در این دنیای کاملاً یکپارچه و به هم پیوسته 24 ساعته که کسب‌وکارها در همه زمان‌ها فعالیت می‌کنند و فرآیندها و سیستم‌های دارای فناوری اطلاعات (فناوری اطلاعات) خود را همیشه فعال نگه می‌دارند، برای چنین مشاغلی مهم است که از خود در برابر تهدیدات سایبری و جنگ سایبری محافظت کنند.

طبق تعریف، تهدیدات سایبری به خطرات ناشی از هک و نفوذ به سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌ها اطلاق می‌شود و این گونه تهدیدات یا خطرات می‌تواند هم از جانب خودی مخرب و هم از سوی آژانس‌های خارجی و هکرهایی با نیت مجرمانه باشد. علاوه بر این، تهدیدات سایبری همچنین به خطرات ناشی از سرقت داده ها و از دست دادن داده ها به دلیل به خطر افتادن سیستم های فناوری اطلاعات اشاره دارد.

منابع تهدیدات سایبری

در واقع، تعدادی از چنین خطرات و تهدیدهایی وجود دارد، به ویژه از سوی کسانی که قصد سوء قصد دارند. به عنوان مثال، کارمندان ناراضی ممکن است از دسترسی خود به سیستم‌های فناوری اطلاعات برای سرقت اطلاعات محرمانه و داده‌های مشتری استفاده کنند و این داده‌ها یا سوابق را در ازای پول به افراد خارجی بفروشند.

علاوه بر این، برخی از کارمندان خودی با هدف مشارکت در جاسوسی سایبری که در آن با وجود اینکه در یک شرکت خاص کار می کنند، داده های آن شرکت را به نفع رقبا و رقبای آن سرقت می کنند.

جدای از این، تهدیدات سایبری همچنین می تواند ناشی از سستی و رضایت از جانب کارمندانی باشد که رمزهای عبور خود را روی کاغذ می نویسند بدون اینکه فکری در مورد دزدیده شدن آنها داشته باشند.

سپس سایر کارمندانی که سرقت رمزهای عبور برای آنها آسان تر می شود از این کار استفاده می کنند زیرا چنین رمزهای عبور روی کاغذ نوشته شده اند و بنابراین محافظت نمی شوند.

با عطف به تهدیدات سایبری از سوی آژانس‌های خارجی و هکرها، در واقع این گونه است که مجرمان سایبری و جاسوس‌های سایبری در سرقت اطلاعات محرمانه و داده‌های مشتری که می‌تواند برای هر هدفی از ایجاد شرمندگی تا شرکت‌هایی که هک شده‌اند استفاده شوند، رشد می‌کنند. ، به فروش چنین اطلاعاتی به شرکت های دیگر در ازای پول، و به موارد شوم تر که در آن داده های شخصی و اطلاعات کارت اعتباری به سرقت رفته و سپس برای باج گیری از افراد و شرکت هایی که این داده ها به آنها تعلق دارد استفاده می شود.

تهدیدات سایبری بزرگترین خطر برای مشاغل در قرن بیست و یکم است

در واقع، می توان گفت که یکی از بزرگترین خطرات برای کسب و کارها در قرن بیست و یکم ، خطر تهدیدات سایبری و جنگ سایبری است و این خطرات را تنها می توان در معرض خطر نادیده گرفت.

نکته‌ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که کسب‌وکارها همواره با نوعی تهدیدات ناشی از جنبه‌های استراتژیک و عملیاتی خود مواجه بوده‌اند و در حالی که در دهه‌های قبل، خطر ناشی از دنیای فیزیکی بود، در اقتصاد دیجیتال زمان حاضر، این خطر است. تهدید از دنیای مجازی

بحث در اینجا این است که علیرغم تغییر عملکرد از فیزیکی به مجازی، ماهیت انسان ثابت می ماند و از این رو، همواره تهدیدهایی از سوی تمایل اولیه انسان به سود بردن از وسایل مشکوک وجود دارد.

با این حال، اینطور نیست که کسب و کارها باید خود را در برابر اجتناب ناپذیر بودن چنین خطراتی کنار بگذارند. از سوی دیگر، آنها باید فعالانه در برابر چنین تهدیداتی محافظت کنند و از سیستم های فناوری اطلاعات و اطلاعات محرمانه خود در برابر هکرها و افراد داخلی محافظت کنند.

راه ها و روش های حفاظت در برابر تهدیدات سایبری

این را می توان با ایجاد دیوار آتش، نظارت و نظارت بر رفتار آنلاین کارکنان آنها، محدود کردن دسترسی به کارکنان بر اساس «نیاز به دانستن» و «نیاز به اشتراک گذاری» و کمک گرفتن از شرکت های تخصصی اطلاعات سایبری در مورد راه ها و روش ها انجام داد. برای تقویت دفاع از زیرساخت های IT خود.

فایروال ها می توانند از دسترسی غیرمجاز آژانس های خارجی به سیستم های فناوری اطلاعات جلوگیری کنند و همچنین می توانند اطمینان حاصل کنند که ویروس ها و هکرها به سیستم های فناوری اطلاعات دسترسی ندارند.

علاوه بر این، نظارت بر فعالیت آنلاین کارکنان می تواند اطمینان حاصل کند که داده های بارگذاری و دانلود شده از اینترنت ردیابی می شوند و در صورت شناسایی رفتار مشکوک، می توان با هشدار به کارمند یا اخراج وی از این گونه تهدیدات مراقبت کرد. در واقع، تحقیقات نشان می‌دهد که در 80 درصد موارد مربوط به هک سایبری، خودی‌ها علت اصلی را یا از طریق افشای اطلاعات به افراد خارجی یا شرکت در سرقت داده‌ها هستند.

جدای از این، کسب‌وکارها می‌توانند از آژانس‌های تخصصی مرتبط با اطلاعات سایبری نیز کمک بگیرند تا این گونه آژانس‌ها با انجام ممیزی فناوری اطلاعات آسیب‌پذیری‌ها و ضعف‌های زیرساخت فناوری اطلاعات را مشخص کنند و سپس اقدامات مناسبی را برای محافظت از این آسیب‌پذیری‌ها پیشنهاد کنند. در واقع، شرکت هایی مانند Gartner، Symantec، VeriSign و Stratfor به ارائه چنین خدماتی معروف هستند که در آن از دانش تخصصی و طیف گسترده ای از تخصص و همچنین تجربه عمیق در مشاوره به شرکت ها در مورد نحوه محافظت از داده های خود استفاده می کنند.

تهدیدات سایبری می توانند توسط مشاغل در معرض خطر خود نادیده گرفته شوند

هیچ موردی برای کسب و کارها وجود ندارد که از خود محافظت نکنند. در واقع، شرکت‌هایی که در خدمات مالی و سایر بخش‌های اقتصاد دانش فعالیت می‌کنند، با داده‌ها و اطلاعات برای امرار معاش خود سروکار دارند و با توجه به اینکه کسب‌وکار آنها بر پایه دانش بنا شده است، دلیلی برای محافظت از چنین دانشی وجود ندارد. علاوه بر این، اگر آنها اطلاعات مشتری و اطلاعات مشتری را از دست بدهند، مسئول غرامت و یک اقدام تنبیهی هستند که در آن آنها باید برای پرداخت خسارت به مشتریان خود متحمل ضررهای مالی شوند. علاوه بر این، آنها همچنین شهرت خود را در این فرآیند از دست می دهند که می تواند باعث زیان های غیر پولی شود. علاوه بر این، تنظیم‌کننده‌ها همچنین اصرار دارند که کسب‌وکارها از خود در برابر جنگ سایبری محافظت کنند، زیرا از دست دادن داده‌ها و سرقت داده‌ها می‌تواند به ضرر جامعه و همچنین سایر اعضای عمومی منجر شود.

در نتیجه، محافظت از خود در برابر تهدیدات سایبری دیگر برای کسب‌وکارها یک امر تجملاتی نیست، بلکه یک ضرورت و یک ضرورت استراتژیک و عملیاتی است که تنها در صورت تمایل به خروج از تجارت می‌تواند نادیده گرفته شود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + دو =