اهمیت فرهنگ در تصمیم گیری های تجاری و پیامدهای آن برای همه
اهمیت روزافزون فرهنگ در تصمیم گیری شرکتی
شرکت فناوری اطلاعات هند (IT) و پیشرو بازار در خدمات نرم افزاری، Infosys، اعلام کرد که سالیل پرخ را به عنوان مدیرعامل یا مدیر اجرایی پس از استعفای ویشال سیکا، چند ماه پیش منصوب می کند.
هنگامی که این اعلامیه اعلام شد، شرکت تاکید کرد که Parekh در مقایسه با سایر مدعیان ” مناسب فرهنگی ” خوبی بود و با نقل مکان به بنگلور و در غیر این صورت مدیریت زمانهای آشفته، میتواند اطمینان حاصل کند که Infosys از مشکلات اخیر خود عبور میکند. بنیانگذاران در مورد مسائل حاکمیت شرکتی
در حالی که جنبههای دیگر این بحث در کانون توجه این مقاله نیست، مهمترین الزامی که در پس این تصمیم وجود داشت این بود که فردی که با محیط هند آشنا بود و از نظر فرهنگی راحت بود به این معنی بود که فرهنگ واقعاً تبدیل شده است. در تصمیم گیری تجاری مهم است.
این واقعیت که بسیاری از شرکتهای دیگر در ماههای اخیر شروع به تأکید بر این موضوع کردهاند که چگونه تصمیمهای آنها تحت تأثیر نیاز به قرار دادن فرهنگ و آشنایی محلی بر سایر ملاحظات قرار گرفته است، نشانه دیگری است که همه شرکتها، چه جهانی یا محلی، شروع به جدی گرفتن فرهنگ در این زمینه کردهاند. فرآیند تصمیم گیری آنها
روندهای جهانی به محلی سازی و رویکرد جهانی اشاره دارد
در واقع، این روند در سطح جهانی نیز وجود دارد که در آن انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور و رأی مردم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا یا اتحادیه اروپا، همگی نشان دهنده این است که بادهای مخالف جهانی به جای تابش به بیرون، به سمت داخل می چرخند.
در حالی که این ممکن است به عنوان مخالفی با روند لیبرال و جهانی شدن به نظر برسد، همچنین باید به خاطر داشت که اکثر شرکت های جهانی در حال حاضر به شیوه ای جهانی عمل می کنند که در آن به مشتریان جهانی دسترسی پیدا می کنند و در همان زمان، با ذهنیت محلی یا آنچه که هست کار می کنند. به عنوان رویکرد گلوکال شناخته می شود.
در واقع، این رویکرد گلوکال به قدری مهم شده است که شرکت های جهانی به طور فزاینده ای دستان محلی را برای اجرای عملیات خود در سراسر جهان استخدام می کنند تا اطمینان حاصل شود که چنین افرادی دارای تخصص و تجربه برای مقابله با مسائل فرهنگی هستند که ممکن است به دلیل فعالیت آنها در مناطق مختلف ایجاد شود. کشورها .
بنابراین، می توان رشته یا فصل جدیدی را در تاریخ و تکامل جهانی شدن حس کرد که در آن با طعمی کاملاً محلی به پیش می رود و به جلو می رود، به طوری که نتیجه نهایی چیزی شبیه به صفحه جدیدی است که با ملاحظات محلی ورق زده و نوشته می شود و در عین حال حفظ می شود. ساختار اصلی صفحه و طرح.
از جهانی شدن عقب نشینی نکنید
با این حال، باید در مورد اهمیت روزافزون فرهنگ در تصمیم گیری های تجاری نیز محتاط بود. در حالی که خوب است و درست است که از فرهنگهای محلی آگاه باشیم و حساسیتهای محلی را در نظر بگیریم، اما نباید زیاد جلو رفت، زیرا در آن صورت خطر «از دست دادن نقشه جهانی» وجود دارد که در آن به جای جهانیسازی، بومیسازی را داریم که هیچکدام با دیگری مواجه نمیشوند. .
به عبارت دیگر، مهم است که تناسب فرهنگی و عوامل فرهنگی را در نظر بگیریم و در عین حال جوهره جهانی شدن را که یک نظم بین المللی مبتنی بر قانون لیبرال است که به شکلی واقعاً دگرگون کننده به مردم جهان خدمت کرده است ، از دست ندهیم. دور
به هر حال، تنها به دلیل جهانی شدن بود که میلیاردها چینی، هندی و آفریقایی از فقر رهایی یافتند و شروع به آرزوی استانداردهای جهانی زندگی کردند که تاکنون برای آنها ناشناخته بود.
علاوه بر این، تنها به دلیل جهانی شدن بود که طبقه متوسط آسیا رونق گرفت و به عنوان یک طبقه مصرف کننده توسط غربی ها جدی گرفته شد و به همین دلیل، حتی شرکت های داخلی، و بنابراین، در تلاش برای تبدیل شدن به ملی گرایان واقعی، ما نباید چشم پوشی کنیم. هدف و جهت کلی جهانی شدن.
فرهنگ چسبی است که ملت ها و شرکت ها را در کنار هم نگه می دارد
از سوی دیگر، فرهنگ تعیین استراتژی نیز اشکالی ندارد، زیرا به هر حال، کسبوکارها و بهویژه آنهایی که در بخش خدمات هستند، منابع انسانی را دارایی خود میدانند و از این رو، ترجیحات آنها باید بر اکثر ملاحظات ارجحیت داشته باشد.
در واقع، انتخاب ترامپ به عنوان رئیسجمهور نشان میدهد که مردم آمریکا شعارهای او را «آمریکا را دوباره بزرگ کن» و «اول آمریکا» را قبول کردهاند و از این رو، در یک دموکراسی، مردم داور نهایی هستند.
علاوه بر این، حتی چین و هند نیز رهبران ملیگرا دارند که نمادهای فرهنگی را بیش از جنبههای دیگر ارج مینهند و آنها را گرامی میدارند و از این رو، تجارت با جزر و مد جریان دارد و با باد حرکت میکند تا از مزایای چنین روندهایی بهرهمند شود.
جدای از این، این واقعیت که فرهنگی که فرد در آن رشد میکند و به عنوان هویت خود میپذیرد، انگیزهای قوی برای عملکرد است، به این معناست که تا زمانی که عدم تحمل و هماهنگی در سازمانها وجود نداشته باشد، اولویت دادن به فرهنگ باعث ایجاد حس تجاری برجسته میشود. .
بنابراین، می توان استدلال کرد که تا زمانی که از فرضیه اصلی جهانی شدن که تجارت بین المللی و بازارهای آزاد به نفع مردم کار می کند عقب نشینی نکنیم، ترکیب طعم های محلی و ملاحظات فرهنگی تنها طعم جهانی شدن را افزایش می دهد. روند.
نتیجه
در نهایت، پس از در نظر گرفتن هر دو طرف بحث جهانی و محلی، باید به این نکته نیز توجه داشت که پیشینه های تاریخی در این زمینه وجود دارد که تجارت بین ملت ها قبل از انقلاب صنعتی با جذب فرهنگ های مختلف و نه لزوماً با چرخش کامل به داخل یا بسته شدن درها انجام می شد. در تجارت.
برای نتیجه گیری، یادآوری سخنان گاندی مفید خواهد بود که می گوید: «باید درها را به روی بادهای سراسر جهان باز نگه داشت و نباید توسط آنها از روی پاهایش جاروب شد».
بدون نظر