ابزارهای تبلیغات – تبلیغات، پیشبرد فروش، روابط عمومی و بازاریابی مستقیم

4 P بازاریابی عبارتند از محصول، قیمت، مکان و تبلیغات. همه این چهار عنصر با هم ترکیب می شوند تا یک استراتژی بازاریابی موفق ایجاد کنند. تبلیغات به دنبال انتقال پیام شرکت به مصرف کننده است. چهار ابزار اصلی تبلیغات عبارتند از تبلیغات، پیشبرد فروش، روابط عمومی و بازاریابی مستقیم .

تبلیغات

تبلیغات به هر شکلی از ارتباط پولی یا تبلیغ برای محصول، خدمات و ایده تعریف می شود. تبلیغات نه تنها توسط شرکت ها بلکه در بسیاری از موارد توسط موزه ها، دولت ها و سازمان های خیریه استفاده می شود. با این حال، رفتاری که با تبلیغات انجام می شود، از یک سازمان به یک سازمان موکول می شود.

توسعه تبلیغات شامل تصمیم گیری در مورد پنج Ms Mission، Money، Message، Media و Measurement است.

ماموریت به تعیین اهداف برای تبلیغات می پردازد. اهداف می تواند اطلاع رسانی، متقاعد کردن، یادآوری یا تقویت باشد. هدف باید از استراتژی بازاریابی تعیین شده توسط شرکت پیروی کند.

تصمیم گیری پول یا بودجه برای تبلیغات باید به مرحله چرخه عمر محصول، سهم بازار و پایه مصرف کننده، رقابت، فراوانی تبلیغات و قابلیت جایگزینی محصول نگاه کند.

توسعه پیام بیشتر به چهار مرحله، تولید پیام، ارزیابی و انتخاب پیام، اجرای پیام و بررسی مسئولیت اجتماعی تقسیم می‌شود.

پس از تصمیم گیری در مورد پیام، مرحله بعدی نهایی کردن رسانه برای تحویل پیام است. انتخاب بستگی به دسترسی رسانه، فرکانس انتقال و تأثیر بالقوه بر مشتری دارد. بر اساس این انتخاب انواع رسانه ها از روزنامه، تلویزیون، پست مستقیم، رادیو، مجله و اینترنت انجام می شود. پس از آن زمان پخش پیام برای جلب توجه مخاطبان هدف ضروری است.

بررسی اثربخشی ارتباطات برای استراتژی شرکت ضروری است. دو نوع تحقیق در مورد اثر ارتباطی و تحقیق اثر فروش وجود دارد.

پیشبرد فروش

تبلیغات یک ابزار تشویقی است که برای افزایش فروش کوتاه مدت استفاده می شود. تبلیغات می تواند برای مصرف کننده یا تجارت راه اندازی شود. تمرکز تبلیغات برای ایجاد دلیل برای خرید تمرکز تبلیغات ایجاد انگیزه برای خرید است. مشوق های مصرف کننده می تواند نمونه، کوپن، آزمایش رایگان و نمایش باشد. مشوق تجارت می تواند کاهش قیمت، کالاهای رایگان و کمک هزینه باشد. انگیزه نیروی فروش می تواند کنوانسیون، نمایشگاه های تجاری، رقابت بین فروشندگان باشد.

فعالیت پیشبرد فروش می تواند اهداف زیادی داشته باشد، به عنوان مثال، جلب توجه مشتری جدید، پاداش دادن به مشتری فعلی، افزایش مصرف کاربران گاه به گاه. تبلیغات فروش معمولاً برای نرده‌داران و تعویض‌کنندگان برند هدف قرار می‌گیرد.

فعالیت تبلیغاتی فروش برای محصول با توجه به هدف بازاریابی کلی شرکت انتخاب می شود. انتخاب نهایی ابزارهای تبلیغاتی مصرف کننده باید مخاطبان هدف، بودجه، پاسخ رقابتی و هدف هر ابزار را در نظر بگیرد.

فعالیت پیشبرد فروش باید قبل از اجرا مورد آزمایش اولیه قرار گیرد. هنگامی که فعالیت راه اندازی شد باید کنترل شود تا در بودجه باقی بماند. برنامه ارزشیابی پس از اجرای طرح تبلیغاتی ضروری است.

روابط عمومی

شرکت ها نمی توانند در انزوا دوام بیاورند و به تعامل دائمی با مشتریان، کارکنان و ذینفعان مختلف نیاز دارند. این خدمات ارتباطی توسط دفتر روابط عمومی انجام می شود. وظیفه اصلی دفتر روابط عمومی رسیدگی به بیانیه های مطبوعاتی، حمایت از تبلیغات محصول، ایجاد و حفظ تصویر شرکت، رسیدگی به امور با قانونگذاران، راهنمایی مدیریت با توجه به مسائل عمومی است.

شرکت ها به دنبال راه هایی برای همگرایی با کارکردهای بازاریابی و روابط عمومی در روابط عمومی بازاریابی هستند. مسئولیت مستقیم روابط عمومی بازاریابی (MPR) حمایت از فعالیت های برندسازی شرکت و محصول است.

MPR ابزاری کارآمد در ایجاد آگاهی با تولید داستان در رسانه ها است. هنگامی که داستان در جریان است، MPR می تواند اعتبار ایجاد کند و حس معما را در بین فروشندگان و همچنین فروشندگان ایجاد کند تا اشتیاق را افزایش دهد. MPR ابزار بسیار مقرون به صرفه تری نسبت به سایر فعالیت های تبلیغاتی است.

بازاریابی مستقیم

ارتباطی که از طریق یک کانال مستقیم و بدون استفاده از هیچ واسطه ای برقرار می شود، بازاریابی مستقیم نامیده می شود. بازاریابی مستقیم می تواند برای ارائه پیام یا خدمات استفاده شود. بازاریابی مستقیم در سال های اخیر رشد فوق العاده ای را نشان داده است. اینترنت نقش عمده ای در این داستان رشد داشته است. بازاریابی مستقیم در زمان صرفه جویی می کند، تجربه را شخصی و دلپذیر می کند. بازاریابی مستقیم هزینه شرکت ها را کاهش می دهد. فروش حضوری، پست مستقیم، بازاریابی کاتالوگ، بازاریابی تلفنی، تلویزیون و کیوسک ها رسانه هایی برای بازاریابی مستقیم هستند.

تبلیغات، فعالیت های تبلیغاتی، روابط عمومی و بازاریابی مستقیم نقش اساسی در کمک به شرکت ها در رسیدن به اهداف بازاریابی خود دارند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + بیست =