4 کاری که می توانید برای تقویت حفظ استعداد انجام دهید

تخمین ها از مقدار پولی که سازمان ها برای توسعه رهبری در یک سال معین خرج می کنند، از  3.4  تا  14 میلیارد دلار متغیر است.

شرکت ها هزینه های زیادی را برای آموزش هزینه می کنند. چرا آنها همیشه ارزش پول خود را نمی گیرند؟

با این حال، حداقل نیمی از مدیران می گویند که در طی 18 ماه پس از تصدی سمت خود، به اهدافی که برای آنها استخدام شده اند، دست پیدا نمی کنند. آیا شرکت ها دسته ای از افراد بی استعداد را تبلیغ می کنند؟ محتمل نیست آنچه محتمل است این است که برنامه های توسعه رهبری به اندازه کافی رهبران نوظهور را برای کارشان آماده نمی کنند.

البته برنامه های آموزشی تفاوت قابل توجهی دارند. توسعه رهبری ممکن است شامل آموزش سنتی کلاس درس، دوره های فراگیر یا حتی یادگیری آنلاین خودسرانه باشد. هر یک از این روش ها دارای مزایا و معایبی هستند و هیچ کدام را نمی توان بی ربط یا بی اثر دانست.

کلید موثرتر کردن برنامه های توسعه رهبری، مربیگری است. من می توانم تمام روز را صرف آموزش نحوه بازی بیسبال به شما کنم، اما این بدان معنا نیست که شما بلدید چگونه چوب را تاب دهید. کوچینگ در مورد بردن مهارت ها از مفهوم تا اجرا است.

اهمیت به کارگیری و حفظ دانش

آیا تا به حال در مورد “منحنی فراموشی” شنیده اید؟ این اولین بار توسط یک روانشناس آلمانی به نام هرمان ابینگهاوس توسعه یافت، که به تعیین کمیت کمک کرد که ظرف چند روز پس از یادگیری یک مفهوم، بیشتر آن را فراموش می کنیم. نگران‌کننده‌تر، بیشتر این فراموشی در یک  ساعت اول  پس از یادگیری اتفاق می‌افتد.

خوشبختانه، این منحنی فراموشی را می توان از طریق روش های یادگیری مانند مرور مکرر و دوره ای مفاهیم تغییر مسیر داد. راه دیگر برای جلوگیری از افت یادگیری، استفاده از مفاهیم در اسرع وقت پس از یادگیری آنهاست. به عنوان مثال، اگر در کلاس آشپزی به شما نشان دهم چگونه زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا کنید، اگر تعدادی تخم مرغ برای تمرین به شما بدهم، این مفهوم را بهتر حفظ خواهید کرد.

مربیگری کلید است

کوچینگ به طور موثر مفهوم را با عمل پیوند می دهد. در بسیاری از شرکت‌ها، مربیگری رهبری به مدیران ارشد اختصاص داده می‌شود، زیرا نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری زیادی در زمان و منابع است. اما مربیگری رهبری تک به تک تنها نوع کوچینگ موجود نیست.

مربیگری یک به یک استاندارد طلایی است. اما انواع دیگری از مربیگری وجود دارد.

مربیگری تیم وجود دارد، و برخی از شرکت ها مربیان تیم خود را برای تکمیل برنامه های آموزشی آموزش می دهند. بسیاری از ما مربیگری تیم را از ورزش تجربه کرده ایم. شاید مربی ما فقط روی یک نفر تمرکز نمی کرد، اما اگر آنها مهارت داشتند، می توانستند در یک جلسه تمرین تیمی به نحوی به هر یک از اعضای تیم کمک کنند. مربیان تیم در تجارت مهارت های مشابهی دارند.

فناوری می تواند کمک کند

یکی از همگرایی های بزرگ بین تئوری یادگیری و فناوری، توسعه ابزارهای فناورانه است که می تواند مهارت های آموخته شده در طول برنامه های آموزشی را تقویت کند. برای استدلال فرض کنید که یک برنامه توسعه رهبری سعی می کند اهمیت بررسی روزانه با اعضای کلیدی تیم را به شرکت کنندگان القا کند تا پروژه ها را در مسیر خود نگه دارند. ابزارهای کمکی، در قالب برنامه های تلفن همراه که به شرکت کنندگان یادآوری می کنند که باید چک-این خود را انجام دهند، می توانند به ریشه کردن این عادت کمک کنند.

در واقع، همانطور که مهارت‌ها را یاد می‌گیریم، می‌توانیم استراتژی‌های خود مربیگری خود را توسعه دهیم که یادگیری را تقویت می‌کند. شاید متوجه شویم که نوشتن خلاصه‌ای سریع از فعالیت‌های روز در پایان هر روز، بهره‌وری ما را افزایش می‌دهد. یک زنگ هشدار ساده در تلفن ما می تواند زمان انجام این کار را به ما یادآوری کند. در نهایت به اندازه کافی عادت می شود که نیازی به زنگ هشدار نداریم.

این یک نسخه بسیار ساده شده از “کوچینگ” است، اما نشان می دهد که نیاز به استفاده مکرر از آنچه می آموزیم برای بهره مندی از آن بیشتر است.

برنامه های توسعه رهبری معمولاً به دلیل محتوای ناکافی یا نامربوط کوتاه نمی آیند. همچنین به دلیل روش های آموزشی ناکارآمد کوتاهی نمی کنند. اغلب، خطا در پیگیری است. برای ایجاد مسیرهای عصبی جدید، باید آنچه را که یاد می گیریم تمرین کنیم. مربیگری رهبری همه چیز در مورد به کارگیری مهارت ها است تا نقاط قوت ما قوی تر شوند در حالی که ما نقاط ضعف را برطرف می کنیم.

به جرات می‌توان گفت که وقتی شرکت‌ها عنصر «مفقود» مربیگری را در برنامه‌های توسعه رهبری خود بگنجانند، نتایج بسیار بهتری خواهند گرفت. این که آیا این امر از طریق فناوری، مربیگری تیمی یا مربیگری فردی اتفاق می افتد، به شدت به منابع موجود بستگی دارد. اما نکته اصلی این است که آموزش مهارت های ساده کافی نیست. با این کار است که ما واقعا سطح عملکرد خود را بالا می بریم.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 15 =