تغییر نام تجاری شرکت شما: 4 سوالی که قبل از شروع کار باید بپرسید
اگر هر یک از سناریوهای زیر در مورد کسب و کار شما صادق است، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که برند خود را تغییر دهید:
- شما شروع به بازاریابی یک محصول یا خدمات کرده اید، اما نمی دانید چگونه آن را بسته بندی کنید یا چگونه مخاطب خریدار خود را پیدا کنید.
- شما شرکتی را با مجموعه ای از برندها خریداری کرده اید، اما متوجه نشده اید که چگونه آنها را با برند موجود خود ترکیب کنید.
- نام تجاری شما سال هاست که وجود داشته است، اما خسته، قدیمی به نظر می رسد یا دیگر با هدف اصلی شرکت شما مطابقت ندارد.
با این حال، قبل از اینکه به یک تغییر نام تجاری بپردازید، مهم است که یک طرح را با دقت تنظیم کنید. ابتدا، تصمیم بگیرید که چرا تغییر نام تجاری را انجام می دهید. این به شما کمک می کند تا ارزیابی کنید که برند فعلی چه چیزی در حال ارتباط است و چقدر با هدف شما برای برند متفاوت است.
تغییر نام تجاری نباید تغییری تصادفی به یک پالت رنگی جذاب یا لوگوی برند جدید باشد. این نیاز به تفکر زیادی در مورد آنچه مشتریان شما می خواهند و نیاز دارند، و همچنین درک عمیق از اینکه شما چه کسی هستید و چگونه می خواهید در بین رقبای خود و جامعه خود شناخته شوید، نیاز دارد.
سوالاتی که باید قبل از تغییر نام تجاری شرکت خود در نظر بگیرید
1. داستان منشا شما چیست؟
بسیاری از مردم فقط به لوگو و طرح رنگی که در پشت یک برند جدید وجود دارد فکر می کنند، اما شاید حتی مهمتر از آن عناصر طراحی، داستانی باشد که می خواهید در مورد برند خود بگویید. از خود، کارکنان و مشتریان فعلی سؤالات زیر را بپرسید تا قبل از اینکه تصمیم بگیرید آن را از طریق تغییر نام تجاری نشان دهید، به وضوح درک کنید که چه کسی هستید:
- شرکت شما چه زمانی و چگونه تاسیس شد؟ ایده پشت آن چه بود؟ برای حل چه مشکلی تلاش می کردید؟
- آیا بیانیه ماموریتی دارید؟ دارید؟ اگر نه، تعریف کنید که چیست و تعیین کنید که آیا کسب و کار شما واقعاً در کاری که انجام می دهید از آن حمایت می کند یا خیر.
- مشتریان شما با چه مشکلاتی روبرو هستند و محصول یا خدمات شما چگونه این مشکلات را حل می کند؟ در طول زمان چگونه تغییر کرده است؟
- چه چیزی باعث افتخار کارکنان شما به شرکت است؟
- چرا مشتریان شما به برند شما پایبند هستند؟ از پرسیدن آنها نترسید.
- پیشنهاد ارزش شما چیست؟ چه چیزی کسب و کار شما را از رقبایتان متمایز می کند؟
دانستن پاسخ به این سوالات قبل از تغییر نام تجاری خود، از چندین جهت برای شرکت شما مفید خواهد بود. شما و کارمندانتان می توانید اطمینان حاصل کنید که با یکدیگر و با نیازهای مشتریان خود هماهنگ هستید. شما لحن فعلی برند خود را به تصویر میکشید و میتوانید تصمیم بگیرید که چگونه آن را به صورت بصری بیان کنید. و همچنین میدانید چه پیامهایی را باید در وبسایت، بروشورها و سایر وثیقههای شرکت برای جذب مشتریان جدید درج کنید.
2. شخصیت خریدار شما چیست؟
وقتی برای اولین بار تجارت خود را شروع کردید، انتظار داشتید چه کسانی را به عنوان مشتریان اصلی خود داشته باشید؟ امروز، مجموعه مشتریان واقعی شما چگونه به نظر می رسد؟ با ایجاد شخصیت خریدار به هر دوی این سؤالات پاسخ خواهید داد داد .
اطمینان حاصل کنید که این شخصیت به جای فرضیات شما بر اساس تحقیقات است. با تعدادی از مشتریان قدیمی خود در مورد تجربه آنها با شرکت مصاحبه کنید، یک نظرسنجی از مشتریان انجام دهید و نظرات آنلاین را بخوانید تا درک بهتری از افرادی که با شما تجارت می کنند به دست آورید. اطلاعاتی که در مورد مشتریان خود می آموزید به شما کمک می کند تا برند خود را به گونه ای طراحی کنید که برای آنها منطقی باشد. برای داشتن ابزاری برای راهنمایی شما در فرآیند ایجاد شخصیت خریدار، این الگوی شخصیت خریدار رایگان از HubSpot را بررسی کنید.
3. رقبای شما چه می کنند؟
چه یک تازه وارد یا یک کهنه کار قدیمی در صنعت خود باشید، به احتمال زیاد تعداد انگشت شماری از برندهای رقیب را می شناسید که شما را به سمت پیشرفت سوق می دهند. چه چیزی در مورد این برندها دوست دارید؟ کجا برتری دارند و کجا کوتاه می آیند؟
به آرمها، طرحهای رنگی، پیامرسانی و عوامل متمایزکنندهای که در وبسایت و مواد بازاریابی آنها تبلیغ میشوند، نگاهی بیندازید . بهتر از این، مقایسه ای کنار هم از همه رقبای خود انجام دهید تا ببینید آیا آنها وجه اشتراکی دارند که برند شما در حال حاضر فاقد آن است.
4. محتوای برند شما چقدر برای مخاطبان در دسترس است؟
فراتر از ساختن برندی که با مخاطبان شما طنین انداز شود، مهم است که ببینید محتوای برند شما چقدر برای مخاطبان در دسترس است. آیا رنگ های انتخابی شما در پس زمینه های خاص به سختی دیده می شوند؟ آیا فونتی را انتخاب کرده اید که خواندن آن دشوار باشد؟
قابلیت دسترسی نه تنها برای تجربه کاربران شما با نام تجاری شما، بلکه برای شرکت شما برای جلوگیری از دعوای حقوقی احتمالی مرتبط با دسترسی بسیار مهم است. چند نکته:
- تضاد رنگ: اطمینان حاصل کنید که کنتراست رنگ کافی وجود دارد تا افراد دارای اختلالات بینایی بتوانند محتوای شما را بخوانند و لوگوی شما را ببینند. میتوانید چندین چککننده کنتراست رنگ WCAG را به صورت آنلاین پیدا کنید، مانند Monsido .
- متن جایگزین و توضیحات متا: به خصوص در وب سایت شما، مهم است که متن جایگزین و توضیحات متا را درج کنید تا خوانندگان صفحه بتوانند تصاویر را برای کاربران کم بینا توصیف کنند.
- فونت ها: فونت های خوانا را در رنگ هایی انتخاب کنید که به خوبی با پس زمینه مشخص کار می کنند و از انداختن فونت خود به زیر 16 پیکسل به صورت آنلاین مقاومت نکنید.
هنگام تغییر نام تجاری شرکت خود، راهنمای برندسازی ایجاد کنید
شما بیشتر تحقیقاتی را انجام داده اید که برای شروع دوباره برندسازی کسب و کار خود به آن نیاز دارید، اما مهم ترین بخش را فراموش نکنید: یادگیری نحوه ایجاد و استفاده از راهنمای برندسازی. راهنماهای برندسازی دستورالعملها و قوانینی هستند که اطلاعاتی را در مورد چیدمانها و گزینههای لوگو، طرحهای رنگی، فونتهای مناسب و سایر جزئیاتی که کاربران باید هنگام نمایش برند در نظر داشته باشند، در اختیار تیم شما قرار میدهند.
اگر می توانید یک تیم طراحی یا یک بخش بازاریابی داخلی داشته باشید، آنها می توانند به شما در طراحی راهنمای برندینگ کمک کنند. همچنین تعدادی گزینه رایگان و کم هزینه در دسترس است:
- گرافیستهای آزاد: اگر گرافیست داخلی ندارید، میتوانید طراحان آزاد را با استفاده از بازارهای آنلاین مانند Fiverr پیدا کنید .
- طراحی گرافیک: دست خود را در ابزارهای گرافیکی و طراحی وب رایگان امتحان کنید. برخی از ابزارهای مفید و کاربرپسند عبارتند از Canva ، Snappa ، Squarespace و Mailchimp .
- روانشناسی رنگ: اگر میخواهید رنگهای مکمل را برای تغییر برند انتخاب کنید، این ابزار را از Coolors بررسی کنید.
- عکسهای استوک: سایتهای عکس استوک رایگان، مانند Pixabay و Unsplash ، عکسهای باکیفیت و رایگان را در اختیار شما قرار میدهند تا در مواد مارک خود قرار دهید.
- پیام رسانی: برای پیام رسانی یا استراتژی به کمک نیاز دارید؟ یک گروه متمرکز در دفتر ایجاد کنید، یا اگر بودجه دارید، با یک تیم استراتژی پیامرسان خارجی مانند StoryBrand کار کنید.
- رسانه های اجتماعی : رسانه های اجتماعی یکی از کم ارزش ترین ابزارهای رایگان برای ایجاد برند شما هستند. مطمئن شوید که حسابهای فیسبوک، اینستاگرام، لینکدین و توییتر را برای برند خود راهاندازی کردهاید، برندسازی ثابتی را در آن پلتفرمها ایجاد کردهاید، و داستان و پیشنهادات خود را با مخاطبان اجتماعی خود در میان بگذارید.
وقتی مردم فکر میکنند «برند جدید» را تغییر دهند، معمولاً به بودجههای هنگفت و تولیدات طراحی فکر میکنند، اما تغییر نام تجاری شما لزوماً به این شکل نیست. با کمک نکات، ترفندها و ابزارها، می توانید برندی ماندگار و موثر، حتی با بودجه محدود یا دانش طراحی، ایجاد کنید.
بدون نظر