با توجه به تمرکز و تاکید سازمان های بین المللی کار و سازمان ملل متحد در حوزه کارآفرینی جوانان، چندین کشور شروع به کار در جهت طراحی چارچوب سیاستی برای توسعه کارآفرینی جوانان در کشور کرده اند.

دانشگاهیان و چندین آژانس برای مطالعه و ارائه داده ها و اطلاعات زیادی که کارآفرینی جوانان را تعریف می کند سرمایه گذاری کرده اند و رویکرد سیاستی را نیز پیشنهاد کرده اند. سیاست‌های کارآفرینی جوانان در سطح ملی توسط دولت با همکاری چندین بخش از جمله امور جوانان، آموزش، امور مالی و سایر رشته‌های مرتبط تعریف می‌شود تا اطمینان حاصل شود که نیازهای کامل جوانان در هنگام تعریف خط مشی مورد توجه قرار می‌گیرد.

بر این اساس، کارآفرینی جوانان کشورها سیاست‌هایی را در نظر گرفته و تعریف می‌کند که کل فرآیند مهارت‌سازی و ارائه آموزش را برای تجهیز جوانان به حوزه‌های فنی، تجاری، مالی، آموزشی و سایر حوزه‌های مرتبط مورد توجه قرار می‌دهد تا آنها را برای شروع کارآفرینی آماده کند .

سیاست جامع کارآفرینی جوانان به مرحله بعدی توسعه و پرورش جوانان از نظر مهارت‌های نرم از جمله، نگرش، انگیزه و اخلاق و غیره می‌رود.

سیاست پیشرو کارآفرینی جوانان به تشریح و تعریف چندین نوع فرصت و بخش کارآفرینی که در دسترس جوانان است و آموزش و راهنمایی برای جوانان برای تجهیز خود برای هر یک از بخش‌های شناسایی شده ادامه می‌یابد.

یک سیاست مؤثر کارآفرینی جوانان باید شامل مقررات و طرح‌هایی باشد که دولت قصد دارد از طریق ارائه کمک در زمینه‌های مالی، راهنمایی، راهنمایی، ترخیص پنجره واحد، بازاریابی و کمک‌های فروش و همچنین کمک‌های فنی در اختیار جوانان قرار دهد. همه زمینه های عملیات تجاری برای تشویق و پرورش جوانان کارآفرین.

باید به وضوح درک کرد که در هر کشوری، این دولت است که باید زمینه‌ها و فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی را ایجاد کند و جوانان را برای استفاده از فرصت‌ها آموزش، آموزش و تجهیز کند. اینکه چگونه و چه زمانی می توان به این امر دست یافت، بخش مهمی از سیاست خواهد بود که مسیر پیش رو را که منجر به اجرا می شود، مشخص می کند.

از آنجایی که سیاست کارآفرینی جوانان شامل بخش‌های متعددی می‌شود، تهیه مفاد بودجه و همچنین تعریف مسئولیت‌های هر یک از بخش‌های دیگر و ترسیم یک رویکرد مشارکتی برای اجرای کلی دستورالعمل‌های سیاست مهم است.

کارآفرینی جوانان بخشی از کل اقتصاد و بخش های صنعتی را تشکیل می دهد. شرکت‌های کوچک و متوسط ​​و بخش‌های خدماتی که عمدتاً شرکت‌های خصوصی هستند، هم از منظر مالی و هم از نظر خدمات به اقتصاد کلی کمک می‌کنند. بنابراین بخش بزرگی از سیاست های اقتصادی در راستای توسعه SME با سیاست کارآفرینی جوانان نیز همراه است.

بنابراین، تعریف سیاست کارآفرینی جوانان باید همه‌جانبه و آینده‌نگر باشد که شامل حوزه‌های آموزشی، اقتصادی، اجتماعی و سایر حوزه‌های مرتبط باشد و برنامه‌های عملیاتی و چارچوب زمانی برای دستیابی به اهداف را مشخص کند. در دوران کنونی که کشورها به دلیل تحول تکنولوژی و جهانی شدن دستخوش تغییرات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی هستند، سیاست های YE باید تغییراتی را که در جامعه و در بین جوانان اتفاق می افتد در نظر گرفته و بتواند به خواسته های آنها بپردازد. و نقشه ای از آینده برای آنها فراهم کنید که قدرت جوانان را آزاد کند.

نیروی جوانان اگر با هدایت و پرورش دقیق به کار گرفته شود، بی شک به رشد جامعه و ملت کمک خواهد کرد. بنابراین سیاست کارآفرینی جوانان چنین تمرکز و اهمیتی را در هر کشور می طلبد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *