سرپرست، به عنوان مدیر در تماس مستقیم با عوامل عملیات، وظایف مختلفی برای انجام دارد. هدف از انجام این کارکردها ایجاد ثبات و سلامت در سازمان است که می توان از طریق افزایش سود که نتیجه نهایی بهره وری بالاتر است، تضمین کرد. بنابراین، یک سرپرست باید به انجام وظایف زیر توجه داشته باشد:
- برنامه ریزی و سازماندهی – نقش اساسی سرپرست این است که برنامه کاری روزانه کارگران را با راهنمایی ماهیت کارشان و همچنین تقسیم کار بین کارگران بر اساس علایق، استعدادها، مهارت ها و علایقشان، برنامه ریزی کند.
- تامین شرایط کار – یک سرپرست نقش مهمی در تنظیمات فیزیکی کارخانه و در چیدمان منابع فیزیکی در مکان مناسب ایفا می کند. این شامل ارائه محل مناسب برای نشستن، تهویه، روشنایی، امکانات آب و غیره برای کارگران است. مسئولیت اصلی او در اینجا تامین شرایط سالم و بهداشتی کارگران است.
- رهبری و هدایت – یک سرپرست رهبر کارگران زیر نظر او است. او کارگران را رهبری می کند و آنها را تحت تأثیر قرار می دهد تا بهترین کار را انجام دهند. او همچنین کارگران را با تعیین اهداف تولید و با ارائه دستورالعمل ها و دستورالعمل هایی برای دستیابی به آن اهداف راهنمایی می کند.
- انگیزه – یک سرپرست با ارائه انگیزه های مختلف به کارگران برای عملکرد بهتر نقش مهمی ایفا می کند. مشوق های پولی و غیر پولی مختلفی وجود دارد که می تواند کارگران را برای کار بهتر تشویق کند.
- کنترل – کنترل یک وظیفه مهم است که توسط سرپرست انجام می شود. این شامل خواهد شد
- ثبت عملکرد واقعی بر اساس برنامه زمانی.
- بررسی پیشرفت کار.
- یافتن انحرافات در صورت وجود و ایجاد راه حل
- اگر به طور مستقل حل نشد، آن را به مدیریت ارشد گزارش دهید.
- پین پیوند – یک سرپرست ثابت می کند که یک پایه ارتباطی بین مدیریت و کارگران است. او سیاست های مدیریت را به کارگران ابلاغ می کند و دستورالعمل هایی را نیز از طرف مدیریت به آنها ابلاغ می کند. از طرفی ارتباط نزدیکی با کارگران دارد و از این رو می تواند مشکلات، شکایات، پیشنهادات و غیره را با مدیریت در میان بگذارد. از این طریق مشکلات کارگران را به اطلاع مدیریت رسانده و به اطلاع مدیریت می رساند.
- رسیدگی به شکایات – ناظر می تواند به طور موثر به شکایات کارگران رسیدگی کند و برای این کار باید کارهای زیر را انجام دهد:
- او می تواند مستقیماً با کارگران در ارتباط باشد.
- با جلب اعتماد کارگران با حل مشکلات آنها.
- با در نظر گرفتن مشکلات کارگران به دلایل بشردوستانه.
- اگر نمی تواند به طور مستقل با آن مقابله کند، می تواند برای حل آن از کمک و مشاوره مدیریت استفاده کند.
- گزارش دهی – یک سرپرست نقش مهمی برای گزارش در مورد هزینه، کیفیت و هر خروجی از این قبیل دارد که می تواند مسئول افزایش بهره وری باشد. عواملی مانند هزینه، خروجی، عملکرد، کیفیت و غیره را می توان به طور مداوم به مدیریت گزارش داد.
- معرفی روش های کاری جدید – سرپرست در اینجا باید نسبت به محیط بازار و رقابت موجود آگاه باشد. بنابراین او می تواند در تکنیک های تولید نوآوری کند. او می تواند هر زمان که ممکن است کارگران را به برنامه های جدید تغییر دهد. او همچنین می تواند این بهترین تلاش را برای ادامه تغییر و بهبود محیط فیزیکی اطراف کارگران انجام دهد. این منجر خواهد شد
- بهره وری بالاتر،
- روحیه بالای کارگران
- شرایط کاری رضایت بخش،
- بهبود روابط انسانی،
- سود بالاتر، و
- پایداری بالا
- اجرای انضباط – ناظر میتواند با تنظیم کنترلها و اقدامات، سختگیری در دستورات و دستورالعملها، حسابداری انضباط عمومی کارخانه، اجرای مجازاتها و مجازاتها برای کارگران بیانضباطی، اقدامات زیادی را برای حفظ انضباط در نگرانی انجام دهد. تمام این مراحل بالا به بهبود نظم کلی کارخانه کمک می کند.
بدون نظر