیزی باعث انگیزه کارکنان شما می شود و از مشوق ها استفاده کنید.

اکنون، کارگران شروع به انجام وظایف برای رسیدن به اهداف خود و برای پیشرفت خود می کنند، نه به این دلیل که شما صرفاً به آنها گفته اید که به روش خاصی عمل کنند.

4. به اهمیت پاسخگویی پی ببرید

مسئولیت‌پذیری کلید معنادار کردن بحث‌های تیمی، پیشرفت‌ها و اهداف است. هنگام تعیین موعد مقرر، تعیین تکالیف یا تعیین اهداف شفاف باشید.

پیشرفت را در درازمدت پیگیری کنید، وظایفی را که باید انجام دهید، یادداشت کنید، و همچنین دیگران را به انجام آن تشویق کنید.

تکنیک های کوچینگ برای هدایت تیم شما به سمت موفقیت

5. ثابت کنید که اشتیاق دارید

اگر به سادگی تجربه کسب و کار دارید، ممکن است لزوما مربی خوبی نباشید. شما باید به همان اندازه توانایی الهام بخشیدن به دیگران، درک پتانسیل آنها و کمک به موفقیت دیگران را داشته باشید.

اگر این مثال را ارائه نکنید، انتظار نداشته باشید که تیم شما پرشور و سازنده باشد. از خود بپرسید که به چه چیزی علاقه دارید و در کدام فعالیت ها غرق می شوید.

اطمینان حاصل کنید که عناصر این گونه فعالیت ها را در شغل خود گنجانده اید.

6. از چرخه های یادگیری استفاده کنید

رهبران واقعی هرگز از یادگیری دست نمی کشند. شنیدن دیدگاه های مختلف و استفاده از تکنیک های جدید می تواند شما را به رهبر بهتری تبدیل کند و به مهارت های مربیگری شما بیفزاید.

سعی کنید در مورد مربیان دیگر از یک تیم با عملکرد بالا تحقیق کنید و ببینید از کدام روش ها می توانید در شرکت خود استفاده کنید.

کوچینگ تیم – مدل رشد یک تیم

مخفف GROW مخفف: هدف، واقعیت فعلی، گزینه ها (یا موانع) و اراده است.

این در ابتدا در دهه 80 توسط مربیان گراهام الکساندر، آلن فاین و سر جان ویتمور توسعه یافت. این مدل به تیم ها کمک می کند تا چگونگی توسعه و دستیابی به اهداف را به صورت گام به گام درک کنند.

هدف

ببینید تیم شما می‌خواهد به چه چیزی برسد یا کدام رفتار را می‌خواهید اجرا یا حذف کنید. اهداف باید SMART باشند: خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، واقع بینانه و محدود به زمان.

از تیم خود بخواهید در بحث هایی در مورد به حداکثر رساندن عملکرد تیم و اثربخشی تیم شرکت کند و آنها را تشویق کنید که سؤالاتی بپرسند، مانند اینکه آیا هدف با خواسته های شغلی آنها مطابقت دارد یا اینکه چگونه می توانید دستیابی به هدف را اندازه گیری کنید.

واقعیت فعلی

وقتی وضعیت فعلی خود را نادیده می گیرید، ممکن است فراموش کنید رویکردی را که برای دستیابی به هدف در پیش گرفته اید بهینه کنید. راه حل ها ممکن است بعد از اینکه از کارمندان در مورد وضعیت فعلی آنها سوال کنید شروع به ظهور کنند.

از آنها بخواهید در یک مجموعه تیمی توضیح دهند که چگونه هدف با ایده آل های آنها همسو می شود، چگونه می توان از مهارت های آنها برای ایجاد یک تیم برجسته استفاده کرد، آیا هدف با سایر اهداف شخصی رقابت می کند، و آیا قبلاً برای رسیدن به هدف گام برداشته اند. .

مربیگری تیم - مدل رشد یک تیم

گزینه ها یا موانع

اکنون که هدفی دارید که تیم شما می تواند روی آن توافق کند، راه های ممکن برای دستیابی به آن را مشخص کنید. با تیم خود گزینه های طوفان فکری را مطرح کنید و در مورد اینکه کدام یک ممکن است بهترین رویکرد برای هر عضو باشد بحث کنید.

مربیان تیم باید بینش خود را ارائه دهند، اما همچنین دیگران را تشویق کنند تا عقاید خود را برای یک دیدگاه شخصی و تازه به اشتراک بگذارند. بپرسید: آیا موانعی دارید که شما را از رسیدن به هدف باز می دارد؟ از چه عواملی برای در نظر گرفتن گزینه ها استفاده خواهید کرد؟ مزیت هر روش چیست؟

اراده یا راه رو به جلو

پس از انجام مراحل قبلی، تیم شما باید آگاهی جمعی از نحوه مشارکت هر فرد در رسیدن به هدف داشته باشد.

اکنون، اعضا باید نسبت به انجام برخی اقدامات متعهد شوند. انجام این کار باعث ایجاد انگیزه در آنها و افزایش اثربخشی اعضای تیم می شود.

سوالات خوب عبارتند از: کدام وظایف را انجام خواهید داد؟ چه زمانی آنها را انجام خواهید داد؟ چه موانعی ممکن است سر راه شما قرار بگیرد و چگونه بر آنها غلبه خواهید کرد؟ چگونه می توانید با انگیزه بمانید؟ چه زمانی باید پیشرفت شما را بررسی کنیم؟

کوچینگ تیم در مقابل کوچینگ گروهی – تفاوت ها و شباهت ها

دو نوع کوچینگ تقریباً یکسان به نظر می رسند، اما تفاوت های ظریفی وجود دارد که این دو روش کوچینگ را متمایز می کند.

کوچینگ تیمی شامل مربیگری افرادی با هدف یا تمایل مشابه است. این افراد همسو هستند و در هنگام مربیگری نیازهای مشترک یا مشترک دارند.

مربیان تیم باید در گرد هم آوردن افراد و تقویت مهارت های کار تیمی و توسعه تیم ماهر باشند، اما لزوماً نباید در زمینه ای که گروه روی آن تمرکز می کند متخصص باشند.

هدف از کوچینگ تیم تقویت سازگاری تیم و کمک به سازمان در دستیابی به اهداف خود از طریق ایجاد انگیزه در افراد و کمک به آنها برای دیدن پتانسیل آنها است.

این سبک برای تیم‌های جدید مفیدتر است، برخلاف تیم‌هایی که قبلاً روابط داخلی قوی دارند.

از سوی دیگر، کوچینگ گروهی بر کمک به افرادی با علایق مشترک تمرکز دارد، اما ممکن است هدف یکسانی نداشته باشند.

به عنوان مثال، گروهی از افراد می توانند به توسعه مهارت های رهبری علاقه مند باشند ، اما هر فردی هدف خود را برای نحوه به کارگیری چنین مهارت هایی دارد.

این جلسات بر تعیین هدف، مسئولیت پذیری و راه های اقدام تاکید دارند.

مربیان باید یک محیط رشد ایجاد کنند که در آن اشتباهات و سوالات مجاز باشد، زیرا آنها رشد را تشویق می کنند.

این می تواند یک نوع کوچینگ عمومی تر و کمتر خاص باشد و به عنوان یک پیگیری خوب برای مربیگری دیگر عمل می کند (حفظ یادگیری را بهبود می بخشد).

مطالعه موردی کوچینگ تیم

تیم ها اغلب با حفظ سرعت پیشرفت در هنگام معرفی رهبری جدید مشکل دارند.

یک تیم دقیقاً این مشکل را داشت: یک رهبر جدید در برقراری ارتباط با تیم خود مشکل دارد و تیم همچنین مایل است با افزایش عملکرد خود بر عملکرد تجارت تأثیر بگذارد.

کوچینگ تیم به تیم کمک کرد تا به یکدیگر اعتماد بیشتری داشته باشد و همچنین یک محل کار سازنده تر و بازتر ایجاد کند.

کارکنان توانستند با حفظ روابط و توسعه مهارت های بین فردی، به تعارضات رسیدگی کنند.

هر بار که فردی تعهدی را می پذیرفت، زمانی که متوجه اتکای تیم به مهارت های خود می شدند، احتمال بیشتری داشت که آن را دنبال کنند.

همچنین، این گروه بر سر اهداف و ارزش های مشترک به هم متصل شدند. به همین دلیل، تیم توانست حمایت بیشتری از اعضای خود داشته باشد و در عین حال آنها را به چالش بکشد.

مربیگری تیم به رهبران کمک می کند تا به مسائل مربوط به ارتباطات داخلی کسب و کار خود و سایر فرآیندها رسیدگی کنند.

سوالات متداول کوچینگ تیم

کوچینگ تیم در محیط کار چیست؟

مربیگری تیم در محل کار یک تکنیک رهبری و توسعه است که بر بهبود بهره وری، مثبت بودن و توانایی گروه برای دستیابی به اهداف متمرکز است.

مربیان تیم در سطح فردی با کارکنان صحبت نمی کنند. در عوض، آنها ابتدا یک آدرس کلی تیم را ارائه می دهند. سپس مربی می تواند در مورد فرد و نقش آنها در تیم اطلاعات بیشتری کسب کند.

در پایان، رویکرد بر روی دستیابی به اهداف شرکت و تیم متمرکز است، نه به اندازه اهداف فردی.

از کوچینگ تیم چه انتظاری دارید؟

تعدادی از مزایای مهم وجود دارد که می توانید از مربیگری تیم انتظار داشته باشید. برای مثال، باید شروع کنید به اینکه تیم خود را متحدتر ببینید. باید درگیری ها و شایعات کمتری وجود داشته باشد.

علاوه بر این، مهارت های ارتباطی باید بهبود یابد. اعضای تیم احتمالاً با کمک یک مربی تیم، مهارت‌های جدید و تکنیک‌های حل مسئله را یاد خواهند گرفت. به طور کلی، شما همچنین باید ببینید که کارکنان نسبت به مهارت‌ها و توانایی‌هایشان برای رسیدن به اهداف اعتماد بیشتری دارند.

نتیجه گیری کلی از کوچینگ تیم

اگر کوچینگ تک به تک را ناکارآمد می‌دانید، اما همچنان می‌خواهید کسب و کار خود را بهینه کنید، از مربیگری تیم‌گرا استفاده کنید.

به این ترتیب، می توانید گروه های بزرگی از مردم را به طور همزمان مورد خطاب قرار دهید. به عنوان یک مربی، می توانید به کارکنان کمک کنید تا نقاط قوت خود را پیدا کنند و به آنها انگیزه دهید تا در موفقیت کسب و کار شما نقش داشته باشند.

از آنجایی که رویکرد گروه محور است، انتظار می رود بهره وری، همکاری و همدلی در کارکنان افزایش یابد و در عین حال وقوع تعارض کاهش یابد.

در دراز مدت، کوچینگ می تواند به شما کمک کند تا با تیم خود در ارتباط باشید و تضمین می کند که سازمان شما متحد می ماند.

با توجه به زمان و تلاش مناسب مربیان، می‌تواند یک تیم متوسط ​​را به یک تیم فوق‌مولد تبدیل کند.

………………………………………………………

درباره کوچینگ تیمی بیشتر بدانید

چرا کوچینگ تیم در محل کار مهم است؟

افراد معینی از نیروی کار انتخاب می شوند و برای دستیابی به یک هدف مشترک در یک تیم قرار می گیرند. با این حال، ممکن است تیم ها به دلیل فشار یا درگیری نتوانند نتایج دلخواه را به دست آورند. از این جنبه، مربیگری تیم یک فرآیند سودمند است.

کوچینگ تیم چیست؟

کوچینگ تیم به تیم ها کمک می کند تا اهداف را تعریف کنند، انتخاب های مناسبی داشته باشند، چشم انداز ایجاد کنند، روحیه تیمی را ارتقا دهند و به اهداف خود برسند. هوش جمعی افرادی که بخشی از یک تیم هستند را می توان تا حد زیادی با این فرآیند افزایش داد.

کوچینگ تیم یک فرآیند حیاتی است و از یک مربی تشکیل شده است که می تواند یک فرد خارجی یا یک رهبر تیم باشد که با چندین مدیر کار می کند.

اهمیت کوچینگ در محیط کار

کوچینگ می تواند مزایای قابل توجهی در محل کار داشته باشد که می تواند منجر به بهبود مجموعه مهارت ها و عملکرد شود.

کارایی

عملکرد سازمان تا حد زیادی بهبود می یابد زیرا مربیگری تیمی مهارت ها و نقاط قوت افراد را تقویت می کند. این به آنها اجازه می دهد تا در دستیابی به اهداف و برآوردن الزامات عملکرد بهتری داشته باشند .

ارتباط

رابطه بین کارفرمایان و کارمندان تقویت می شود. علاوه بر این، پیوند بین اعضای تیم نیز تا حد زیادی بهبود یافته است.

آب و هوای حمایتی

مربیگری در محیط کار نقشی حیاتی در ایجاد جو حمایتی برای نیروی کار ایفا می کند . در یک فضای حمایتی، افراد و اعضای تیم می توانند نظرات خود را به اشتراک بگذارند و به روشی بهتر ارتباط برقرار کنند.

قدردانی

مربیگری در محل کار تضمین می کند که اعضای تیم برای مهارت ها و منحصر به فرد بودن یکدیگر ارزش قائل هستند . اعضای تیم که از یکدیگر قدردانی می کنند نه تنها با کار خود کارآمد هستند، بلکه از یکدیگر حمایت می کنند.

مزایای ارائه منتورینگ و کوچینگ به اعضای تیم

بهبود عملکرد تیم

ارائه مشاوره و کوچینگ می تواند تیم و همچنین عملکرد تجاری را بهبود بخشد. مدیران و کارفرمایان می توانند نقاط قوت و ضعف افراد را پیدا کنند تا کار مناسبی به آنها اختصاص داده شود.

حفظ کارکنان

حفظ کارکنان با کوچینگ و ارزش گذاری آنها توسط سازمان بهبود می یابد. علاوه بر این، کارکنان جدید به سازمان جذب می شوند. حفظ کارکنان به سازمان ها کمک می کند تا از نظر استخدام مقرون به صرفه باشند.

تطبیق پذیری

سازمان هایی که برنامه های مربیگری و راهنمایی برای نیروی کار خود دارند، می توانند به شیوه ای بهتر با تغییرات سازگار شوند.

پیوند خوب

مربیان می توانند مسائل و نگرانی های کارمندان و کارفرمایان را شناسایی کنند که به افزایش درک و بهبود ارتباطات بین هر دو طرف کمک می کند.

اصول کوچینگ و منتورینگ

اصول مختلفی برای کوچینگ و راهنمایی وجود دارد، از جمله ایجاد اعتماد، ارتباط مؤثر بین نیروی کار ، تعیین و انجام اهداف، و کار بر روی بازخورد.

کوچینگ با منتورینگ متفاوت است. از طریق راهنمایی، یادگیرنده فرآیندها را می شناسد. از سوی دیگر، از طریق کوچینگ، فراگیران با اهداف آشنا می شوند.

کوچینگ و منتورینگ درمان نیستند زیرا هر دو بر یافتن بهترین راه حل ممکن برای مسئله فعلی متمرکز هستند. علاوه بر این، اصول مربیگری و مربیگری نیز بر همسویی ارزش های اصلی سازمان با چشم انداز کارمند تمرکز دارد.

فعالیت های مربیگری تیم

شناسایی اهداف

مربیان می توانند اهداف مشاوره حرفه ای را شناسایی کنند تا فعالیت ها و وظایف را در جهت درست تراز کنند.

به چالش ها رسیدگی کنید

برای شناسایی چالش های ذهنی و تعریف راه هایی برای غلبه بر چنین مسائلی در صورت مواجهه در آینده می توان جلساتی را به طور منظم برگزار کرد . سپس، راه هایی که از طریق آن مربیان و مربیان در ابتدا با آن چالش ها برخورد کردند، می توانند برای توسعه راه های جایگزین استفاده شوند.

نقش یک مربی

می توان به اعضای تیم دستور داد که نام فردی را که در روزهای مدرسه یا دانشگاه به عنوان مربی برای آنها عمل می کرد، یادداشت کنند. سپس می توان آنها را وادار کرد که در مورد ویژگی هایی که آن افراد داشتند فکر کنند و آنها را یادداشت کنند.

پس از آن، داده های جمع‌آوری شده از اعضای تیم را می توان برای شناسایی ویژگی های مشترک ذکر شده توسط اعضای مختلف تیم تجزیه و تحلیل کرد.

من کی هستم؟

این یکی دیگر از فعالیت های کوچینگ تیمی سرگرم‌کننده است که در آن افراد با افرادی که نمی شناسند جفت می شوند. پس از تشکیل جفت ها، افراد می توانند خود را به یکدیگر معرفی کنند. هدف این فعالیت شکستن یخ بین شرکت کنندگان است تا آنها بتوانند با یکدیگر آشنا شوند.

آموزش تیمی در محل کار

آموزش تیمی افراد را تشویق می کند تا به عنوان بازیکنان تیمی کار کنند، که به ایجاد روابط مثبت کمک می کند. آموزش تیمی در محل کار مزایای خاصی دارد، از جمله افزایش بهره وری و کار تیمی.

علاوه بر این، کارمندان می توانند از طریق آموزش تیم با آخرین تغییرات صنعت همراه باشند. سطح انگیزه کارکنان پس از اتمام برنامه‌های آموزشی افزایش می‌یابد، زیرا آنها برای آزمایش مهارت تازه کسب شده هیجان‌زده می‌شوند.

کلمات پایانی

مربیگری تیم در محیط کار می تواند به شناسایی نقاط ضعف سازمان کمک کند. سپس سازمان می تواند پس از شناسایی نقاط ضعف، رویکرد مناسبی برای غلبه بر آنها اتخاذ کند.

بدون نظر

پاسخ دهید