مدیریت استعداد، فراتر از ذره ای سردرگمی، برای موفقیت سازمانی حیاتی است. برای نوآوری، رضایت مشتری، سودآوری و توسعه محصول جدید سازمان به همان اندازه مهم است. همه دست به دست هم می دهند. مردم در مرکز هر سازمانی قرار دارند. آنها خارج از آن هستند و همچنین در داخل همان.
متاسفانه برای مدیریت استعداد، سازمان های زیادی تا به امروز به اهمیت آن پی نبرده اند. آنها هنوز آن را به عنوان سربار در نظر می گیرند، که بیشتر آن را می توان به این واقعیت نسبت داد که مستقیماً در ترازنامه شرکت منعکس نمی شود. وقتی به دلایل توجه میکنیم، متوجه میشویم که در جایی کسانی که سکان امور منابع انسانی را برعهده دارند، نمیتوانند مدیریت استعداد را به طور مؤثر در سازمان خود پیادهسازی کنند. علاوه بر این، بسیاری از پرسنل منابع انسانی یا خودشان به این عمل متقاعد نشده اند یا فاقد مهارت های مربوطه برای اجرای آن هستند.
در چنین سناریویی برون سپاری یکی از راه های حل مشکل است. ایده این است که کسانی که در کسب و کار بهترین هستند، همین کار را انجام دهند. سازمان های مشاوره مدیریت استعداد افرادی متخصص در این بخش هستند. از این گذشته، داشتن یک استراتژی مدیریت استعداد که سازگار، سیستماتیک و متمرکز بر استراتژی باشد بسیار مهم است. اما برون سپاری مدیریت استعداد دارای مزایا و معایبی است. اجازه دهید هر یک از آنها را تجزیه و تحلیل کنیم.
جنبه های مثبت مشاوره مدیریت استعداد
در درجه اول، سازمانها مدیریت استعداد خود را به دلیل مفروضات زیربنایی مانند – مدیریت مؤثر، کارآمد و نتیجهگرا خواهد بود، برونسپاری میکنند، کارکنان منابع انسانی از مشارکت غیرضروری در امان میمانند، کارکنان میتوانند در حوزههای مربوطه خود متمرکز شوند و موارد مشابه.
در زیر برخی از مزایا یا جنبه های مثبت مدیریت استعداد آورده شده است
- شرکت های مشاوره مدیریت استعداد از ابزارهای انتخاب استعداد اثبات شده، برنامه ریزی و توسعه شغلی، جهت گیری افراد و ابزارهای حفظ پس از استراتژی با مدیریت ارشد استفاده می کنند. این برخلاف روش معمول سازمانی داخلی است که بسیار غیرسیستماتیک است و از هیچ ابزاری استفاده نمی کند.
- آنها بر خلاف تیم مدیریت استعداد داخلی که چیزهای دیگری برای مراقبت دارند متمرکز هستند.
جنبه های منفی مشاوره مدیریت استعداد
دیدگاههای منفی مبتنی بر این واقعیت است که از آنجایی که این دادههای کارمندان و خود کارمندان هستند که با مشاوره مدیریت استعداد سروکار دارند، خطر بالقوه لو رفتن اطلاعات وجود دارد. با این حال، جنبه های منفی مشاوره مدیریت استعداد به شرح زیر خلاصه می شود:
- مشاوره مدیریت استعداد/برون سپاری مستلزم دسترسی به داده های حیاتی سازمانی/افراد شماست. خطر بالقوه ای وجود دارد که هر شرکت مشاوره ای بینشی در مورد عملکرد سازمانی به دست آورد.
- از آنجایی که سازمانها اعتقاد زیادی به اثربخشی عمل ندارند، نمیخواهند هزینه زیادی برای آن انجام دهند. برون سپاری هزینه زیادی دارد.
سازمانها در سراسر جهان به اهمیت مدیریت استعداد به ویژه پس از رکود اقتصادی پی بردهاند. برون سپاری یا غیر آن، برای هر سازمانی که می خواهد نه تنها بقای خود را حفظ کند، بلکه در حوزه مربوطه خود نیز سرآمد باشد، بسیار مهم است. تصمیم با آنهاست!
بدون نظر