چرا یک سیستم قضایی و حقوقی خوب برای اقتصاد بازار ضروری است؟

بدون یک سیستم حقوقی و قضایی کارآمد، هرج و مرج وجود خواهد داشت

برای انجام معاملات تجاری و بازرگانی به قوانین و مقررات نیاز است و مهمتر از آن باید سازوکاری برای اجرای چنین قوانین و مقرراتی وجود داشته باشد.

به عنوان مثال، شرکت ها نمی توانند بدون قرارداد بین آنها و کارکنان، تامین کنندگان، سهامداران و سایر سهامداران خود کار کنند .

در واقع، در صورت عدم وجود توافقات قراردادی بین آنها و شرکای آنها، هرج و مرج وجود خواهد داشت.

علاوه بر این، همانطور که قبلاً ذکر شد، چنین قراردادهایی نیز باید اجرا شوند، زیرا در صورت عدم رعایت یا عدم انجام تعهدات قراردادی، داوران و قضات لازم هستند تا در مورد آنها قضاوت کنند.

مهمتر از آن، سیستم‌های حقوقی و قضایی باید به خوبی مورد استفاده قرار گیرند، به این معنا که باید رسیدگی سریع‌تر به پرونده‌ها و همچنین مکانیسم‌های عادلانه و شفافی وجود داشته باشد که در آن بررسی‌های لازم انجام شود و مراحل قانونی رعایت شود.

بنابراین، اهمیت یک سیستم قضایی و حقوقی کارآمد برای موفقیت مستمر اقتصادهای بازار را نمی توان نادیده گرفت.

مورد چین و نحوه یادگیری شرکت ها با سیستم های حقوقی ضعیف

با این حال، مواردی وجود دارد که شرکت‌ها و شرکت‌های فراملی متوجه می‌شوند که می‌توانند در کشورهایی که این مکانیسم‌ها ضعیف هستند، همزیستی کنند.

به عنوان مثال، چین برای مدت طولانی به عنوان یک نوع کشور غرب وحشی در نظر گرفته می شد که در آن کنایه از بخش غربی ایالات متحده در طول دوره بارون های دزد عصر طلایی به عنوان مرجعی در نظر گرفته می شود که مشاغل اغلب یاد می گیرند با فقرا زندگی کنند. سیستم های حقوقی و قضایی

البته، این بدان معناست که هزینه انجام تجارت افزایش می‌یابد، زیرا نخل‌ها باید چرب شوند، مقامات محلی در کتاب‌های خوبی نگهداری شوند، و در غیر این صورت، سهامداران مختلف را به گونه‌ای درگیر می‌کنند که افزایش هزینه‌های انطباق به جای استثنا، عادی باشد.

از سوی دیگر، از دیرباز غرب نیز به عنوان نمونه ای از رشد اقتصادی مطرح بود و موفقیت شرکت ها ارتباط تنگاتنگی با کارآمد بودن نظام حقوقی و قضایی دارد.

در واقع، بسیاری از کارشناسان معتقدند که روشنگری و رنسانس نه تنها منجر به انقلاب صنعتی شد، بلکه شرکت مدرنی را که اکنون می دانیم، از زمانی که قوانین فقهی وضع شده وضع شد و هنجارهایی نیز گنجانده شد که در آن وضوح آنچه در آن اتفاق می افتد وجود داشت. در صورت عدم رعایت تعهدات قراردادی

نیاز به عملکرد خوب سیستم های حقوقی و قضایی

بنابراین، دو مثال ذکر شده در بالا نشان می دهد که چگونه شرکت ها به نوعی حمایت قانونی نیاز دارند که چین اکنون به تدریج ارائه می کند.

در حالی که شرکت های چینی داخلی مدت ها به سرقت اسرار فنی و تخصص از شرکت های غربی معروف بودند، اوضاع در سال های اخیر بسیار بهبود یافته است.

در این زمینه، شایان ذکر است که یکی از دلایلی که پرزیدنت ترامپ برای جنگ‌های تجاری جاری عنوان کرد، دقیقاً همین یا این واقعیت است که چین برای شرکت‌های غربی و آمریکایی وقتی در آنجا تجارت می‌کنند، سطح بازی را فراهم نمی‌کند .

این واقعیتی است که چینی ها آن را به رسمیت می شناسند و همچنین می توان از سرکوب فساد که رئیس جمهور کنونی، شی جین پینگ، آن را به محوریت دوره ریاست جمهوری خود تبدیل کرده است، مشاهده کرد.

بنابراین، می توان گفت که در میان رهبران و سیاستمداران کسب و کار آسیایی نیز این درک وجود دارد که چگونه می توان رشد اقتصادی و موفقیت شرکت ها را با یک سیستم حقوقی و قضایی قوی افزایش داد.

سیستم هند و سهولت انجام تجارت

مورد هند در این زمینه به خودی خود مطالعه ای را ارائه می دهد، زیرا تا آنجا که به این جنبه مربوط می شود، در حد وسط این طیف قرار می گیرد.

به عنوان مثال، هند یک سیستم قضایی و حقوقی به خوبی تثبیت شده دارد، اگرچه پرونده ها برای سال ها و دهه ها در جریان است.

از سوی دیگر، این واقعیت که هند در رتبه‌بندی سهولت انجام کسب‌وکار به سمت بالا حرکت می‌کند به این معنی است که این کشور تلاش می‌کند تا فساد خود و فقدان قانونی و قضایی مرتبط و مهم‌تر از آن، شفافیت اداری را مهار کند.

با این حال، زمینه های زیادی برای پوشش دادن در این زمینه وجود دارد و به همین دلیل است که بسیاری از شرکت های غربی اغلب اختلافات داوری را به مکان هایی مانند سنگاپور می برند که دادگاه های بین المللی داوری مورد علاقه خود را دارند.

با این حال، این فقط به شرکت های فراملیتی محدود می شود و در بیشتر موارد، شرکت های هندی هنوز به جوگاد قدیمی و ابزارهای دیگر برای زنده ماندن در جنگل قانونی و قضایی متکی هستند.

حمایت گرایی و پوپولیسم سوخت به آتش

در سرتاسر جهان، اکنون گرایش فزاینده ای به سمت حمایت گرایی و پوپولیسم وجود دارد، به این معنی که اگر روند فعلی ادامه یابد، در سال های آینده، هرج و مرج و هرج و مرج زیادی برای شرکت های داخلی و خارجی ایجاد خواهد شد.

به همین دلیل است که گردهمایی های جهانی مانند مجمع جهانی اقتصاد در داووس اغلب جلساتی در مورد چگونگی رسیدگی به مشکلات مرتبط با ضعف و عملکرد ضعیف ستون فقرات قانونی و قضایی برای انجام تجارت در کشورهای توسعه یافته و به ویژه کشورهای در حال توسعه برگزار می کنند.

غالباً در مورد آنچه که باید انجام شود توافق وجود دارد بدون اینکه مشخص شود چگونه انجام می شود یا اینکه آیا انجام خواهد شد و به همین دلیل است که شاهد رویکرد یک گام به جلو و دو گام به عقب در این زمینه هستیم.

چگونه فناوری می تواند در اینجا کمک کند

در نهایت، آنچه ما نیاز داریم یک رنسانس جدید است که در آن شرایط جدیدی برای تعامل به ویژه مناسب عصر دیجیتال وجود دارد تا کسب‌وکارها در آینده انگیزه سرمایه‌گذاری در سطح جهانی و ایجاد اکوسیستم‌هایی را داشته باشند که در آن نوآوری و خلاقیت رشد کند.

در واقع، نسل کنونی استارت‌آپ‌ها و کارآفرینان تا حدی در حال پیشروی این امر هستند، همانطور که می‌توان در بسیاری از شرکت‌های عصر جدید که ظهور کرده‌اند، که از توانایی‌های نوآورانه کارکنان خود استفاده می‌کنند و در عین حال، اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با مشکلات مشاهده می‌کنند، مشاهده کرد. ناشی از چارچوب های ضعیف و ناکارآمد حقوقی و قضایی است.

برای نتیجه گیری، فناوری مطمئنا می تواند کمک کند و از این رو، می توان محتاطانه نسبت به آینده خوش بین بود.

بدون نظر

پاسخ دهید