نقش مدیران در روابط بین فردی

افرادی که در یک سازمان با هم کار می کنند تمایل دارند به یکدیگر نزدیک شوند. رابطه بین فردی به ارتباط قوی میان کارکنان با سلیقه و طرز فکر مشابه اشاره دارد.

اجازه دهید به نقش مدیران در روابط بین فردی بپردازیم .

یک مدیر تیم درست مانند کاپیتان کشتی است که مسئولیت دارد همه خدمه خود را با خود ببرد. برای یک رهبر تیم، تیم او فقط نوزاد اوست و او باید از تک تک اعضای تیم مراقبت کند. هرگز نسبت به کسی جزئی نباش. از طرفداری نسبت به کارمندان خودداری کنید.

 

  • با اعضای تیم خود به طور منظم تعامل داشته باشید . مطمئن شوید که با همه صحبت می کنید، در غیر این صورت ممکن است افراد احساس کنند نادیده گرفته شده اند. حداقل دو بار در هفته با تیم خود برای جلسات تماس بگیرید. حال آنها را جویا شوید. مطمئن شوید که آیا همه چیز با آنها خوب پیش می رود. به این ترتیب کارمند احساس خوشبختی می کند و یک رابطه سالم با مافوق به اشتراک می گذارد. تعامل ضروری است زیرا به شکستن یخ در بین مردم کمک می کند. 

     

  • از مقایسه بین اعضای تیم خود اجتناب کنید . سر هیچ یک از کارمندان خود در ملاء عام فریاد نزنید. فرد مورد نظر را به کابین خود فراخوانید و او را وادار کنید تا اشتباهات خود را بدون بی ادبی متوجه شود. به جای انتقال پیام از طریق شخصی، مستقیماً با اعضای تیم خود صحبت کنید زیرا ممکن است اطلاعات به شکل دلخواه خود نرسد و باعث سوء تفاهم و در نهایت خراب شدن روابط شود. 

     

  • به یاد داشته باشید که نقش یک مدیر فقط این نیست که تمام روز را در کابین های بسته بنشیند . با اعضای تیم خود بنشینید و به آنها کمک کنید روز خود را برنامه ریزی کنند. در کارهای روزمره به آنها کمک کنید. 

     

  • مدیران باید برای اعضای تیم خود در دسترس باشند . مشکلات زمانی شروع می شوند که کارمندان برای برقراری ارتباط با روسای خود مشکل پیدا می کنند. اگر مرتباً با آنها ملاقات نکنید، از طریق پیامک با آنها در تماس باشید. به مشکلات آنها گوش فرا دهید. اعضای تیم شما باید بتوانند در مواقع بحرانی به شما حمله کنند. 

     

  • در صورت بروز درگیری بین زیردستان خود فوراً مداخله کنید . اعضای تیم شما ممکن است بر سر مسائل جزئی دعوا کنند، اما این مسئولیت شماست که آنها را راهنمایی کنید و احتمال یک درگیری بزرگ را کاهش دهید. حتی مسائل جزئی را نادیده نگیرید. یک مشکل بدون توجه می تواند بعداً به یک نگرانی بزرگ تبدیل شود. 

     

  • با افراد بنشینید، به آنها مشاوره دهید و به آنها انگیزه دهید تا در مورد مسائل بحث کنند و به چیزی برسند که نه تنها برای کارکنان، بلکه برای کل سازمان نیز مفید باشد. 

     

  • از اعضای تیم خود بخواهید ناهار خود را با هم بخورند . شما همچنین می توانید هر چند وقت یکبار به آنها ملحق شوید. حضور رئیس تفاوت ایجاد می کند. آنها را برای پیک نیک بیرون ببرید و دور هم جمع شوید. چنین جلسات غیررسمی نه تنها کارمندان را به یکدیگر، بلکه به مافوق آنها نیز نزدیک می کند. آنها را تشویق کنید تا جشنواره های مهم را در محل کار جشن بگیرند. مسئولیت ها را محول کنید و از آنها بخواهید که مسئولیت را به صورت فردی به عهده بگیرند. به این ترتیب آنها شروع به باور به شما و سازمان می کنند و در نهایت یک رابطه سالم با همه به اشتراک می گذارند. 

     

  • کارمندانی که عملکرد خوبی دارند باید قدردانی شوند و به طور مناسب به آنها پاداش داده شود تا هر بار نتایج را ارائه دهند. نسبت به دیگرانی که این بار عملکرد خوبی نداشتند تند رفتار نکنید. بی ادبی با آنها هیچ یک از مشکلات شما را حل نمی کند. بلکه افراد علیه شما خواهند رفت.

بدون نظر

پاسخ دهید