چرا رهبران تجاری و سیاسی باید نهادساز باشند تا طول عمر را تضمین کنند؟

چه چیزی رهبران واقعاً بزرگ را از رهبران Run of the Mill متمایز می کند؟

رهبرانی هستند که سازمان ها و کشورها را اداره می کنند تا موقعیت خود را حفظ کنند و از فرصت برای رهبری آنها نهایت استفاده را ببرند. همچنین، رهبرانی وجود دارند که بصیرت دارند، اما فاقد ظرفیت یا قابلیت های مأموریت مورد نیاز برای تمرکز بر طول عمر سازمانی و ملی هستند.

با این حال، آن دسته از رهبرانی هستند که می‌توان آنها را واقعاً بزرگ در نظر گرفت که نه تنها رویایی دارند و دارای مأموریت هستند، بلکه بر نهادسازی نیز تمرکز می‌کنند تا میراث آنها بیشتر از آنها باقی بماند و نهادهایی که به ساخت آنها کمک کرده‌اند دوام بیشتری داشته باشند و کشورها و سازمان‌هایی که آنها اداره می‌کنند پایدار باشند. بلند مدت

بنابراین، آنچه که رهبری کارخانه‌ها را از رهبران واقعاً بزرگ متمایز می‌کند این است که این رهبران بر ایجاد و حفظ مؤسساتی تمرکز می‌کنند که می‌توانند تضمین کنند که نهادهایی که آنها اداره می‌کنند، حتی پس از مدت‌ها از بین رفتنشان، روی پاهای خود بایستند و به زمین بخورند .

اختراع هند: نمونه نهرو

در این زمینه، چند تن از رهبران واقعاً بزرگ ملت‌ها که در مؤسسات سرمایه‌گذاری کرده‌اند و تضمین کرده‌اند که چنین ملت‌هایی تا ابد آنها را به یاد می‌آورند، می‌توان در اینجا نام برد. به عنوان مثال، جواهر لعل نهرو، نخست وزیر هند مستقل، یکی از این مؤسسات بود که منابع دولت را برای سرمایه گذاری در ساخت مؤسسات عالی مانند IITs (موسسه فناوری هند) و NITs یا ملی هدایت کرد. مؤسسات فناوری علاوه بر سرمایه گذاری در سدها و صنایع سنگین.

در حالی که رویکرد سوسیالیستی او به مسائل اقتصادی اکنون مورد مناقشه قرار گرفته است و در حال حاضر بحثی بحث برانگیز در مورد میراث او در جریان است، چیزی که نمی توان انکار کرد این است که میراث او از نظر ایجاد طبقه ای از تکنوکرات ها و متخصصان متخصص به هند خدمت کرده است. ستون فقرات صنعت و پزشکی و همچنین ادارات دولتی.

در واقع، تمرکز نهرو بر نهادسازی تضمین کرد که قوه قضائیه، خدمات ملکی و نیروهای مسلح می توانند حتی پس از مرگ او خود را حفظ کنند.

از جهان سوم تا اول: نمونه لی کوان یو سنگاپور

به غیر از نهرو، یکی دیگر از رهبران آسیایی، لی کوان یو از سنگاپور، مؤسسه‌سازی بود که اطمینان حاصل کرد که سنگاپور خود را از یک پس‌آب خواب‌آلود و یک شهر بندری پراکنده به یک مرکز مدرن پرجنب‌وجوش و پررونق برای تجارت منطقه‌ای و قطب بندری تبدیل می‌کند.

در واقع، لی کوان یو را می‌توان به خاطر تبدیل سنگاپور به آنچه که اکنون است، در جایی که حتی نزدیک به یک دهه پس از مرگش، به حفظ خود ادامه می‌دهد، علی‌رغم اینکه یک دیگ ذوب فرهنگی و قومی است که در آن احتمال درگیری‌های نژادی وجود دارد، اعتبار دارد. بسیار بالا

علاوه بر این، او همچنین اطمینان داد که قوه قضاییه و خدمات ملکی در سنگاپور همچنان بسیار حرفه ای و مدرن هستند و نخبگان تکنوکرات آن مورد حسادت سایر کشورها در سراسر منطقه هستند.

دنیای شرکت های هندی: نمونه ای از Infosys و NRN

در دنیای شرکتی، نماد صنعت IT (فناوری اطلاعات) هند و بنیانگذار افسانه ای Infosys، NR Narayana Murthy، را می توان به عنوان یک رهبر نهادی در نظر گرفت که با رهبری به عنوان مثال اطمینان حاصل کرد که Infosys روی افراد و افراد خود سرمایه گذاری کرده است. زیرساخت و از استانداردهای بالای حاکمیت شرکتی و تعالی پیروی می کند.

جای تعجب نیست که کار در Infosys رویای بسیاری از افراد مشتاق و حرفه ای باقی مانده است. با این اوصاف، در سال‌های اخیر، Infosys و برند حاکمیت شرکتی آن در معرض تهدید قرار گرفته‌اند که باعث شد NRN به نمایندگی از شرکت دست به کار شود، اگرچه او مدت‌ها پیش از هیئت مدیره بازنشسته شد.

درسی در این وجود دارد و اینکه علیرغم بهترین نیت ها و سخت کوشی رهبران واقعاً بزرگ، گاهی اوقات مؤسساتی که آنها می سازند از بین می روند و از بین می روند، به این معنی که باید نسل جوان را نیز پرورش دهند و تشویق کنند تا میراث خود را ادامه دهند و از خود بر جای بگذارند. تأثیر ماندگار بر شرکت ها و مؤسساتی که به ساخت آنها کمک کردند.

تمرکز نهادسازان بر ظرفیت سازی و ظرفیت سازی

بنابراین، همانطور که از مثال‌های تاکنون مشاهده می‌شود، چیزی که رهبران واقعاً بزرگ را متمایز می‌کند، چه آنها کشور‌ها را اداره کنند و چه کسب‌وکارها، این است که آنها در ظرفیت‌سازی و ظرفیت‌سازی سرمایه‌گذاری می‌کنند و در عین حال اطمینان حاصل می‌کنند که با تمرکز بر روی کارهای طولانی‌تر، نهادسازی را پرورش داده و تشویق می‌کنند. – پایداری مدت نهادهایی که آنها را اداره می کنند .

نهادسازی همانطور که تا به حال بحث کردیم به سرمایه گذاری در دارایی های فیزیکی و منابع انسانی جدای از پرورش استانداردهای حکمرانی و تعالی اشاره دارد که طول عمر واحدها را اعم از ملت یا سازمان تضمین می کند.

در واقع، هنگامی که تعالی نهادی در افراد و نهادها ریشه دوانده است، معمولاً برای یک یا دو نسل قبل از شروع پوسیدگی و تحلیل رفتن ادامه می‌یابد که در آن فرآیند جوان‌سازی و اختراع مجدد باید دوباره اتفاق بیفتد تا چنین موجوداتی دوباره موجو خود را به دست آورند.

یک درسی برای همه حرفه ای های مشتاق وجود دارد و آن این است که اگر واقعاً می خواهید در مکان هایی که در آن کار می کنید یا امیدوارید کار کنید تفاوت ایجاد کنید، بهتر است روی طول عمر و پایداری طولانی مدت چنین نهادهایی تمرکز کنید.

اندیشه های پایانی

در مواقعی که نهادهایی مانند رسانه‌ها، قوه قضائیه و خدمات کشوری در سراسر جهان در معرض تهدید قرار دارند، بیش از هر زمان دیگری، برای رهبران آینده مهم است که به جای تمرکز بر نهادسازی و جوان‌سازی و ابداع مجدد سازمان‌ها و نهادهایی که اداره می‌کنند، تمرکز کنند. فقط از طریق حرکت

در نهایت، این واقعیت که به نفع نسل‌های آینده است که در جهانی پایدار زندگی کنند، بدین معنی است که رهبرانی که واقعاً بزرگ می‌شوند، ابتدا باید بر ایجاد پایداری چنین مؤسساتی با هدف به جا گذاشتن میراثی برتر تمرکز کنند.

بدون نظر

پاسخ دهید