جهانی شدن و پاروشیالیسم
همزمان با جهانی شدن جهان، روندی پدید آمده است که در کشورهای سراسر جهان، منافع محلی و شوونیستی به عنوان پاسخی به فرآیند جهانی شدن ظهور کرده است. این ظهور عمدتاً به این دلیل بوده است که جهانیشدن به ضرر عدهای معدود به نفع عدهای است و از این رو، محرومان و محرومان از طریق منافع محلیای که برای پیشبرد منافع کسانی که از جهانی شدن کنار گذاشته شدهاند، صدا و بیان پیدا میکنند. روند. به عبارت دیگر، از آنجایی که جهانی شدن به نفع افراد ماهر و کسانی است که باهوش هستند تا از فرصتهای به دست آمده توسط جهانی شدن استفاده کنند، منافع کسانی که در این فرآیند شکست خوردهاند مورد توجه منافع محلی قرار میگیرد. این احزاب با برنامههای بومیسازی، فرآیند جهانیسازی را تهدید میکنند، زیرا ادغام اقتصادهای جهان در اقتصاد جهانی را تهدید میکنند. بنابراین، رهبران کسبوکار باید از این روند آگاه باشند و اطمینان حاصل کنند که شرکتهایشان بهجای تعداد معدودی، به همه مزایایی ارائه میدهند. این بدان معناست که شرکتهای جهانی باید سیاستهای جهانی خود را با شرایط محلی تطبیق دهند تا منافع بهجای اینکه به نفع عدهای معدودی باشد، به طور مساوی توزیع شوند.
ظهور سیاست مبتنی بر هویت
ظهور منافع محلی و شوونیستی همچنین به ظهور سیاست مبتنی بر هویت دامن زده است که در آن احزاب سیاسی و آن دسته از احزاب که به هویتهای محلی، منطقهای و ملی دست میزنند، ظهور کردهاند تا فضایی را که با جهانی شدن و جهانی شدن کشورهایشان پشت سر گذاشته شده است، پس بگیرند. خود را در اقتصاد جهانی ادغام کردند.
نویسنده برجسته، ایمی چوا، در کتاب خود، جهان در آتش، خاطرنشان می کند که به دلیل فرآیندهای جهانی سازی که به نفع بخش های خاصی است، آنهایی که از این روند کنار گذاشته شده اند، به طور فزاینده ای به سیاست هویت روی آورده و علیه شرکت های جهانی در یک دوره اعتراض می کنند. روشی که می توان آن را ناشی از آتش خشم توصیف کرد. این وضعیت با بسیاری از کشورهای آسیایی مواجه است که در آن احزاب منطقهای و شوونیستی برای مقابله با فرآیندهای جهانیسازی به طور فزایندهای در حال افزایش هستند. در واقع، وضعیت در کشورهایی مانند هند و تایلند همراه با اندونزی به حدی بد شده است که یک بن بست واقعی در روند جهانی شدن وجود دارد، که به دلیل ناسازگاری نظام سیاسی برای ایجاد اجماع در مورد چگونگی پیشرفت، به طور فزاینده ای قادر به حرکت به جلو نیست. با ادغام جهانی به جلو حرکت کنید.
تاثیر آنها بر کشورها
ظهور سیاست های محلی و هویت محور تأثیرات شدیدی بر کشورها دارد. به عنوان مثال، احزاب اصلی سیاسی در این کشورها دیگر ممکن نیست در مواجهه با اعتراضات پر سر و صدا احزاب محلی و منطقه ای با همگرایی جهانی پیش بروند. علاوه بر این، خود فرآیند جهانی شدن به دلیل بن بست در سیستم سیاسی که از تضاد بین کسانی که از جهانی شدن منتفع شده اند و کسانی که از این روند کنار گذاشته شده اند، به خطر افتاده است. در واقع، در بسیاری از کشورهای آسیایی، مشاهده اعتراضات و مقاومت های گسترده در برابر ورود شرکت های جهانی به آن کشورها امری عادی است که ادغام خود در اقتصاد جهانی برای این کشورها غیرممکن می شود. علاوه بر این، در کشورهایی مانند اندونزی و هند، همچنین خشونتی علیه شرکت های جهانی صورت گرفته است که بسیاری از آنها را مجبور به دست کشیدن از تلاش های خود برای توسعه در این کشورها کرده است. از این رو، نتیجه خالص این است که این کشورها توسط سرمایههای جهانی رها شدهاند.
نتایجی که اظهار شده
در نهایت، این بر عهده سیاستگذاران کشورهای در حال توسعه است که مزایای فرآیند جهانی شدن را برای شهروندان خود توضیح دهند. کمپینهای آگاهسازی هماهنگ و برنامههای آموزشی هدفمند باید توسط دولتها و اتاقهای بازرگانی و ارگانهای صنعتی انجام شود تا این پیام را به شهروندان برسانند که جهانیشدن در نهایت فرآیندی شبیه به موجی است که همه کشتیها را بالا میبرد.
بدون نظر