پیمان جهانی سازمان ملل چیست؟
جهانی سازمان ملل متحد مجموعه ای از اصول است که امضاکنندگان این پیمان را به پیگیری مسئولیت اجتماعی و زیست محیطی تشویق می کند.. _ برخلاف اهداف توسعه هزاره سازمان ملل متحد، پیمان جهانی سازمان ملل متحد شرکتهای بزرگی را امضا کرده است و از این رو، این اولین ابتکار جامع و منسجم CSR توسط سازمان ملل است که مستقیماً شرکتها را هدف قرار میدهد. مزایای بسیاری برای داشتن پیمان جهانی سازمان ملل وجود دارد، آنها به این واقعیت مربوط می شوند که پیگیری و پیگیری مسئولیت اجتماعی و زیست محیطی توسط شرکت ها آسان تر است. به عبارت دیگر، سازمان ملل این مأموریت را دارد که نظارت کند امضاکنندگان پیمان جهانی چقدر CSR را در عملیات روزمره خود به فعلیت میرسانند. با این حال، باید به خاطر داشت که پیمان جهانی سازمان ملل از نظر قانونی الزام آور نیست، به این معنی که هیچ تعهد قانونی از جانب امضاکنندگان برای تحقق اهداف تعیین شده در این پیمان وجود ندارد. با این حال،امضای پیمان جهانی سازمان ملل متحد مسئولیت خاصی را به شرکت ها اعطا می کند و در چند سال اخیر پس از به وجود آمدن این پیمان، متوجه شده است که شرکت ها واقعاً اقداماتی را انجام می دهند که اهداف CSR را تحقق بخشد . علاوه بر این، امضای پیمان جهانی سازمان ملل متحد مانند نشان افتخاری برای شرکتها است، زیرا مشارکت با سازمان ملل به تلاشهای CSR آنها اعتبار و مشروعیت میبخشد.
اصول پیمان جهانی سازمان ملل متحد
مجموعه اصولی که پیمان جهانی سازمان ملل متحد را تشکیل میدهد شامل دستورالعملهایی در رابطه با مسئولیت اجتماعی و زیستمحیطی است و از کنار گذاشتن بودجه برای فعالیتهای CSR گرفته تا پذیرش جوامع بومی و آنهایی که تحتتاثیر عملیات شرکت در مکانهای مختلف در سراسر جهان قرار دارند، را شامل میشود. به عبارت دیگر، پیمان جهانی سازمان ملل متحد مشخص می کند که چگونه همه ذینفعان از جمله مردم بومی، جامعه مدنی و دیگران باید توسط شرکت ها همراه شوند. علاوه بر این، پیمان جهانی سازمان ملل متحد، شرکتها را ملزم میکند که خود را متعهد به حفاظت از محیط زیست، مشارکت در عللی که از نظر اجتماعی و زیستمحیطی مسئول هستند، کاهش انتشار گازهای گلخانهای، و پیروی از بهترین شیوهها در عملیات خود که مطابق با CSR است، متعهد شوند. جنبه کلیدی در مورد پیمان جهانی سازمان ملل این است که شرکت ها متوجه شده اند که امضای آن مشروعیت بسیار مورد نیاز را به فعالیت های CSR آنها اضافه می کند و این باعث شده است که بسیاری از شرکت ها به ویژه شرکت های چند ملیتی به عضویت این پیمان درآیند. مورد شرکت های چندملیتی به ویژه آموزنده است زیرا آنها در سراسر جهان فعالیت می کنند و از این رو، پیمان جهانی سازمان ملل مقررات خاصی برای تنظیم فعالیت های آنها دارد.
نیاز به مقررات بین المللی و تهدید شستشوی سبز
بسیاری از کشورهای جهان با استفاده از پیمان جهانی سازمان ملل، قوانینی را تصویب کردهاند که مشخص میکند چگونه فعالیتهای CSR شرکتها اکنون از نظر قانونی الزامآور است. به عبارت دیگر، بسیاری از کشورها وجود دارند که در حال حاضر برای شرکت ها الزام آور است که از هنجارهای خاصی از جمله تخصیص درصدی از سود خود به فعالیت های CSR پیروی کنند. این مورد در مورد هند است که در آن لایحه اخیر شرکت ها به صراحت قوانین و مقرراتی را تعیین می کند که مشخص می کند چگونه فعالیت های CSR باید انجام شود. با این حال، لازم به یادآوری است که در حالی که قوانین و مقررات ملی نقش مهمی در تحقق CSR ایفا میکنند، توافقنامههایی مانند پیمان جهانی سازمان ملل بهویژه در این دنیای جهانیشده که شرکتهای چندملیتی در سراسر جهان پراکندهاند، مهم هستند. موافقت نامه های بین المللی مانند قرارداد برای اطمینان از انطباق با CSR بسیار مرتبط هستند. جدای از این، پیشنهادات زیادی از سوی فعالان و سازمانهای غیردولتی به سازمان ملل ارائه شده است تا اطمینان حاصل شود که امضاکنندگان پیمان جهانی سازمان ملل متحد به «شستشوی سبز» یا اصطلاحی که برای توصیف تعهد به CSR در کلمات استفاده میشود، نمیپردازند. عمل. این خطری است که هرگونه توافقنامه ای مانند پیمان جهانی سازمان ملل متحد را به همراه دارد، زیرا برای امضاکنندگان آسان است که ادعا کنند CSR را دنبال می کنند در حالی که در عمل از تعهدات خود سرپیچی می کنند.
بدون نظر