فرمت یک رزومه
معرفی
تحقیقات نشان داده است که استخدام کنندگان به طور متوسط حدود سی تا چهل ثانیه برای هر رزومه ای که بررسی می کنند قبل از اینکه تصمیم بگیرند آن را به دور بعدی ببرند یا کنار بگذارند، فرصت دارند. بنابراین، ضروری است که رزومهای تهیه کنید که برای استخدامکنندگان به همان اندازه جذاب و جذاب باشد که کار شما در صورت استخدام شدن. بسیاری از فارغ التحصیلان مدیریت ماه ها قبل از جابجایی روی رزومه خود کار کرده اند، زیرا رزومه تبدیل به “گذرنامه” می شود که یا شما را به مرحله بعدی راه می دهد یا کنار گذاشته می شود. بنابراین، این مقاله بر این تمرکز دارد که چگونه میتوانید یک رزومه کلاسیک و قانعکننده با پیشنهادهایی در مورد نحوه قالببندی هر بخش از رزومه بر اساس برخی روشهای ثابت شده که پس از تحقیق و بررسی لازم به دست آمدهاند، تهیه کنید.
مجموعه مهارت
این اولین بخش از رزومه شما است و باید مهارت ها و دستاوردهای اصلی شما را که با شغلی که برای آن درخواست می کنید مرتبط است توضیح دهد. شما میتوانید این بخش را با توجه به شغلی که برای آن درخواست میدهید تنظیم کنید، زیرا مهارتها و الزامات مجموعه برای هر استخدامکننده متفاوت است. به عنوان مثال، اگر برای یک موقعیت مدیریتی درخواست میدهید، باید مهارتهای مدیریت افراد و مدیریت پروژه را که ممکن است داشته باشید برجسته کنید، در حالی که اگر برای یک موقعیت فنی درخواست میکنید، ممکن است بخواهید مهارتهای کدنویسی یا هر مهارت تخصصی خود را برجسته کنید. از نظر فنی داشته باشند.
نکات برجسته
این بخش مشابه بخش قبلی است و باید جایی باشد که به استخدام کننده اطلاع دهید که چقدر با موقعیت شغلی مرتبط هستید. به عبارت دیگر، بخش قبلی، این بخش و بخش بعدی مکان هایی هستند که دوست دارید استخدام کننده نکات برجسته کاندیداتوری شما و “تناسب” بین آنها و شغل مورد نظر شما را بداند. این بخش باید به طور ایدهآل به استخدامکننده بگوید که از نظر آنچه تاکنون در زندگی به دست آوردهاید، چه نوع فردی عالی هستید. بنابراین، باید تمام نکاتی را که شما را به بهترین فرد برای این کار تبدیل می کند، ذکر کنید و این همان قسمتی است که دوست دارید رقابت را پشت سر بگذارید و از آنها پیشی بگیرید. به علاوه،
حوزه های تخصصی
این بخش گاهی اختیاری است زیرا بیشتر مشاغل ماهیت کلی دارند و از این رو، دو بخش قبلی باید تمام جزئیات مورد نیاز استخدام کنندگان را پوشش دهد. با این حال، توصیه میکنیم این بخش را حفظ کنید تا بتوانید حوزههایی را که در آنها برتری دارید و زمینههایی را که میتوانید در رقابت بدرخشید مشخص کنید. البته این تماس شماست که آیا می خواهید این بخش را با قسمت قبلی ادغام کنید یا آن را جدا نگه دارید. مهم نیست که چه تصمیمی می گیرید، مهم است که توجه داشته باشید که رزومه شما باید تا حد امکان صادقانه و صادقانه باشد و بهترین رزومه ها رزومه هایی هستند که بتوانند جزئیات را بدون توسل به اظهارات نادرست تصحیح کنند. همانطور که متعاقباً متذکر شدیم، وسوسه ارائه نادرست حقایق بسیار جذاب است و بنابراین، هنگام تهیه رزومه باید مراقب و محتاط بود.
تجربه حرفه ای
این بخش “گوشت” رزومه شما و شاید بخشی است که می تواند شانس شما را برای ورود به مرحله بعدی کند یا کاهش دهد. در این بخش باید همه شرکتهایی که در آنها کار میکردید و همچنین جزئیات دیگری مانند موقعیتی که در آن کار میکردید و تعداد افرادی که به شما گزارش میدادند و اینکه آیا شما مسئولیتهای دیگری داشتید، فهرست شود. اگر تازهتر هستید، باید این واقعیت را ذکر کنید و روی جزئیات آکادمیک تمرکز کنید که در بخش بعدی به آنها خواهیم پرداخت. قبل از آن، ما باید به شما هشدار دهیم که برای بسیاری از کاندیداها وسوسه انگیز است که به شیوه های غیرقابل قبولی مانند جعل کردن جزئیات تجربه حرفه ای متوسل شوند. این عمل به حدی شایع شده است که شرکتها در سراسر جهان از آژانسهایی که بررسی سوابق را انجام میدهند و همچنین شرکتهایی که در پایگاه دادهای که حاوی جزئیات حرفهای نیروی کار مشترک است، کمک گرفتهاند. اگرچه ممکن است همچنان فکر کنید که می توانید از این دروازه بانان عبور کنید، اما ما از صمیم قلب توصیه می کنیم که از هرگونه ارائه نادرست تجربه حرفه ای خود خودداری کنید، زیرا در نهایت سودی ندارد.
جزئیات تحصیلی
این بخش جایی است که شما محل تحصیل، نمرات و سال هایی که در آن تحصیل کرده اید را ذکر می کنید. به عبارت دیگر، در حالی که بخش قبل نشان دهنده تجربه حرفه ای شما و محل کار شما از زمان فارغ التحصیلی است، این بخش نشان می دهد که قبل از فارغ التحصیلی چه کار کرده اید و کجا و نوع دستاوردهایی که در طول تحصیل خود به دست آورده اید. باید به خاطر داشته باشید که این بخش جایی است که به بسیاری از کاندیداها معمولاً برای دور بعدی چراغ سبز نشان داده میشود یا کنار گذاشته میشوند، زیرا بسیاری از استخدامکنندگان اغلب به دنبال سوابق تحصیلی و حرفهای ثابت هستند و «چشمک میزند». به عبارت دیگر، بهتر است این واقعیت را برجسته کنید که در طول تحصیلات خود ثابت قدم بوده اید و در طول دوره کارنامه درخشانی داشته اید. اگر احساس کردید که دستاوردهای آموزشی شما کم است،
اطلاعات شخصی
این بخش جایی است که شما اطلاعات شخصی خود را مانند جنسیت، تاریخ تولد، وضعیت تاهل، ملیت و هر گونه اطلاعات دیگری در مورد خود ذکر می کنید. به یاد داشته باشید که استخدامکنندگان معمولاً در مورد این جزئیات بیطرف هستند، اما در عین حال برای پردازش نامزدی شما باید این جزئیات را بدانند. البته، بسیاری از کسانی هستند که معتقدند این جزئیات بیربط هستند، زیرا قرار است فرآیند استخدام فرصتهای برابر باشد، به این معنا که این جزئیات شخصی معمولاً مبنای ارزیابی قرار نمیگیرند. با این حال، در دنیای واقعی همانطور که در مورد بسیاری از چیزهای دیگر اتفاق می افتد، استخدام کنندگان تمایل دارند تحت تأثیر این جزئیات قرار گیرند و از این رو، بهتر است آنها را هر چند به شیوه ای عاقلانه ذکر کنید.
اطلاعات تماس
شاید این مهم ترین بخش رزومه شما در مورد موضوع غیرمحتوا باشد. منظور ما این است که رزومه بدون اطلاعات تماس بی فایده است زیرا استخدام کننده هیچ راهی برای تماس با شما برای پیگیری و تماس ندارد. بنابراین، شما باید آخرین، مرتبطترین و بهروزترین اطلاعات تماس را در رزومه خود ارائه دهید که به استخدامکننده نشان میدهد که چگونه میتواند فرآیند را به پیش ببرد.
مراجع حرفه ای
آخرین اما نه کم اهمیت ترین، مراجع حرفه ای در هر رزومه یا درخواست کاری بسیار مهم است. یک مکتب فکری وجود دارد که توصیه میکند منابع حرفهای در صورت درخواست یا زمانی که استخدامکننده درخواست میکند ارائه شود. با این حال، دیگرانی هستند که معتقدند قبل از درخواست کارگزین، ارجاعات حرفه ای باید در رزومه ذکر شود، زیرا این نشان دهنده اعتبار و جدیت متقاضی کار است. بهتر است با ذکر 1-2 نفر به عنوان افرادی که می توانند تخصص و نگرش و همچنین تعهد شما را تضمین کنند، مطمئن باشید. این نشانگر آن است که از گفتن اینکه چیزی برای پنهان کردن ندارید به استخدام کننده ابایی ندارید و استخدام کننده می تواند در صورت نیاز به مراجع حرفه ای مراجعه کند.
نتیجه
در این مقاله به بسیاری از جنبه های مربوط به نحوه تهیه رزومه و نکاتی که در تهیه رزومه باید به آنها توجه شود اشاره شده است. نکته اصلی برای هر رزومه ای «روایت» است که شما به عنوان نامزد، داستان زندگی خود را برای استخدام کننده تعریف می کنید و از این رو، مهم است که توجه داشته باشید که داستان شما باید به اندازه داستان های نویسندگان محبوب جذاب و جذاب باشد. در حالی که ما مطمئناً توصیه نمیکنیم که در رزومه خود به داستانهای تخیلی متوسل شوید، اما نکته باقی میماند که باید سعی کنید رزومهای تهیه کنید که رشتهای از ثبات و مضمونی عالی در آن وجود داشته باشد. در نهایت، قالب پیشنهادی را می توان با توجه به الزامات تغییر داد، اگرچه اصول پشت هر بخش به همان شکلی که شما انتخاب می کنید مرتبط و مرتبط باقی می ماند.
بدون نظر