جنگ برای کنترل با استفاده از فضای مجازی به عنوان میدان نبرد

جبهه بعدی در جنگ برای کنترل بین ملت ها، شرکت ها و سایر نهادها قبلاً پدیدار شده است و این تهدیدات در حال ظهور از جنگ سایبری و همچنین فضای سایبری است. است. در واقع، در حال حاضر خطوط نبرد بین غرب و روسیه و چین و همچنین ایران ترسیم شده است، همانطور که می توان از تلاش های روسیه برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری 2016 ایالات متحده و حملات پیگیر به پدافند موشکی ایران توسط ایران مشاهده کرد. آمریکا و اسرائیل از تکنیک های جنگ سایبری استفاده می کنند.

علاوه بر این، حتی نهادهای شرکتی نیز گرما را احساس می کنند، همانطور که می توان آن را از هک چندین مؤسسه مالی و سایر مؤسسات مشاهده کرد که منجر به درز اطلاعات محرمانه مشتریان و همچنین سرقت مالکیت معنوی شد.

علاوه بر این، حتی افراد نیز در معرض خطر قرار می گیرند، و در واقع، با توجه به این واقعیت که اکثر کاربران خانگی از محافظت کافی در برابر تهدیدات سایبری برخوردار نیستند، آسیب پذیرتر هستند. به عنوان مثال، در ماه‌های اخیر، گزارش‌هایی مبنی بر اینکه نرم‌افزار آنتی ویروس کسپرسکی ابزار مخربی است که می‌تواند اطلاعات و داده‌های ذخیره‌شده در رایانه‌های فردی را به سرقت ببرد، منتشر شده است و با توجه به رایگان بودن دانلود و استفاده از آن، می‌توان فوریت وضعیتی که در آن افراد عادی باید هنگام برخورد با تهدیدات سایبری بسیار مراقب باشند.

چگونه از خود در برابر تهدیدات سایبری محافظت کنیم؟

بنابراین، چگونه می توان از داده ها و اطلاعات شخصی خود در برابر هک و سایر تهدیدات سایبری محافظت کرد؟ برای شروع، نباید اطلاعات محرمانه را در اختیار وب‌سایت‌ها و نهادهای موجود در اینترنت بدون بررسی دقیق قرار داد.

این می‌تواند به صورت بررسی اعتبارنامه‌ها و پروتکل‌های امنیتی وب‌سایت‌های مربوطه باشد تا اطلاعات بر اساس مورد یا نیاز به دانستن در چنین وب‌سایتی آشکار و ذخیره شود.

به عبارت دیگر، اطلاعات شخصی را فقط در مواقع ضروری فاش کنید و به هیچ وجه، داده های کارت اعتباری و سایر اطلاعات مالی را بدون بررسی و تأیید صحیح در وب سایت ها و سایر نهادها ذخیره نکنید. علاوه بر این، سرمایه‌گذاری روی یک آنتی‌ویروس و نرم‌افزار ضد هک ممتاز، حتی اگر هزینه‌ای داشته باشد، منطقی است و مخصوصاً برای کسانی که در خانه کار می‌کنند.

به یاد داشته باشید، تا آنجا که به تهدیدات سایبری مربوط می شود، شما تنها هستید، و اگر طعمه هک سایبری و سایر تهدیدها شوید، هیچ کس نمی تواند کاری انجام دهد.

جدای از این، همچنین به یاد داشته باشید که قوانین فعلی در بسیاری از کشورها از جمله هند که با تهدیدات سایبری سروکار دارند، آنقدر مفهوم جامعی ندارند که حتی اگر به قانون متوسل شوید، احتمال اینکه با توجه به قوانین نیز مهلت یا جبرانی پیدا نکنید، وجود دارد. به عنوان فقدان دانش در مورد تهدیدات سایبری از سوی سازمان های مجری قانون که می تواند مشکلات شما را در صورت قربانی شدن یک حمله سایبری تشدید کند.

علاوه بر این، همچنین به یاد داشته باشید که بسیاری از کشورهای در حال توسعه مانند هند مورد هک های زیادی قرار گرفته اند، همانطور که می توان از نشت های مکرر شماره های Aadhar و همچنین سایر اطلاعات محرمانه که حتی دولت متوجه می شود قادر به محافظت از آنها در برابر هکرها نیست.

در واقع، آنچه که ناراحت کننده است این است که در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، فشار به سمت دیجیتالی شدن با توسعه متناظر زیرساخت های لازم و سیستم هایی برای محافظت از افراد در برابر هک همراه نبوده است و از این رو، سهولت پرداخت های دیجیتال را فریب نمی دهد. یا سایر روش های تراکنش دیجیتالی و آزادانه رفتار کنید که اطلاعات شخصی خود را با چه کسی و با چه چیزی به اشتراک می گذارید.

علاوه بر این، حتی نهادهای شرکتی ظاهراً ایمن نیز به موضوع هک و نفوذ تبدیل شده اند، و از این رو، هیچ تضمینی وجود ندارد که چنین نهادهایی نیز از جنگ سایبری عاری باشند.

برای دفع تهدیدات سایبری چه کاری انجام می شود

بنابراین، آیا این بدان معناست که همه ما، از جمله دولت‌ها، شرکت‌ها و سایر نهادها تحت سلطه مجرمان سایبری هستیم، باید اطلاعات شخصی را بدزدیم و هک کنیم؟ با ذکر نکات منفی تاکنون، اکنون می‌توانیم به جنبه‌های مثبتی بپردازیم که در آن کشورها در سراسر جهان مکانیسم‌های پیچیده‌ای را برای مقابله با تهدیدات سایبری ایجاد می‌کنند، همانطور که از تلاش‌های بسیاری از شرکت‌ها، نیروهای مسلح و حتی جوامع آنلاین برای حفظ آن‌ها قابل مشاهده است. هکرها در خلیج

نکته ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که ما در یک نقطه عطف تکاملی هستیم که در آن توانایی های ما برای مقابله با تهدیدات سایبری در حال ظهور است و از این رو، می توانیم مطمئن باشیم که به همان شیوه ای که به طور جمعی نحوه مقابله با تهدیدات متعارف را یاد گرفتیم، این کار را انجام خواهیم داد. به زودی قادر به مقابله با تهدیدات سایبری نیز خواهد بود.

در واقع، فشار همزمان نهادهای موجود در اینترنت برای ارائه حفاظت از داده‌های شخصی و تهدید هویت، حرکتی خوشایند به سمت امن‌تر کردن فضای سایبری و محافظت از افراد و شرکت‌ها در برابر هک است.

علاوه بر این، دولت‌ها در سراسر جهان به فعالیت‌های مجرمان سایبری با استفاده از رسانه‌های اجتماعی موجود و سایر اشکال تعامل توجه می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که اطلاعات شخصی و همچنین هک داده‌ها نقض نمی‌شود.

نتیجه

مهمتر از همه، آنچه لازم است هوشیاری در برابر تهدیدات سایبری و یک برنامه اقدام جامع برای مقابله و پیشگیری و در واقع جلوگیری از چنین تهدیداتی است و علاوه بر داشتن یک برنامه اضطراری در صورت وقوع هک سایبری.

در واقع، بسیاری از شرکت‌ها قبلاً شروع به گنجاندن تهدیدات سایبری در تداوم برنامه‌های تجاری خود کرده‌اند و همچنین این خطرات را در برنامه‌های مدیریت ریسک خود لحاظ می‌کنند.

بنابراین، مبارزه با تهدیدات سایبری در کانال‌های متعددی صورت می‌گیرد و از این رو، برای نتیجه‌گیری، ممکن است در سال‌های آینده شاهد پیشرفت بیشتری با سرعتی باشد که می‌تواند با سرعت فضای مجازی همخوانی داشته باشد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + هفده =