مقالات تا کنون بر این موضوع تمرکز کرده اند که چگونه شرکت ها باید CSR (مسئولیت اجتماعی شرکت) را به عنوان یک الزام تجاری بپذیرند. تأکید بیشتر بر این بود که چگونه نیازهای تجاری برای اتخاذ CSR وجود دارد و زمان آن رسیده است که شرکت ها از نظر اجتماعی آگاه شوند. در این مقاله به نقش رسانه ها در حمایت از CSR می پردازیم. در واقع، رسانه ها نقش بزرگی در نحوه پخش CSR به جهان دارند. صرفاً برای شرکت ها کافی نیست که سهم خود را برای اهداف اجتماعی انجام دهند. آنها همچنین باید به دنیا اطلاع دهند تا دیگران الهام بگیرند و آنها را الگوی دیگران قرار دهند . البته، ما در مورد “تبلیغات” CSR فی نفسه صحبت نمی کنیم زیرا در این صورت در دسته شرکت هایی قرار می گیرد که دستاوردهای خود را در بوق و کرنا می کنند، مانند زمانی که محصولات جدید را عرضه می کنند.
از سوی دیگر، آنچه ما می گوییم این است که آنها باید از ITC و Vedanta الگوبرداری کنند که تبلیغات درخشانی ایجاد کرده اند که ارزش های آنها را به تصویر می کشد و کارهای عالی را که انجام داده اند به نمایش می گذارد. شرکتهای دیگری مانند شل وجود دارند که راههای نوآورانهای برای ارتباط با مردم درباره طرحهای CSR خود ارائه کردهاند.
جدا از ایجاد تبلیغات جذاب و آگاهانه، شرکت ها باید از همکاری و حمایت رسانه ها در گسترش آگاهی در مورد مسئولیت اجتماعی به مردم در سطح وسیع استفاده کنند. در تحلیل نهایی، CSR تماماً در مورد کمک به جامعه است که فراتر از سود نگاه کند و از این رو رسانه ها (که حافظ خیر عمومی هستند) نقش برجسته ای در این تلاش دارند.
از رسانه ها می توان برای جستجوی داوطلبان از جامعه یا مکان های خاصی که شرکت ها در حال راه اندازی طرح های CSR خود هستند استفاده کرد. علاوه بر این، می توان از آنها برای انتشار مقالات مرتبط با ارزش ها و مأموریت شرکت در ترویج CSR استفاده کرد. یک مثال عالی از این رابطه نحوه پوشش Infosys در رسانه ها است. مقالات بسیار کمی وجود دارد که به احترام و تحسینی که Infosys از عموم مردم هند میگوید اشاره ای نکرده باشد و این به دلیل پوشش رسانه ای ماهرانه امکان پذیر شده است. نحوه پوشش ابتکارات اجتماعی انجام شده توسط Infosys در رسانه ها گویای این است که این شرکت چقدر پوشش رسانه ای خود را مدیریت کرده است.
جدای از این، رسانه ها همچنین می توانند با یادآوری مداوم به شرکت ها در مورد نیاز به پس دادن به جامعه و نگاه فراتر از سود، به عنوان یک حافظ وجدان عمل کنند. در سطح بین المللی، روزنامه گاردین در خط مقدم خواستار پاسخگویی و شفافیت از شرکت ها بوده است. در هند، هندو در انتشار مقالات و سرمقالههایی که شرکتها را به آگاهی اجتماعی تشویق میکند، به خوبی کار میکند. در نهایت، رسانه ها همچنین می توانند نگاهی انتقادی به برنامه های CSR داشته باشند که یک شرکت ادعا می کند اجرا می کند و می توانند اطمینان حاصل کنند که شرکت در “شستشوی سبز” افراط نمی کند، در صورتی که یک شرکت تظاهر می کند که از CSR پیروی می کند اما در واقعیت این کار را انجام می دهد. این کار را نکن
بدون نظر