با رشد انفجاری در بازار محاسبات شخصی، افزایش قابل توجهی در تعداد اختراعات جدید در فن آوری های مورد استفاده برای تامین انرژی این رایانه ها وجود داشته است. بازار لپ‌تاپ‌ها نیز علیرغم رکود اقتصادی، رشد بالایی دارد و تقریباً 30 درصد از کل فروش دستگاه‌های محاسبات شخصی در بازار را شامل می‌شود .

با توجه به این پیشینه، به سختی تعجب آور است که حرکتی به سمت دستیابی به کارایی بیشتر در این فضا با تاکید بر دستگاه های سنگین بهتر، سریعتر و دارای ویژگی انجام شود. این مقاله روندهای کلیدی را در نظر می گیرد که بازار را برای شکل جدیدی از تراشه برای قدرت بخشیدن به لپ تاپ هایی که انتظار می رود بهتر از نمونه های موجود در بازار باشند، بررسی می کند .

چارچوب زمانی انتخاب شده برای تجزیه و تحلیل روند سه سال آینده است و همانطور که مقاله مشخص می کند، قانون مور کاملاً با این بازه زمانی مطابقت دارد و همچنین روندهای کلیدی که در نظر گرفته می شوند عبارتند از جهانی شدن زنجیره تامین، تأثیرات در حال انجام. رکود در هزینه‌های مصرف‌کننده و شرکت‌ها، تغییر ترجیحات مصرف‌کنندگان برای لپ‌تاپ و در نهایت، تغییرات در فناوری که باعث معرفی محصولات جدیدتر شده است.

قانون مور

هر گونه بحث در مورد پتانسیل تراشه های مورد استفاده در رایانه ها و لپ تاپ ها و روندهایی که بر چنین استقرار برای اهداف تجاری تأثیر می گذارد باید محدودیت ها و همچنین فرصت های ارائه شده توسط قانون مور به نام گوردون مور را در نظر بگیرد که بیان می کند که قدرت محاسباتی هر سه سال دو برابر می شود. .

از این رو، هر تحلیلی از روندها که در این مقاله مورد نیاز است را می توان در یک دوره سه ساله انجام داد و زمانی مناسب است که در نظر بگیریم که چگونه قدرت محاسباتی در طول زمان تغییر می کند. با توجه به این واقعیت که سازندگان لپ‌تاپ و همچنین سازندگان تراشه اغلب در رقابتی برای زمان عرضه به بازار و زمان عرضه محصولاتشان به بازار هستند، روندهایی که می‌توانند بر این تصمیم‌ها تأثیر بگذارند را می‌توان در سه مرحله پیش‌بینی کرد. دوره ای که در پایان آن فناوری جدیدتر فناوری مورد نظر را منسوخ می کرد.

اثر رکود بزرگ

یکی از روندهای کلیدی که قرار است صنعت سخت افزار و همچنین صنعت لپ تاپ را تحت تاثیر قرار دهد، ادامه رکود اقتصادی و تأثیر آن بر عادات خرید مصرف کنندگان است. با شروع رکود بزرگ در سال 2008، هزینه های IT توسط شرکت ها و همچنین مصرف کنندگان خرده فروشی به طور قابل توجهی کاهش یافته است که منجر به انقباض همه جانبه در مقدار پول خرج شده برای لپ تاپ ها شده است.

این کاهش هزینه برای لپ‌تاپ توسط مصرف‌کنندگان و انقباض ارقام رشد صنعت سخت‌افزار رایانه، داستان خود را نشان می‌دهد. به نوعی، شروع رکود بزرگ زندگی را برای شرکت ها در بازار جهانی سخت تر کرده است و همانطور که در بخش قبل دیدیم، شرکت ها به طور فزاینده ای روند جهانی سازی زنجیره های تامین خود را برای مقابله با چالش های صرفه جویی در هزینه و رشد سرعت می بخشند. در شرایط اقتصادی افسرده

جهانی شدن زنجیره تامین

روند کلیدی بعدی که بر روی استقرار تراشه هیبریدی تأثیر می گذارد، گرایش به سمت تأمین قطعات از جایی است که ارزان تر است، ساخت لپ تاپ در مکانی متفاوت و فروش محصول نهایی در جایی که سودآور باشد.

این ادغام زنجیره تامین با اقتصاد جهانی به این معنی است که شرکت‌ها در سرتاسر جهان به دنبال نوآوری در سراسر زنجیره تامین هستند و این فرصت‌هایی را برای تراشه‌های جدیدتر و سریع‌تر مانند آنچه مورد بحث قرار می‌گیرد به بازار باز می‌کند.

با توجه به این واقعیت که کشورهایی مانند چین و هند که در خط مقدم تولید با نرخ مقرون به صرفه هستند، هنوز تخصص خود را برای نوآوری های تکنولوژیکی توسعه نداده اند، محققان در این مورد در مزیت هستند زیرا محصول آنها شانس بیشتری برای ترکیب شدن دارد. سازندگان لپ تاپ در مقایسه با محصولات مشابه که توسط شرکت های دیگر ساخته می شوند.

تغییر ترجیحات مصرف کننده

این بخش به یک روند کلیدی مربوط به نحوه ارزیابی مشتریان از برندها و مدل‌های مختلف لپ‌تاپ بر اساس اولویت‌های متغیر بر اساس عوامل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی می‌پردازد.

به عنوان مثال، روند در سال های اخیر کنار گذاشتن رایانه های رومیزی به نفع لپ تاپ ها بوده است. این امر منجر به رونق عظیمی در بازار لپ‌تاپ‌ها شده است که توسط شرکت‌های بزرگ لپ‌تاپ با موفقیت مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

با این حال، این مورد نیز وجود دارد که محصولات جدیدتری مانند آی‌پد اپل، تبلت سامسونگ و سایر محصولات، ترازو در برابر لپ‌تاپ‌ها را عنوان کرده‌اند. با ورود نسخه‌های کوچک‌تر و شیک‌تر با ویژگی‌ها و قدرت محاسباتی بیشتر، این محصولات به نظر می‌رسند که لپ‌تاپ‌ها را برای پول خود به ارمغان می‌آورند. در این زمینه، مشخص می‌شود که تا زمانی که سازندگان لپ‌تاپ نوآوری نکنند و راه‌هایی برای رقابت با این محصولات پیدا نکنند، شاهد افت فروش خود خواهند بود.

تغییرات در فناوری

روندهای کلیدی تا آنجا که به تغییرات فناوری مربوط می شود، در زمینه های مربوط به ورود محاسبات ابری و محاسبات فراگیر به طور گسترده در بخش خرده فروشی است. تاکنون، این فناوری‌ها به بخش‌های شرکت‌ها و شرکت‌ها محدود می‌شدند که نیاز به قدرت محاسباتی در مقیاس بزرگ و محاسبات فراگیر داشتند و در این فرآیند از دستاوردهای «اقتصاد مقیاس» استفاده می‌کردند.

با این حال، در سال‌های اخیر مصرف‌کنندگان رایانش ابری را به عنوان ابزاری برای افزایش قدرت محاسباتی خود انتخاب کرده‌اند و حضور بازیگرانی مانند آمازون تنها به ماهیت رقابتی بازار افزوده است.

نتیجه

به طور کلی، سناریویی که از تجزیه و تحلیل به دست می‌آید این است که در یک اقتصاد با رشد آهسته، شرکت‌هایی که چابک و چابک هستند و می‌توانند روند بازار را بهتر از رقبای خود درک کنند، موفق خواهند شد.

با توجه به خطر رکود دیگری که اقتصاد جهانی را تهدید می کند، شرکت هایی که بر مزیت هزینه همراه با مزیت های ویژگی و کیفیت تمرکز می کنند، در مقایسه با شرکت های ساکن با جذابیت محدود، موقعیت بهتری برای تصاحب بازار خواهند داشت.

نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که هرکسی که بهترین ارزش پولی را ارائه می دهد معمولاً بازار را زیر و رو می کند و این در مورد همه شرکت ها صدق می کند و به ویژه در مورد لپ تاپ هایی که ریزش سریع فناوری به این معنی است که شرکت ها باید سریع حرکت کنند، معرفی این تراشه هیبریدی مطمئنا همه چیز را متزلزل خواهد کرد

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 6 =