استراتژی های تیم سازی باید بر روی آن تمرکز کنند تا در تحقق نتایج موثر باشند

تیم سازی و یادگیری تجربی

برای مؤثر بودن، استراتژی های تیم سازی باید بر ایجاد انسجام، وحدت، نظم و انضباط، قابلیت اطمینان و بالاتر از همه، نیاز به حفظ کانال های ارتباطی شفاف و ایجاد زنجیره فرماندهی در سلسله مراتب تمرکز کنند.

برای شروع، استراتژی های تیم سازی باید بر ایجاد انسجام در تیم متمرکز شود. این را می توان از طریق روش های آموزشی رسمی و غیر رسمی انجام داد که می تواند شامل طوفان فکری، جلسات رسمی و آموزش تجربی غیررسمی باشد.

ما در سراسر این مقاله از اصطلاح آموزش تجربی استفاده خواهیم کرد و در نظر گرفتن چیستی آن مفید خواهد بود.

همانطور که از این اصطلاح پیداست، آموزش تجربی عبارت است از مشارکت دادن اعضای تیم برای به اشتراک گذاشتن و مشارکت در تجربیات با هم . به عبارت دیگر، هدف از آموزش تجربی این است که اطمینان حاصل شود که اعضای تیم به عنوان یک واحد کار می کنند و شامل مجموعه ای از فعالیت هاست که بر واقعی سازی نتایج تیم سازی متمرکز است.

نمونه نیروهای مسلح

در این زمینه، مثال زدنی از نیروهای مسلح ایالات متحده که با تمرکز بر تجربیات مشترک در کمپ های بوت و سایر رویدادها، انسجام و انضباط را در تیم ها ایجاد می کند، مناسب است.

در واقع، با توجه به این واقعیت که نیروهای مسلح در هر کشوری باید از نظم و انضباط و خودکنترلی بالایی برخوردار باشند و همچنین توانایی پیروی از دستورات و ایجاد زنجیره فرماندهی را داشته باشند، اعضای نیروهای مسلح معمولاً در شرایط طاقت‌فرسا قرار می‌گیرند. جلساتی که هدف این است که آنها به یکدیگر اعتماد کنند و همچنین از دستورات کاپیتان ها و کسانی که تیم را رهبری می کنند اطاعت کنند.

روش های رسمی تیم سازی

با این حال، می‌توان روش‌های دیگری برای تیم‌سازی به غیر از یادگیری تجربی وجود داشت و این می‌تواند شامل کارگاه‌هایی باشد که در آن به اعضای تیم بازی داده می‌شود و تمرین‌هایی که مستلزم مشارکت در نقش‌آفرینی و سایر فعالیت‌هایی است که در آن نتایج یادگیری استراتژیک و چه کسی در آن به دست می‌آید. ایفای نقش از محرک های استراتژی مختلف و پیروان اهداف مورد نظر هستند.

علاوه بر این، با واداشتن آنها به فعالیت های گروهی و سایر اشکال بازی، به اعضای تیم آموزش داده می شود که به یکدیگر اعتماد کنند و همچنین برای حمایت و راهنمایی به یکدیگر تکیه کنند.

به عنوان مثال، بازگشت به نمونه های تجربی و نیروهای مسلح، تمریناتی مانند پیاده روی و صخره نوردی به عنوان یک واحد اغلب تشویق می شود و بخشی از آموزش است به طوری که اعضای تیم در شرایط زندگی و مرگ و همچنین در طول دوره به یکدیگر اعتماد می کنند. روند عادی عملیات

چگونه شرکت ها می توانند ارزش های تیم سازی را القا کنند

در حالی که شرکت ها نیازی به درگیر شدن در موقعیت های مرگ و زندگی ندارند، با این وجود، آنها به اعضای تیم نیاز دارند تا در شرایط بحرانی با هم کار کنند. علاوه بر این، با توجه به چشم‌انداز بیرونی مخربی که سازمان‌ها در آن کار می‌کنند، چه کسی می‌تواند با اطمینان بگوید که شرایط زندگی و مرگ حتی برای شرکت‌ها اتفاق نمی‌افتد.

در واقع، این واقعیت که برنامه ریزی اضطراری تجاری مستلزم سناریوهای فاجعه ای مانند آتش سوزی و زلزله است، برای شرکت ها و همچنین ایجاد اعتماد اعضای تیم به یکدیگر و قابل اعتماد بودن و پشتیبانی و راهنمایی در هنگام حوادث شدید نیز مهم است.

در این زمینه، شایان ذکر است که تیم‌سازی مؤثر نیز نیازمند استحکام زنجیره فرماندهی و شفاف و عاری از سروصدا کانال‌های ارتباطی و باز شدن شریان‌های سازمانی است.

به عنوان مثال، همانطور که نیروهای مسلح به سربازان نیاز دارند تا از دستورات حتی در حد فداکردن جان خود پیروی کنند، شرکت‌ها نیز به اعضای تیم خود نیاز دارند تا در صورت امکان، در شرایط کمتر شدید، دستورالعمل‌های مدیران را دنبال کنند؟

ایجاد سلسله فرماندهی به این معناست که دستورات مدیران باید در همه موارد اجرا شود و در مواقعی که اختلاف نظر وجود دارد، آشکارا بیان شود و منشأ بازی های سیاسی نباشد . به عبارت دیگر، حتی اگر تصمیم خاصی از مدیر بر خلاف آن چیزی باشد که فرد معتقد است باید درست یا مرتبط باشد، اعضای تیم مخالف باید به جای درگیر شدن در سیاست، همین موضوع را آشکارا با مدیران مطرح کنند.

علاوه بر این، کانال های ارتباطی باید واضح و عاری از آنچه به عنوان “نویز” شناخته می شود، باشد. به عنوان مثال، سلسله مراتب باید رعایت شود و در عین حال، بازخورد از رتبه و پرونده یا لایه های پایین باید به مدیر برسد.

این ارتباط دو طرفه نباید با نویز همراه باشد که در آن دستورالعمل‌ها و پیام‌ها به هم ریخته و منجر به اصطکاک زیادی می‌شود.

در این زمینه نیز باید تجربه و تخصص را به رسمیت شناخت و اگر افراد تازه کار یا کسانی که در مقایسه با سایرین جوان تر هستند پیشنهاد مرتبطی ارائه دهند، شریان هایی که از سازمان عبور می کنند از مزایای جدید بهره مند خواهند شد. دیدگاه هایی که توسط آنها ارائه می شود.

نتیجه

بنابراین، واضح است که تیم سازی مستلزم طیف وسیعی از نتایج است که باید به فعلیت برسند و از این رو، تیم سازی مؤثر باید همه اهداف و نتایج مطلوب را در نظر بگیرد. در نهایت، تیم‌سازی به همان اندازه که به حرفه‌گرایی مربوط می‌شود، به دوستی و روابط نیز مربوط می‌شود، و از این رو، تمرکز تیم‌سازی نیز باید بر توسعه و پرورش روابط و دوستی‌های شخصی بین اعضای تیم باشد. برای نتیجه گیری، سازمان ها باید از نمونه های نیروهای مسلح در پرورش روحیه رفاقت و انسجام در تیم و همچنین استفاده از روش های رسمی و غیررسمی تیم سازی با استفاده از آموزش های تجربی استفاده کنند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + هفده =