تحول فرهنگییکی از اولین جنبه هایی که هنگام کار بر روی انتقال فرهنگ شرکت خود به یک فرهنگ مثبت، چالش برانگیز و پاداش دهنده باید به آن توجه کرد این است: تحول فرهنگی در محیط کار دقیقاً چیست؟

تغییر فرهنگ شرکت شما مستلزم یک فرآیند مداوم است که در طول زمان بر اساس ارزش ها و سازمان شما تکامل می یابد. پاداش چه خواهد بود؟ فرهنگ شرکتی پر رونق و مبتنی بر ارزش ها که باعث موفقیت پایدار می شود. تغییر فرهنگ شرکت به معنای بازتاب ارزش ها و باورهای کارکنان در هر خط مشی، تعهد، فرآیند و رفتار در سازمان است.

داشتن کارمندی که بداند سازمان شما چیست، چه چیزی آن را تعریف می کند و چه چیزی آن را از سایر سازمان ها متمایز می کند، علاوه بر شکوفایی در چنین سازمانی، نتیجه یک فرآیند تحول فرهنگی موفق خواهد بود.

فواید تحول فرهنگی

برای درک مزایای تحول فرهنگی یک شرکت، ضروری است ابتدا به اهمیت آن نگاه کنیم.

مشاهده اینکه چگونه یک تحول فرهنگی موفق به نفع مردم و سازمان خواهد بود، کارکنان را تشویق می کند تا تمام توان خود را به کار گیرند. در صورتی که کارکنان درک جامعی از مزایایی که به همراه خواهد داشت داشته باشند، آسانتر است که کارمندان را به ایجاد تغییرات لازم برای دستیابی به تحول فرهنگی برسانند.

از جمله مزایای اصلی تحول فرهنگی برای شرکت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد یک فرهنگ کاری بهتر و مثبت تر: حفظ کارکنان، بهره وری و کارایی همگی می توانند از بهبود فرهنگ کاری سود ببرند. فرهنگ کار قوی در قلب تحول فرهنگ است.
  • به حداکثر رساندن رضایت برای کارکنانی که برای سازمان شما کار می کنند: یک محل کار فراگیر می تواند از طریق تغییر فرهنگ یک شرکت ایجاد شود. در نتیجه، احتمال بیشتری وجود دارد که کارمندان شما احساس کنند که در موفقیت شرکت سهیم هستند و به جای بدهی، خود را دارایی می دانند.
  • تقویت بهره وری و کارایی برای کل شرکت: نیروی کار شاد مولد است. این هیچ رازی نیست. کارکنان شما احساس اعتماد به نفس خواهند داشت و زمانی که یک تحول فرهنگی را به وجود می آورید سخت تر کار خواهند کرد.

از آنجایی که فرهنگ محل کار توسط اهداف بلندمدت، کار تیمی، چشم انداز مشترک و اهمیت رضایت مشتری و شادی کارکنان هدایت می شود. از رقابت، تمرکز کوتاه مدت و احتیاط شکل می گیرد.

چگونه فرهنگ سازمان خود را تغییر دهیم

مشخص کنید از کجا شروع کنید

برای انجام این کار، تیم رهبری شرکت شما باید عملکرد آن را بررسی کند و در نظر بگیرد که اگر شرکت شما در بالاترین سطح خود عمل می کرد، چه چیزی برای کارکنان شما خواهد بود. تیم رهبری خود را دور هم جمع کنید و از آنها بخواهید به این سؤالات پاسخ دهند:

  • برای دستیابی به تحول فرهنگی که امیدواریم، شرکت ما باید چه رفتارهایی را اتخاذ کند؟
  • چگونه ممکن است رفتارهای جدید ظهور کنند؟
  • چگونه رفتارهای خاصی را حذف کنیم؟

برای تجسم نوع فرهنگی که می خواهید شرکت و کارمندان شما پرورش دهند، باید رفتارهای فعلی را با رفتارهای دلخواه خود شناسایی و مقایسه کنید.

یک استراتژی و برنامه اقدام موثر طراحی کنید که با اهداف تجاری شما مطابقت داشته باشد

گام بعدی ایجاد یک استراتژی است که به یک برنامه عملیاتی تبدیل می شود که فرهنگ مورد نظر شما را منعکس می کند.

در نتیجه، باید روی چند حوزه اصلی که می‌خواهید بهبود دهید و نقاط قوت فرهنگ موجود خود تمرکز کنید. زمانی که مشخص کردید به چه چیزی می‌خواهید برسید، باید اهداف خود را بدون زیاده‌روی مشخص کنید.

  • رهبری: مدیریت جنبه های مختلف تغییر در سازمان شما مستلزم ایجاد یا انتخاب افرادی است که قادر به الگوبرداری از رفتارها و هنجارهای جدید و مدیریت مؤثر افراد باشند.
  • ساختار و فرآیندها: اختیارات و مسئولیت پذیری باید با رفتارها و هنجارهای مورد نظر منطبق و همسو باشد تا تغییرات فرهنگی را ارتقا دهند.
  • حفظ کارکنان مناسب: برای اعمال تغییرات مورد نیاز، مهم است که این نقش ها توسط افرادی که دارای مهارت ها و رفتارهای مناسب هستند پر شود.
  • استخدام های قابل اعتماد و شایسته: زمانی که یک سازمان دستخوش تحول می شود، اغلب لازم است یک استراتژی توسعه شایستگی جدید برای کارکنان و مدیران ایجاد شود.
  • مدیریت استثنایی و با تجربه: با استفاده از یک سیستم مدیریت عملکرد که شامل مدیریت عملکرد، تعیین هدف، ارزیابی منظم و مربیگری است، می توان کارمندان را به سمت رفتار “درست” هدایت کرد.
  • ارتباط شفاف در همه زمان‌ها: به منظور ترویج و حفظ تغییرات رفتاری در سطح شرکت، داشتن یک سیستم ارتباطی سیستماتیک که برای کارکنان در حوزه‌های عملکردی مختلف طراحی شده باشد، مفید خواهد بود.

ردیابی پیشرفت شما کلید موفقیت است

در نهایت، باید پیشرفت خود را دنبال کنید تا ارزیابی کنید که آیا تحول فرهنگی موفق است یا خیر.

درست همانطور که با هر استراتژی جدیدی از کمپین که اجرا می کنید، باید هر بخش از تحول را به دقت اندازه گیری کنید تا ببینید کجا موفق است و کجا نیاز به بهبود دارد.

به عنوان بخشی از فرآیند تحول، تیم رهبری شما باید چهار جزء را اندازه گیری کند:

  • رفتارهایی که بر عملکرد تأثیر می گذارند:  چه تغییرات فرهنگی توسط اعضای تیم در پاسخ به این تحول به نمایش گذاشته شده است؟ آیا مدیران زمانی را برای تعامل با اعضای تیم درگیر در تحول صرف می‌کنند، مثلاً هنگام بهبود استانداردهای خدمات مشتری و همسو کردن آنها با برند؟
  • نظارت بر عملکرد:  بر اساس سه ماهه اول، شاخص های کلیدی عملکرد چقدر خوب عمل کرده اند؟ میزان موفقیت دستیابی به اهداف رشد چقدر است؟ در مواردی که شاخص ها رعایت نمی شود، دلیل آن چیست؟
  • اهداف و نقاط عطف را با ضرب الاجل های معقول  تعیین کنید: همانطور که انتظارات واقع بینانه را در مرحله استراتژی تعیین می کنید، نقاط عطف این انتظارات را منعکس می کنند. به عنوان مثال، اگر خط مشی جدیدی را در رابطه با استخدام تنوع تعیین کنید، آیا به نقطه عطف رسیده اید؟ چه اقداماتی از سوی ذینفعان برای دستیابی به نتایج مطلوب انجام می شود؟
  • احساسات زیربنایی تیم:  آیا نگرش های فرهنگی بهبود یافته است؟ آیا داده های نظرسنجی کارکنان نشان دهنده یک تحول فرهنگی است؟

سنجش موفقیت تحول فرهنگی شما بدون سنجش تلاش شما غیرممکن است.

تغییر زمان می برد – به یاد داشته باشید که صبور باشید

برخلاف سایر تغییراتی که شرکت ها می توانند برای تغییر مسیر کسب و کار خود ایجاد کنند، تحول فرهنگی یک تغییر طولانی مدت است.

طول می کشد.

تغییرات فرهنگ یک شبه اتفاق نمی افتد. در عوض، روی طرحی کار کنید که آن تغییر را در مدت زمان معقولی اجرا کند. کلید تضمین موفقیت تغییر فرهنگی شما این است که همه افراد را در تیم خود بگنجانید، از مدیر عامل تا جدیدترین استخدام شما.

علاوه بر این، ردیابی پیشرفت تنها راه برای تعیین اینکه آیا موفقیت یا شکست به دست آمده است و اینکه آیا باید در رویکردی که انتخاب کرده اید تجدید نظر کنید تا تغییر فرهنگی برای شرکت خود تضمین کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی انتقال موفقیت آمیز فرهنگ محل کار خود، امروز با جان ماتون تماس بگیرید تا برنامه ایده آل را برای شما و سازمانتان شناسایی کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 11 =