مربی اجرایی چیست؟

3 طراحی وب سایت B2B بهترین روش برای تبدیل سرنخ ها

مربی اجرایی چیست؟

از مدیران امروز انتظار می رود نقش های زیادی را ایفا کند و آنقدر خوب انجام دهد که کار را آسان کند. اما آسان نیست تغییرات در نیروی کار، بازار، فناوری و مشتریان، مدیران امروزی را ایجاب می کند که در حالت یادگیری مستمر باشند. در عین حال، از او انتظار می رود که با اعضای تیم ارتباط خود را حفظ کند و از ظاهر شدن گوشه گیر یا محبوس شدن در دفتری در طبقه بالا اجتناب کند. طبیعی است که، حتی زمانی که برای به دست آوردن یک موقعیت اجرایی سخت تلاش کرده اند، ممکن است مدیران از توانایی های خود و اینکه چگونه مهارت های خود را به بهترین نحو به کار می گیرند، مطمئن نباشند. کوچینگ اجرایی به این عدم قطعیت ها می پردازد و رهبران قوی تر و موثرتر ایجاد می کند.

مدیران اجرایی اعضای تیم را درگیر می کنند

انتظار می رود مدیران امروزی با اعضای تیم درگیر باشند نه اینکه جدا شوند.

یک مربی اجرایی یک مشاور نیست، بلکه بیشتر با مشتری درگیر است. اما یک کوچ اجرایی یک درمانگر نیز نیست، زیرا این مهارت های کاری و عملکرد کاری است که زمینه های تاکید مربی است. به مربیان ورزشی فکر کنید که ممکن است در دوران رشد با آنها تعامل داشته باشید. مطمئناً، مربیان می‌توانند به شما در ایجاد اعتماد به نفس کمک کنند، اما در درجه اول آن‌ها هستند تا به شما کمک کنند تا تشخیص دهید کدام مهارت‌ها را باید بهبود بخشید، کدام‌ها را باید به خوبی تنظیم کنید، و چگونه می‌توانید تمام مهارت‌های خود را جذب کنید تا به یک ورزشکار ارزشمند تبدیل شوید که به شما کمک می‌کند. خود و موفقیت تیم مربی اجرایی از بسیاری از اصول مشابه در زمینه محل کار استفاده می کند.

چرا رهبران با مربیان اجرایی کار می کنند؟

سه دلیل اصلی برای اینکه مربیان اجرایی درگیر هستند عبارتند از:

  • برای توسعه پتانسیل اجرایی یا تسهیل انتقال به سمت مسئولیت بزرگتر
  • در زمانی که مجری مسئولیت های خود را انجام می دهد، به عنوان یک تابلوی صدا عمل کند
  • برای رسیدگی به رفتارهایی که اثربخشی مدیران اجرایی را محدود می کند

سطح محرمانه بودن در رابطه مربیگری مهم است، اگرچه برخی از مربیان ذینفعان کلیدی را از پیشرفت آگاه می‌کنند و در عین حال اطلاعات شخصی را رعایت می‌کنند. و اگرچه کوچینگ برای کمک به یک مدیر اجرایی در مورد مسائل شخصی درگیر نیست، فقط می توان انتظار داشت که مسائل شخصی تأثیری بر رابطه مربی-مجری داشته باشد و مربی برجسته این را درک می کند و به درستی با آن برخورد می کند.

شناسایی افرادی که می توانند از کوچینگ اجرایی سود ببرند

تقریباً هر کسی – اجرایی یا غیره – می‌تواند از کوچینگ بهره‌مند شود، اما سازمان‌ها باید در مورد نحوه هدایت منابع انتخابی باشند، بنابراین باید مدیرانی را شناسایی کنند که بیشترین سود را از کوچینگ اجرایی دارند.

نتایج مربیگری اجرایی

چه کسی در سازمان شما بیشترین سود را از کوچینگ اجرایی دارد؟

پرسیدن چند سوال کلیدی می تواند کمک کند که آیا کوچینگ احتمالاً مفید است یا خیر:

  • عملکرد این فرد چقدر برای سازمان حیاتی است؟ بیشتر سازمان ها فقط منابعی برای ارائه مربیگری برای مدیران منتخب دارند.
  • فرد با چه چالش هایی روبروست؟ این می تواند هر چیزی باشد، از عدم اعتماد به نفس گرفته تا ناتوانی در گوش دادن به ایده های دیگران تا یادگیری رهبری همسالان قبلی.
  • آیا این فرد حاضر است با مربی کار کند؟ اگر یک مدیر اجرایی در برابر تغییر مقاوم باشد، مربیگری می تواند اتلاف منابع باشد.
  • آیا جایگزینی برای مربیگری در دسترس است؟ چنین جایگزین هایی ممکن است شامل آموزش، راهنمایی و تکالیف ویژه باشد. مدیری که از مسئولیت سلب می کند نباید مبنایی برای آوردن مربی باشد.
  • آیا ذینفعان از تلاش های این فرد برای بهبود حمایت می کنند؟ همتایان و رهبران بدبین یا آشکارا خصمانه می توانند رابطه مربیگری را تضعیف کنند و مدیران را از رسیدن به اهداف خود باز دارند.

نتایجی که باید از کوچینگ اجرایی انتظار داشته باشید

اگرچه بخشی از پاسخ به این سؤال است که “کوچ اجرایی چیست؟” بستگی به نیازهای یک مدیر اجرایی از یک کوچ دارد، شما می توانید انتظار داشته باشید که سازمان از یک رابطه کوچینگ اجرایی خوب بهره مند شود. به طور دقیق تر، می توانید به دنبال:

  • بهره وری و سود بالاتر
  • خودآگاهی بهتر و شناخت زمینه های بهبود
  • قاطعیت بیشتر تا فرآیندها سریعتر اتفاق بیفتند
  • آگاهی از “نقاط کور” و نگرش هایی که مدیران را عقب نگه می دارد
  • اعتماد به نفس بالاتر در تصمیم گیری ها
  • بهبود مهارت های خاص، مانند ارتباطات، تفویض اختیار، یا مدیریت تعارض

یک مربی اجرایی نیاز منحصر به فردی را در دنیای تجارت که انتظارات از مدیران به طور مداوم افزایش می‌یابد برآورده می‌کند. یک مربی اجرایی ارزشمند یک “مرد بله” یا یک مشاور کسب و کار نیست، بلکه به مدیران کمک می کند تا مناطقی را که اعتماد به نفس پایین است، یا جایی که یک مدیر می داند که نیاز به بهبود دارد را شناسایی کند. توسعه مهارت ها و تمرین مهارت ها تا رسیدن به مهارت دو کارکرد مهم کوچینگ اجرایی هستند. نتایج نه تنها به نفع مدیران اجرایی، بلکه کل سازمان است.

بدون نظر

پاسخ دهید