پرورش و ایجاد کارآفرینی جوانان باید یک برنامه توسعه بلندمدت با تمرکز استراتژیک و چارچوب سیاست در سطح دولت ملی باشد که مناطق و برنامههای خاصی را برای پرورش و ایجاد آگاهی در میان جوانان، آموزش و ارتقای مهارتهای مورد نیاز برای راهاندازی کسبوکار شناسایی میکند. . این امر مستلزم گنجاندن ساختمان کارآفرینی جوانان به عنوان یک برنامه درسی منظم در سطوح دبیرستان و دانشگاه در سراسر کشور است. ثانیاً باید یک برنامه مشترک YE وجود داشته باشد که همه سازمان های غیردولتی، جوامع و جوامع را درگیر کند تا محیط و فرهنگی را ایجاد کند که برای کارآفرینی جوانان مفید باشد. تلاش برای ساختن YE با این متوقف نمی شود.
باید یک کمپین پایدار در رسانه ها و سایر اشکال ارتباطی انجام شود تا برخی از الگوهای موفقی که می توانند از آنها الگوبرداری کنند به جوانان نشان داده شود. علاوه بر این، دولت باید چارچوب و سیاست های لازم را برای ارائه کمک های لازم برای کارآفرینان جوان برای راه اندازی کسب و کار تنظیم کند. علاوه بر آموزش جوانان و تجهیز آنها به مهارت های تجاری، نیاز به ارائه راهنمایی، راهنمایی و همچنین ارائه کمک در تامین مالی راه اندازی و کمک به آنها برای بازاریابی با ارائه فرصت ها در انجمن های تجاری مختلف وجود دارد. اینها تنها تعدادی از برنامه های عملی هستند که در اینجا برای کمک به شروع استراتژی و برنامه های توسعه کارآفرینی جوانان شرح داده شده اند.
در درازمدت، تلاش در این جهت باید با همان شور و شوق ادامه یابد و برنامههای عملیاتی بسیاری که شامل سازمانها و زمینههای مختلف دیگر میشود در برنامهها گنجانده شود.
برای کمک به ایجاد برنامه های آگاهی از کارآفرینی به عنوان بخشی از آموزش، به درک چگونگی توسعه و پیشرفت کارآفرینی جوانان در سال های اولیه کمک می کند. چیگونتا یک مرحله انتقالی سه مرحله ای را در کارآفرینی جوانان پیشنهاد کرده است . البته این مراحل بسته به محیط محلی و عوامل فرهنگی در کشورهای مختلف می تواند متفاوت باشد.
- پیش کارآفرینان: شروع این مرحله از 15 سالگی تا 19 سالگی شروع می شود. این مرحله ای است که جوان خانه را ترک می کند و شروع به شناسایی خود به عنوان یک فرد می کند. افکار و ایده های او در مورد آینده و حرفه اش در این مرحله شکل می گیرد. نگرش های کارآفرینی به طور طبیعی یا در نتیجه برنامه های آگاهی شکل می گیرد و از این مرحله به بعد تقویت می شود.
- کارآفرینان نوپا: این مرحله از 20 تا 25 سال طول می کشد. در این دوره، جوانان دست خود را در نوعی کار امتحان می کردند یا سعی می کردند یک تجارت کوچک راه اندازی و اداره کنند. چه موفق شوند و چه انگشتان خود را بسوزانند، دانش عملی و مشکلات کارآفرینی و دنیای بیرون را به دست خواهند آورد.
- کارآفرینان نوظهور: جوانان بین 26 تا 29 سال در این دسته قرار می گیرند. در این زمان آنها تجربه لازم را داشتند، اشتباه می کردند و متوجه می شدند که برای مدیریت یک تجارت چه چیزی لازم است. آنها به احتمال زیاد مستقر، واقع بین هستند و آماده هستند تا کار خود را در فیلم های بالغ تر و مطمئن تر با آمادگی و خرد کافی آماده کنند و شروع کنند.
طبقه بندی فوق می تواند به ما در درک روند رشد در بین جوانان کمک کند و به ما در طراحی موثرتر سیاست ها و برنامه ها کمک کند. ارائه ورودی مناسب در زمان مناسب به جوانان کمک می کند تا اطلاعات لازم را به نحو بهتری جذب کرده و به طور مؤثر از آن استفاده کنند.
بدون نظر